PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : »سوشي ( غذاي ژاپني )



shirin71
06-26-2011, 11:45 AM
مواد لازم :
برنج 2 فنجان
آب 3 فنجان
سركه 0.45 فنجان
شكر 0.5 فنجان
نمك 4 قاشق مرباخوري
جلبك دريايي 150 گرم
خردل 2 قاشق مرباخوري
خيار بدون پوست 1 عدد
اسفناج 100 گرم
گوشت بدون استخوان 100 گرم
زنجبيل 60 گرم
تخم مرغ 2 عدد



طرز تهيه :

شما مي توانيد براي سهولت پيچيدن رولتها از صفحه حصيري براي زير آن استفاده كنيد , همچنين مي توانيد بجاي جلبك به دلخواه از برگ مو يا اسفناج استفاده كنيد
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
رولت سوشي را طي شش مرحله درست كنيد :
مرحله 1 :
روي برنج آب ريخته و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و آبكش كنيد , برنج و 3 فنجان آ‘ را در قابلمه اي بجوشانيد سپس شعله زير آن را كم كرده تا با حرارت ملايم بدون اينكه درب آن را بگذاريد بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اينكه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زير آن را تا آنجا كه ممكن است كم كنيد و بمدت 5 دقيقه بپزيد و بگذاريد تا كمي خنك شود سپس مخلوط سركه , شكر و نمك را به افزوده بهم بزنيد , ورقه هاي جلبك را كمي تفت داده
مرحله 2 :
از پهناي ورقه جلبك يك قطعه 4 سانتي متري مطابق تصوير ببريد , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصيري قرار داده و تكه 4 سانتي متري را وسط تكه بزرگتر بگذاريد , اين عمل سبب مي شود تا هنگام پيچيدن ورقه محكم تر باشد.
مرحله 3 :
يك پنجم برنج را روي رشته جلبك پهن كرده و چهار سانتي متر لبه آن را مطابق تصوير خالي بگذاريد , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصوير گود كنيد و در صورتيكه برنجها خيلي چسبنده بودند انگشتانتان را با كمي يركه مرطوب كنيد .
مرحله 4 :
سس خردل را در قسمتي كه گود كرديد پخش كنيد , مخلوط خيار , اسفناج و گوشت يا در صورت تمايل مخلوط زنجبيل و املت را وسط برنج قرار دهيد .
مرحله 5 :
با كمك صفحه حصيري ورقه جلبك را محكم بپيچيد .
مرحله 6 :
صفحه حصيري را برداشته و با چاقوي تيزي رولت را بصورت برشهاي گرد 4 سانتي متري ببريد .