tina
06-09-2011, 03:34 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/3/11/9067_547.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
مواد لازم:
ميگوي ريز پلويي: 500 گرم
پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
پودركاري: يك قاشق غذاخوري
نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
ذرت پخته شده: يك ليوان
روغن زيتون: به ميزان لازم
پياز متوسط: يك عدد
فلفل دلمهاي متوسط سبز: يك عدد
پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش براي كنار بشقاب: به ميزان دلخواه
زردچوبه: 2قاشق چايخوري
روش تهيه :
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل نگيني خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه ميريزيم و تفت می دهیم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ ميكنيم و به آن به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه ميكنيم. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند ،نخودفرنگي و ذرت را به آن اضافه كرده در حد گرم شدن مخلوط ميكنيم و مواد را از روي حرارت برميداريم. كنار بشقاب مقداري پاستا كه آن را پخته و آن را به روغن زيتون آغشته كردهايم ،پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش قرار ميدهيم و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا ميگذاريم و آن را سرو ميكنيم.
مواد لازم:
ميگوي ريز پلويي: 500 گرم
پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
پودركاري: يك قاشق غذاخوري
نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
ذرت پخته شده: يك ليوان
روغن زيتون: به ميزان لازم
پياز متوسط: يك عدد
فلفل دلمهاي متوسط سبز: يك عدد
پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش براي كنار بشقاب: به ميزان دلخواه
زردچوبه: 2قاشق چايخوري
روش تهيه :
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل نگيني خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه ميريزيم و تفت می دهیم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ ميكنيم و به آن به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه ميكنيم. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند ،نخودفرنگي و ذرت را به آن اضافه كرده در حد گرم شدن مخلوط ميكنيم و مواد را از روي حرارت برميداريم. كنار بشقاب مقداري پاستا كه آن را پخته و آن را به روغن زيتون آغشته كردهايم ،پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش قرار ميدهيم و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا ميگذاريم و آن را سرو ميكنيم.