shirin71
07-11-2011, 12:57 AM
مصرف لیمو ترش در پیشگیری از فقر آهن موثر است
سلامت نیوز : یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف لیمو امانی یا لیمو ترش به همراه غذا، به دلیل دارا بودن ویتامین c ، به پیشگیری از بروز فقر آهن کمک می کند.
یوسف نقیایی در خصوص ترکیبات و اجزای تشکیل دهنده لیمو افزود: یک عدد لیمو ترش حاوی 30 کیلو کالری انرژی، 5/10گرم کربوهیدرات، 7/0 گرم پروتئین، 2/0 گرم چربی، 5/0 گرم فیبر خوراکی، 6/0میلیگرم آهن، یک re ویتامین a و 1/29میلیگرم ویتامین c است.
وی در ادامه گفت: بیشترین ماده تشکیل دهنده موجود در لیمو، کربوهیدراتها هستند که نوع کربوهیدراتهای آن از نوع فروکتوز است بنابراین برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمیکند و میتوانند به راحتی از این ماده غذایی استفاده کنند.
نقیایی با تاکید بر نقش آنتی اکسیدان و قابلیت جذب آهن در بدن توسط ویتامین c موجود در لیمو، افزود: از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین c است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماریهای عفونی محافظت میکند، توصیه میشود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت و سالاد مصرف شود.
این کارشناس تغذیه در ارتباط با تهیه و نگهداری آبلیموهای دستی، گفت: آبلیموهای دستی در بطریهای تیره یا در محلهای تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند چرا که ویتامین c موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین میروند.
وی افزود: در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارکهای غیر معتبر اجتناب شود.
سلامت نیوز : یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف لیمو امانی یا لیمو ترش به همراه غذا، به دلیل دارا بودن ویتامین c ، به پیشگیری از بروز فقر آهن کمک می کند.
یوسف نقیایی در خصوص ترکیبات و اجزای تشکیل دهنده لیمو افزود: یک عدد لیمو ترش حاوی 30 کیلو کالری انرژی، 5/10گرم کربوهیدرات، 7/0 گرم پروتئین، 2/0 گرم چربی، 5/0 گرم فیبر خوراکی، 6/0میلیگرم آهن، یک re ویتامین a و 1/29میلیگرم ویتامین c است.
وی در ادامه گفت: بیشترین ماده تشکیل دهنده موجود در لیمو، کربوهیدراتها هستند که نوع کربوهیدراتهای آن از نوع فروکتوز است بنابراین برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمیکند و میتوانند به راحتی از این ماده غذایی استفاده کنند.
نقیایی با تاکید بر نقش آنتی اکسیدان و قابلیت جذب آهن در بدن توسط ویتامین c موجود در لیمو، افزود: از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین c است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماریهای عفونی محافظت میکند، توصیه میشود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت و سالاد مصرف شود.
این کارشناس تغذیه در ارتباط با تهیه و نگهداری آبلیموهای دستی، گفت: آبلیموهای دستی در بطریهای تیره یا در محلهای تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند چرا که ویتامین c موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین میروند.
وی افزود: در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارکهای غیر معتبر اجتناب شود.