توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال در مورد تورنت
سلام دوستان خوبم :^:
ببخشید من یه سوال در مورد کار با تورنت دارم که شرحش اینه:
من دارم یه فایل تورنت رو دانلود میکنم که حدوده 14 گیگ هستش، تا الان 11 گیگش دان شده، می خوام ویندوز سیستمم رو عوض کنم. باید صبر کتم تا 14 گیگ تکمیل دان شه یا میشه بعد از نصب مجدد ویندوز ادامه دانلود رو پیگیری کنم؟
اگه میشه لطفا توضیح کامل بدید، ممنون میشم.
نرم افزار مورد استفادمم utorrent هستش.
:from me :
shmp30
06-30-2011, 08:11 PM
سلام ...
تا جایی که من میدونم راهی نیست ، اگر هم باشه احتمال موفقیتش خیلی کمه .
من خودم سعی کردم این کارو با idm انجام بدم ولی موفق نبود .
با اینکه فایل های نیمه دانلود شده رو داشتم دانلود منیجر دانلود رو از اول شروع کرد .
اول دانلود رو کامل کنید بعد ویندوز رو عوض کنید .
Pezhman
06-30-2011, 09:04 PM
محل ذخیره فایل تورنت همون درایو ویندوزتونه؟
اگر که در یک درایو باشن خب امکانش نخواهد بود
ولی اگه درایوشون یکی نیست فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
در ضمن برای تورنت تاپیک داریم:
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=48583
معذرت میخوام که تاپیک باز کردم پژمان جان.
و متاسفانه داخل my document هستش، یعنی راهی نداره؟
Pezhman
06-30-2011, 10:21 PM
معذرت میخوام که تاپیک باز کردم پزمان جان.
و متاسفانه داخل my document هستش، یعنی راهی نداره؟
خب اگه خیلی واجبه یعنی الان باید ویندوز عوض کنی و هیچ راهی نداری
اون فولدر رو با برنامهutorrent با همین تنظیمات کات کن جای دیگه ویندوز عوض کن
خدا رو چه دیدی شاید گرفت:d:
اگر هم واجب نیست بگذار دانلود تا آخرش بره
راستش من تا به حال فقط دو تا فایل از تورنت گرفتم که اون هم پشیمونم
اینا هم چیزایی بود که بنظرم میومد
خب اگه با IDM دانلود کرده باشی یه ترفند هست که میتونی بعد نصب ویندوز ادامه فایل را تو ویندوز دیگه ای هم دانلود کرد
اعمال زیر را قبل از نصب ویندوز جدید انجام دهید:
ابتدا رجیستری ویندوز را اجرا کنید:
Start >>> Run... >>> Regedit.exe
سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
حال به روش زیر از قسمت انتخابشده فایل پشتیبان (Back-up) تهیه کنید:
از منوی File گزینهی Export را انتحاب کنید و در پنجرهی بازشده، مطمئن شوید که گزینهی branch Selected موجود در پایین پنجره، انتخاب شده و در بخش پایین آن عبارت زیر موجود باشد:
اکنون با انتخاب گزینه Save این قسمت از رجیستری در یک فایل و در آدرسی که وارد کردهاید ذخیره میشود.
(توجه کنید که این فایل را در درایوی بجز درایوی که قصد دارید ویندوز را نصب کنید، ذخیره نمایید.)
نهایتا به مسیر زیر رفته و همهی فولدرها را در درایو دیگری کپی کنید:
C:\Documents and Settings\Mojtaba\Application Data\IDM\DwnlData
(دراینجا Mojtaba نام کاربری ویندوز است)
اکنون میتوانید ویندوز جدید را نصب کنید و توجه کنید که در ویندوز جدید، نام کاربری دقیقا همانند ویندوز قبل باشد و در صورت تغییر این نام (یا قصد استفاده در رایانهی دیگر) باید در فایل بکاپ رجیستری نام کاربری جدید را وارد کنید. برای تغییر نام کاربری در فایل بکاپ روی فایل راست کلیک کرده و Edit را انخاب کنید و در فایل Notepad بازشده، از منوی Edit گزینهی Replace را انتخاب کنید سپس در قسمت Find what: نام کاربری جدید و در قسمت Replace with: نام کاربری ویندوز یا سیستم قبلی را تایپ کنید و روی Replace All کلیک کنید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.
در ویندوز جدید برنامه را نصب و کرک کنید، ترجیحا یک فایل کوچک را با IDM دانلود کنید و در صورتی که به این دانلود نیازی نداشتید، حتما آن را از لیست IDM حذف کنید. سپس بهطور کامل از IDM خارج شوید(حتی آیکون IDM در کنار ساعت)
حالا دوباره به همان مسیر رجیستری رفته و آن قسمت را پاک کنید (Delete) :
سپس فایل بکاپی را که در ویندوز قبل تهیه کردید، از منوی File و Import اجرا کنید، و در سؤالی که پرسیده میشود گزینه Yes را انتخاب کنید یا اینکه فقط فایل بکاپ را اجرا کنید!
مجددا به مسیر زیر رفته و همهی فولدرهایی را که از این قسمت منتقل کرده بودبد باز گردانید:
C:\Documents and Settings\Mojtaba\Application Data\IDM\DwnlData
در مرحلهی آخر نرم افزار IDM را اجرا کنید و خواهید دید که IDM این ویندوز همان IDM ویندوز قبلی با دانلودهای نیمهکاره است!
روش تستی!
با استفاده از خط فرمان زیر در یک فایل Batch میتوانید به صورت خودکار از آن مسیر رجیستری، خروجی بکاپ بگیرید:
@echo off
regedit /e IDMBackup_Mojtaba.reg HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
برنامه Notepad را اجرا کرده و دستور بالا را در آن کپی کنید و آن را با فرمت .bat ذخیره کنید.
مثل IDMBackup.bat
پس از اجرای آن خواهید دید که فایل بکاپ ریجستری در کنار آن ساخته میشود.
برای اینکه نیاز به کپی فولدرهای IDM نیز نداشته باشید میتوانید مسیر دانلود موقت IDM را در درایو دیگری تعریف نمایید. برای این کار برنامه را اجرا کرده و قسمت Option را باز کنید، به تب Save to رفته و در قسمت رفته و در قسمت Temporary directory، مسیر دیگری در درایوی بجز درایو ویندوز وارد کنید.
این ترفند در ویندوز XP تست شده است.
حال اگر این روش را به سایر نرم افزارهای دانلودر مطابقت بدید شاید امکانش باشه
چون فکر نکنم با IDM بتونی از تورنت دانلود کنی ...
ممنون مجتبی جان.
اول پژمان بگو چرا پشیمونی؟؟؟!!!
و مجتبی جان
من با utorrent اون فایل رو دارم دانلود میکنم، همین روش رو رو اون تست کنم؟
چند % احتمال میدی موفق باشم؟
ممنون
خب برای این کار نیازی به اما و اگر نیست اول بکاپ بگیر و بعد برو تو یه کامپیوتر دیگه مثلا کامپیوتر پسر خاله ات که به اینترنت دسترسی داره اینو تست کن چون نام کاربری اونجا متفاوت خواهد بود طبق این حرفم عمل کن
اکنون میتوانید ویندوز جدید را نصب کنید و توجه کنید که در ویندوز جدید، نام کاربری دقیقا همانند ویندوز قبل باشد و در صورت تغییر این نام (یا قصد استفاده در رایانهی دیگر) باید در فایل بکاپ رجیستری نام کاربری جدید را وارد کنید. برای تغییر نام کاربری در فایل بکاپ روی فایل راست کلیک کرده و Edit را انخاب کنید و در فایل Notepad بازشده، از منوی Edit گزینهی Replace را انتخاب کنید سپس در قسمت Find what: نام کاربری جدید و در قسمت Replace with: نام کاربری ویندوز یا سیستم قبلی را تایپ کنید و روی Replace All کلیک کنید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.نام کاربری را تغییر بده تست کن اگه جواب داد بیا اینجا بهت تبریگ بگیم :d:
اگه شد تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
اون تبریک گفتن آخر رو خوب اومدی :d:
یکی طلب من :nish:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.