PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آغاز آزمايش انفجار بزرگ



Behzad AZ
06-26-2010, 07:31 AM
آغاز آزمايش انفجار بزرگ
http://www.hupaa.com/upload/thumb/thumb_9803840.jpgشتاب دهنده LHC* که پس از 20 سال تلاش هزاران دانشمند متخصص و صرف حدود 10 میلیارد دلار دیروز نخستین آزمون خود را سپری کرد توانست از نخستین مرحله این آزمون سربلند بیرون آید . . .




(http://www.hupaa.com/list.php?name=article_quantom)ساعت 12:06 دقيقه ديروز چهارشنبه به وقت تهران زماني كه مونيتورهاي نصب شده بر اولين حسگر شتاب دهنده LHC* در مقر كنترل اين ماشين در ژنو عبور ذره ورودي به اين ماشين را در مسير درست خود تاييد كرد موجي از شادي دانشمنداني را كه بيش از 20 سال بر اين پرو*ژه فعاليت مي كردند در بر گرفت



http://nojumnews.com/images/content/1387-6-9/lhc1_article.jpg


تونل اصلي شتاب دهنده سرن



شتاب دهنده LHC* كه پس از 20 سال تلاش هزاران دانشمند متخصص و صرف حدود 10 ميليارد دلار ديروز نخستين آزمون خود را سپري كرد توانست از نخستين مرحله اين آزمون سربلند بيرون آيد. اين شتاب دهنده حلقوي كه بزرگترين شتاب دهنده جهان و در عين حال بزرگترين ماشين علمي است كه تا كنون انسان دست به ساخت آن زده است،* در اولين مرحله فعاليت خود پروتوني را در مسير 27 كيلومتري لوله شتاب دهنده كه در زير سطح مرز فرانسه و سوييس نصب شده است،*در هر دو جهت ساعت گرد و پاد ساعت گرد شتاب داد تا دقت كامل دستگاه و توانايي آن در انجام اين عمليات در مراحل آينده و با استفاده از توان بيشتر ابزار را تاييد كند.
زماني كه اين دستگاه با تمام توان خود مورد بهره برداري قرار بگيرد،*انتظار مي رود دانشمندان بتوانند شرايط جهان را در نخستين كسرهاي ثانيه پس از شكل گيري كيهان بررسي كنند و مسايلي نظير ابعاد بالاتر،*اتحاد نيروها و بسياري از نكات مهم ديگر كه در دو حوزه كيهان شناسي و فيزيك ذرات مورد توجه است را توضيح دهد.





http://nojumnews.com/images/content/1387-6-9/lhc2_article.jpg

شادي دانشمندان پس از اعلام موفقيت اوليه شتاب دهنده


.

















.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پيش بيني مي شود مجموعه داده هايي كه LHC* در مدت يك سال توليد خواهد كرد به بيش از 15پتا بايت داده (15 ميليون گيگا بايت) برسد كه براي پردازش آن به بيش از 100 هزار كامپيوتر نياز است. به همين دليل سرن – كه خود محل تولد وب و اينترنت به معني امروزي آن است – از مدتي پيش طرح گرايد يا تور را دنبال مي كند كه بتواند با به اشتراك گذاشتن توان محاسبه رايانه ها از آنها براي تحليل سريعتر داده هاي LHC*استفاده كنند.

موفقيت ديروز تنها آغاز راه عمليات بزرگترين ماشين علمي تاريخ بشريت بود