mehraboOon
07-04-2011, 12:33 PM
هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی اکسیدانها است که طبیعت فراهم کرده است. این میوه منبع خوبی از آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A است که از ما دربرابر بیماریها محافظت میکند. همچنین خطر کم آب شدن بدن را هم کاهش میدهد.
تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. هندوانه تقریباً در همه جای دنیا پیدا میشود و بااینکه میتوانیم همه سال از بازار هندوانه بخریم اما فصل هندوانه تابستان است که در این فصل بهترین کیفیت را داشته و بسیار شیرین است. هیچ میوه دیگری اینقدر موقع تشنگی نمیچسبد.
(http://www.salijoon.info/)
http://salijoon.info/mail/900413/23432423.jpg
فواید هندوانه برای سلامتی
1. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است. مهم نیست که هندوانه را چطور برش بزنید، بهترین آنتی اکسیدانها در آن یافت میشود.
2. هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A مخصوصاً با غلظت بتاکاروتین آن میباشد.
3. هندوانه قرمز خوشمزه همچنین منبع قوی از آنتی اکسیدان کاروتین است که لیکوپن نامیده میشود. این آنتی اکسیدانها در بدن حرکت کرده و رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند. رادیکالهای آزاد موادی در بدن هستند که میتوانند آسیب زیادی به ما وارد کنند. این مواد میتوانند کلسترول را اکسید کند و باعث شود که به دیواره رگ های خونی چسبیده و موجب ضخیمتر شدن آن شود و این میتواند منجر به سکته قلبی و سکته شود. لیکوپن که رنگ قرمز زیبا را به هندوانه میدهد به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک میکند.
4. خیلی جالب است که هندوانه تنها میوه ای است که مقدار بالاتری از لیکوپن را نسبت به میوهها و سبزیجات دیگر دارد.
5. هندوانه میوه ای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع میکنیم.
6. هندوانه همچنین سرشار از ویتامینهای B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند. متخصصین تغذیه توصیه میکنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است. این میوه بخاطر میزان بالای آبی که در خود دارد که تقریباً 90 درصد آن را می گیرد و ارزش کالری آن، جزء باارزشترین میوه ها دسته بندی میشود.
7. هندوانه خاصیت خنککنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین می باشد که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده میشود، مصرف میکند.
8. آنتیاکسیدانها به کاهش شدت آسم کمک میکنند. همچنین خطر سرطان روده، آسم، بیماری قلبی، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات را کاهش می دهد.
9. هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن دربرابر بیماریهای مختلفی محافظت میکنند.
10. هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک میکند. دربرابر زوال ماکولا هم محافظت میکند.
وقتی گرمای تابستان ما را به تشنگی می اندازد، خوردن هندوانه یک راه بسیار سالم و مطمئن برای جایگزین شدن نوشابههای انرژیزاست. ازآنجاکه مقدار آب بالاتری دارد، آب موردنیاز بدن ما را تامین میکند درحالیکه محوی کافئین بقیه نوشابهها آب بدنمان را میکشد. هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی بهتر از خوردن یک تکه هندوانه دلچسب و آبدار نیست!
تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. هندوانه تقریباً در همه جای دنیا پیدا میشود و بااینکه میتوانیم همه سال از بازار هندوانه بخریم اما فصل هندوانه تابستان است که در این فصل بهترین کیفیت را داشته و بسیار شیرین است. هیچ میوه دیگری اینقدر موقع تشنگی نمیچسبد.
(http://www.salijoon.info/)
http://salijoon.info/mail/900413/23432423.jpg
فواید هندوانه برای سلامتی
1. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است. مهم نیست که هندوانه را چطور برش بزنید، بهترین آنتی اکسیدانها در آن یافت میشود.
2. هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A مخصوصاً با غلظت بتاکاروتین آن میباشد.
3. هندوانه قرمز خوشمزه همچنین منبع قوی از آنتی اکسیدان کاروتین است که لیکوپن نامیده میشود. این آنتی اکسیدانها در بدن حرکت کرده و رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند. رادیکالهای آزاد موادی در بدن هستند که میتوانند آسیب زیادی به ما وارد کنند. این مواد میتوانند کلسترول را اکسید کند و باعث شود که به دیواره رگ های خونی چسبیده و موجب ضخیمتر شدن آن شود و این میتواند منجر به سکته قلبی و سکته شود. لیکوپن که رنگ قرمز زیبا را به هندوانه میدهد به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک میکند.
4. خیلی جالب است که هندوانه تنها میوه ای است که مقدار بالاتری از لیکوپن را نسبت به میوهها و سبزیجات دیگر دارد.
5. هندوانه میوه ای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع میکنیم.
6. هندوانه همچنین سرشار از ویتامینهای B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند. متخصصین تغذیه توصیه میکنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است. این میوه بخاطر میزان بالای آبی که در خود دارد که تقریباً 90 درصد آن را می گیرد و ارزش کالری آن، جزء باارزشترین میوه ها دسته بندی میشود.
7. هندوانه خاصیت خنککنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین می باشد که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده میشود، مصرف میکند.
8. آنتیاکسیدانها به کاهش شدت آسم کمک میکنند. همچنین خطر سرطان روده، آسم، بیماری قلبی، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات را کاهش می دهد.
9. هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن دربرابر بیماریهای مختلفی محافظت میکنند.
10. هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک میکند. دربرابر زوال ماکولا هم محافظت میکند.
وقتی گرمای تابستان ما را به تشنگی می اندازد، خوردن هندوانه یک راه بسیار سالم و مطمئن برای جایگزین شدن نوشابههای انرژیزاست. ازآنجاکه مقدار آب بالاتری دارد، آب موردنیاز بدن ما را تامین میکند درحالیکه محوی کافئین بقیه نوشابهها آب بدنمان را میکشد. هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی بهتر از خوردن یک تکه هندوانه دلچسب و آبدار نیست!