توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعا هنگام روبرو شدن با مشکل
R A H A
07-03-2011, 09:22 PM
رسول اکرم (ص) فرموده است:
هر کس که اندوه یا غم یا سختی یا بلاء به او رسیده، دعای زیر را بخواند:
«الله ربی، لا اشرک به شیئا، توکلت علی الحی الذی لا یموت»
R A H A
07-03-2011, 09:23 PM
دعا برای رسیدن به هر مقصود
از حضرت علی (ع) منقول است که فرمود: هر کس که صد آیه از هر جای قرآن بخواند، بعد هفت مرتبه «یا الله» بگوید، اگر بر صخره هم دعا کند، خداوند متعال آن را می شکافد.
R A H A
07-03-2011, 09:23 PM
دعای امام رضا علیهالسلام در هنگام سختیها:
«بسم الله الرحمن الرحیم، اللهم ان ذنوبی و کثرتها قد اخلقت وجهی عندک، و حجبتنی عن استئهال رحمتک، و باعدتنی عن استیجاب مغفرتک.
و لولا تعلقی بالائک و تمسکی بالدعاء و ما وعدت امثالی من المسرفین، و امثالی من الخاطئین، و وعدت القانطین من رحمتک بقولک: «یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمة الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم» " 1 " و حذرت القانطین من رحمتک، فقلت: «و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون.» " 2 ".
ثم ندبتنا برأفتک الی دعائک، فقلت: «ادعونی استجب لکم ان الذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین.» " 3 ".
الهی لقد کان الایاس علی مشتملا و القنوط من رحمتک علی ملتحفا، الهی لقد وعدت المحسن ظنه بک ثوابا، و اوعدت المسی ظنه بک عقابا.
اللهم و قد امسک رمقی حسن الظن بک فی عتق رقبتی من النار، و تغمد زلتی، و اقالة عثرتی، اللهم قومک الحق، الذی لا خلف له و لا تبدیل: «یوم ندعو کل اناس بامامهم» " 4 " و ذلک یوم النشور، اذا نفخ فی الصور، و بعثر ما فی القبور.
اللهم فانی و اشهد و اقر، و لا انکر و لا اجحد، و اسر و اعلن، و اظهر و ابطن، بانک انت
R A H A
07-03-2011, 09:24 PM
دعا به جهت باز شدن نطق و گويا شدن زبان
هر روز مرتب بخواند كه زبانش باز و نطقش گويا گردد.
رب اشرح لى صدرى و يسرلى امرى و احلل عقده من لسانى يفقهو قولى .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.