PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روغن مار» ۱۰۰ درصد گیاهی هم به بازار آمد! +عکس



Sara12
06-19-2011, 12:59 AM
«روغن مار» ۱۰۰ درصد گیاهی هم به بازار آمد! +عکس



دنیای اینترنت پر از شگفتی و پتانسیل هایی است که استفاده و سوءاستفاده کنندگان از آن هر روز بهره‌های جدیدی در جهت نیل به اهداف خود می برند.

برنا: روغن مار ۱۰۰درصد گیاهی هم به بازار آمد! فکرش را بکنید،روغن مار در چه حالتی می تواند ۱۰۰ درصد گیاهی باشد؟ دنیای اینترنت پر از شگفتی و پتانسیل هایی است که استفاده و سوءاستفاده کنندگان از آن هر روز بهره‌های جدیدی در جهت نیل به اهداف خود می برند. زمینه یکی از این بهره وری ها هم فروشگاه‌های اینترنتی هستند که محصولات خود را با شعار «دارای مجوز از سازمان ها و ارگان ها» ارائه می دهند!مثل این محصول که روغن مار خود را که محصول یک شرکت داخلی است،صد در صد گیاهی عنوان می کند!
http://bornanews.ir/EditorPics/New/9003/bashgah/Untitled-7873.jpg