PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نفر قبلیت را چجوری میکشی

Sada
06-10-2011, 02:18 AM
نفر قبلیت را چجوری میکشی
ببنم میتونی :d:

Sada
06-10-2011, 02:38 AM
یالا بچه ها کسی نبود شروع کنید به کشت و کشتار من
من که نمیتونم کسی را بکشم منتظرم کسی بیاد منو بکشه بعدش به حسابش برسم
راستی امروز چند شنبه هست:دی:d:

king 2011
06-10-2011, 02:45 AM
خب از سلاح های مخصوص خودم استفاده میکنم:(روش خودم)
1-اول نگاهش میکنم 2-بهد باتومو در میارم سریع میکنم تو یکی از چشماش
3-تا گفت آی یه مونابچگی:d:تو آبگاهش
4-نفسش که نیومد سریه گازو در میارم میزنم تو دماغش:gah9:
5-خب الان دیگه نفس نمیتونه بکشه اما کاره ما با مقتول تموم نشده
6-بعد یه سلاح سرد(ساتور باشه بهتره)یه خط رو صورتش میکشیم تا یادش باشه من کیم:gah9:
7-بعد سلاح گرم یک تیر به پشت بازو بالا تر از آرنج (بسیار درد داره اما طرفو ار درد نابود میکنه)
8-یک سطل پر آّب پاهاشو میکنیم تو آب دستاشو میبندیم به صندلی بهش مقتول برق وصل میکنیم
9-بعد سوزن را یا یک میخ زنگ زده را ور میداریم بالای ناخونش میزنیم تو گوشت (چون در آن مکان عصب ها بسیار حساس هستن و ضربان قلبو کاهش میده تا مرگ طرف)اما ما دوباره برقو میزنیم تا شوک به قلبش بیاد نمیره
10-بعد از آن وضعیت خارجش میکنیم و یک لگد محکم تو کاسه ی زانوش میزنیم
تبریک میگم مقتول دیگه نمیتونه وایسه:mon820:
11-بعد مقتول را از سقف از پا آویزان میکنیم به مدت 2 ساعت با این کار چشمان مقتول ار کاسه در میاد
و سپس به راحتی میمیرد(در اصطلاح مرگ خاموش)
خب این مرد *نفره بعدی کیه؟؟؟؟؟:ch0m:
البته برای هر نفر یک روش صورت میگیرد

Sada
06-10-2011, 02:57 AM
شما که نذاشتی از من چیزی بمونه:دی :d:

نوبتی باشه مال ماست

من اول با شکلات قولت میزنم :دی :gah9:بیهوش میشی
مثل روش دکستر یک نمونه خون ازت می گیریم
کل بدنت را تشریح می کنم کلیه هات میفروشم تا یه لپ تاپ بخرم و سرور خوب برا انجمن 4 :دی :gah9:

بعدش میام سر مزارت بیخودی اشک میریزم
بی خود بی جهت صلوات :دی :gah9::gah9:

Hossein-R
06-10-2011, 03:30 AM
مجتبی جون انقدر فیلم ترسناک دیدم که نجربم تو کشتن ادم ها زیاد شده :nish:
من نصفه شب تو یک جای کاملا تاریک تا دم مرگ میترسونمت طوری که انقدر ضربان قلبت بالا بره و انقدر دست و پات بلرزه که اصلا نتونی راه بری مثل همین الان که داری اینو میخونی :gah9:
بعدش هم با چاقو میام میبندمت به تخت بعد با چاقو دونه دونه انگشت های پا و دستت رو میبرم و بعدش هم میرم زنده زنده شکمت رو پاره میکنم و دل و رودت رو میریزم بیرون البته اگر تا اون موقع نمرده باشی

مواظب باش شاید این قضیه رو همین الان عملی کردم و اومدم اونجا تا همین کار ها رو به صورت واقعی انجام بدم

اگر هر صدایی شنیدی بدون که من هستم :ch0m:

Sada
06-10-2011, 03:49 AM
ما را باش که با کلی ادم کش سرو کار داریم :gah9:
من این دفعه از سیانور استفاده می کنم که دردش کمتره
به جای سن ایج بهت میدم که حال کنی البته اگه فرصت حال کردن داشته باشی هیچ صدایی هم نمیاد :d:

Hossein-R
06-10-2011, 04:06 AM
خوب مثل اینکه هنوز زنده ای . پس باید برم سراغ روش دوم

اول تو رو بیهوش میکنم بعد روده ات رو به یک قلاب اویزون میکنم و چند متر جلو تر از خودت یک نفر رو که خیلی دوستش داری سرش رو زیر گیوتین قرار میدم و مجبورت میکنم که اگر دوست داری که اون شخص مقابلیت زنده بمونه باید بری و اون ثانیه شما رو از کار بندازی وگرنه بعد از تمام شدن ثانیه شمار گیوتین گردن شخص مود علاقت رو قطع میکنه

اینطوری هیچ راه چاره ای نداری هر چه قدر که جلو تر بری بیشتر روده هات به بیرون میریزه و بیشتر درد میکشی و اگر هم نری که شخصی که خیلی بهش علاقه داری رو از دست میدی

Sada
06-10-2011, 04:25 AM
پای عشق را چرا میکشی وسط :asabei:
خوب مثل روش عربا عمل می کنیم با شمشیر می کشمت اگه کار ساز نبود

اول با اون شکلاتی که محمد را قول زدم تو را هم قول میزنمت :دی

اول ناخات را میکشم تا اون دنیا راحت باشی بعدش غرق شدن مصنوعی را انجام می دهم

بعدش زبونت را می برم در حالی که ازت خون میاد و التماس می کنی من سه تا زن دارم و 80 تا بچه flirtysmile1flirtysmile1
گردنت را می شکم روت اسم معتاد میزارم میگم در حالت ترزیق مرده معتاد معتاد :wow::gah9::gah9:

Hossein-R
06-10-2011, 04:38 AM
مجتبی میگم نکنه تو برای جمهوری اسلامی کار میکنی چون این قسمت اخر حرفت که ملت رو میکشن و بهش انگ معتاد بودن میزنند دقیقا مثل کار افراد این مملکته

خوب بریم سر کار اصلی ماشالله مجتبی اصلا تو نمیمیری . فکر کنم هفت تا جون داری :tf:

این هم روش سوم : تو رو یواش یواش به صورت خیلی اهسته میذارمت تو یک دیگ بزرگ پر از اسید که همینطوری از پایین تا بالای بدنت کاملا بسوزه و همینطوری داد و فریاد بزنی تا من لذت ببرم :kh-s:

هرچند تا وقتی که داریم تو اینجا زندگی میکنیم هر روز داریم میسوزیم و میسازیم

king 2011
06-10-2011, 01:35 PM
بسمه تعالی
خب کار اون مقتول قبلی تموم شد.میریم سراغ این یکی مقتول که انگار پوستش کلفت تره.شاید زود نشکنه اما من میشکونمش(منظور تحمل زیر شکنجه):kh-s:
خوده پلیس مخفی بوسنی نتونست منو به مدت 3ماهی که بودم بشکنه(واقعیت داره)biboss:.
خب میریم سراغ کارمون:1-اول دستاشو به دیوار تک تک انگشتاشو به دیوار با میخ میچسبونم
2-بعد یک سیخ داغ نزدیک چشمش میکنم بعد آروم فشار میدم تو جناغ سینش(چه حال میده):yeah:
3-بعد بیهوشه گازو میزارم دمه دماغش بهوش میاد:gah9:
4-بعد یه آمپول پر اپی نفرین بهش میزنم تبریگ میگم آلان قلب منفجر میشه
5-بهد با یک شوکر میزنم تو شیکمش به مدت 2 دقیقه بازم بیهوش میشه
6-دوباره گازو میزارم دمه دماغش بهوش میاد:khe:
7-بعد با یک ساتور 60 پاشو از جا می کنم بعد جارو برقی را میارم میزارم در محل جراحت این قدر خون بکشه که دیگهاز حال بره:kh-s:
8-بعد درستاشو به یه طناب میبندم و به ماشین جایی که برای بکسل ماشین هستش
میبندم بعد میشینم پشت ماشین گازو میگیرم میرم بعد از 10 دقیقه میام میبینم دیگه هیچی ازشنمونده اما زنده هستش:blataklif::blataklif:
9-اما نگران نباشید دستاشو وا میکنم(زیر 18 سال نخونن این قسمت را*18-)
10-با یک ساتور تمام اعضا ی بدنشو تیکه تیکه میکنم(اندازش مثل خورشتی باشه بهتره)
11-بعد که تیکه تیکه کردم با هاش آبگوشت درست مکنم(به به چه حال میده):kh-s:
12-میزارم قشنگ مغز پخت بشه که جا بیفته
13-حالا کلش مونده:tf:خب قلشو با گوش کوب میزنیم له بشه طوری که قشنگ زیر دندون بچرخهflirtysmile1
14-خب الان آبگوشت آماده هستش کلشو که که کوبیدیم میریزیم توش بهد نونم تیلید میکنیم
15-بعد میرم میزم میزارم سر کوچه تا پیشی بیاد بخوره :gah9::gah9:
خب این یکیم تموم شد به نفعتونه دیگه شرکت نکنید چون همه میمیرین دیگه کسی نیستش:ch0m:
هر دفعه level بالا تر میره

ali20
06-10-2011, 02:36 PM
من قاتل نیستم میبرم بالا پشت بوم 20طبقه ای میگم خودتو بنداز پایین ننداخت من خودمو میندازم پایین
بعد پلیسا میگیرنش حکم اعدام میچسبونن بهش بعد اونم میمیره:d:

Hossein-R
06-10-2011, 02:43 PM
آقا من کم اوردم . فکر کنم بچه ها واقعا قاتل هستند . انگار قبلا تجربه همچین کاری رو داشتند :sur:
چون روش هایی که معرفی میکنند ماشالله دقیق و حساب شده است . :tf:

باید زنگ بزنم 110 بیاد محل زندگی شما رو بررسی کنه شاید تو یخچالتون 7 , 8 تا جنازه پیدا شد :blataklif:

حالا که اینطوری شد باید برم سراغ روش چهارم : من یک نارنجک رو وارد دهان طرف میکنم و بعد از چند ثانیه با کله پوکیده شده روبرو میشم .

خیلی کیف میده وقتی ببینی مغز طرف رو دیوار پاچیده شده :yes:

البته از تمام این مراحل فیلم میگیرم و میذارم تو یوتیوب تا درس عبرتی بشه برای دیگران :kh-s: