PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازتاب اخبار ارتباطات و فناوری اطلاعات در روزنامه‌های چاپ تهران

shirin71
06-21-2011, 08:34 AM
اخبار، گزارش ها و یادداشت های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبرگزاری ها و سایت های خبری توسط کارشناسان این موسسه بصورت روزانه گردآوری، طبقه بندی تحلیل و برای دسترسی بهتر علاقه مندان و کارشناسان این حوزه همراه فهرست و چکیده مطالب به شرح زیر ارائه می شود:

چکیده مطالب
وزارتخانه

• روزنامه ایران : "ادغام وزارتخانه ها سازمان ها و رویکردهای متفاوت به آن"

• روزنامه ایران : "دولت مصمم به اجرای قانون ادغام است "

• روزنامه مردم سالاری : "تسویه حساب سیاسی با ادغام وزارتخانه های اقتصادی"

• روزنامه شرق : "وزارت ارتباطات به مشکلات جامعه آی تی اهمیتی نداد "

• روزنامه قدس : "ادغام وزارت وزارت ارتباطات با وزارت راه و مسکن منتفی می شود"

سازمانهای تابعه
فناوری اطلاعات

• روزنامه دنیای اقتصاد : "بیمه سایبر و امنیت فناوری اطلاعات "

• روزنامه هفت صبح : "اسکادران فضایی ایران در راه فضا "

تلفن ثابت

• روزنامه کیهان : "حذف کد بین شهری"

• روزنامه قدس : "کاهش زمان واگذاری تلفن ثابت"

اپراتورها

• روزنامه همشهری : "داد و ستد 37 میلیون سهم در فرابورس"

• روزنامه دنیای اقتصاد : "آیین نامه ای جدید برای نظارت بر محتوای سایبر "

• روزنامه جهان صنعت : "خبری از اپراتور سوم نیست"

• روزنامه فرهنگ آشتی : "استقبال مردم گیلان از طرح پرداخت الکترونیکی قبوض تلفن"

انتقاد مردمی

• روزنامه آرمان به نقل از یک شهروند نوشت:
فیش تلفن منزل من یک بار آمد که مبلغ آن 63500 تومان بود که پرداخت کردم فیش بعدی دو ماه بعد 95000 تومان آمد که در آن 63500 تومان دوره اول به عنوان بدهی قید شده بود که پرداخت کردم. فیش سوم آمد 55500 تومان که 3200 هزار تومان بدهی قبلی زده بود. هر سه فیش را پرداخت کردم برای پیگیری به مخابرات مراجعه کردم. گفند سیستم ایراد دارد وما آن را از تبریز خریداری کردیم و نمی توانیم کاری بکنیم. در این وضعیت اقتصادی من تصادفی این موضوع را دیدم و بررسی کردم. هر چند کسی پاسخ مرا نداد و امیدوارم یک نفر پیدا شود به این موضوع رسیدگی کند که شاید صدها نفر دیگر مثل من باشند
• روزنامه قدس به نقل از یک همشهری نوشت:
گویا بتازگی کارت های تلفن 2 هزار تومانی و 800 تومانی استانی شده و هر یک فقط در استانی که صادر شده کاربرد دارد.در حالی که این کار غیر منطقی به نظر می رسد زیرا مدیریت مخابرات و در آمد های این شرکت در سراسر کشور به صورت واحد می باشد نه استانی;ضمن اینکه بهتر است چنین تغییراتی اطلاع رسانی شود تا مردم در سفرهای خود دچار مشکل نشوند.
• روزنامه قدس به نقل از یک همشهری نوشت:
مگر اداره پست یارانه می گرفته که خدمات پست را گران کرده اند؟یک نامه به میانه فرستادم 3100 تومان گرفتند در حالی که هفته قبل 1100 تومان بود.