توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطرقطب نخست گردشگري منطقهي خليج فارس
mohamad.s
06-09-2011, 12:43 PM
قطرقطب نخست گردشگري منطقهي خليج فارس ق
كشور قطر قصد دارد با تقويت زيرساختهاي گردشگري اين كشور از جمله احداث و توسعهي فرودگاهها، به قطب نخست گردشگري منطقهي خليج فارس تبديل شود.
كشور قطر با پشت سر گذاشتن كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس (gcc) توانسته است به موفقيتهاي زيادي در جذب گردشگر دست يابد.
طبق آمارهاي ارايهشده ازسوي سازمانهاي معتبر جهاني، در زمينههاي اقتصادي و جذب گردشگر و با درنظر گرفتن ١٤ عامل حياتي در توسعهي گردشگري، اعلام شد كه كشور قطر در آيندهي نزديك به قطب نخست جذب گردشگر در منطقهي خاورميانه و يكي از قطبهاي جذب گردشگر در جهان تبديل ميشود.
برخي عوامل مورد نظر در اينباره عبارتند از امنيت، نظم در خدمات، شرايط محيطي، عوامل بهداشتي و سلامتي، سيستمهاي حملونقل شهري، سيستمهاي اطلاعرساني ويژهي گردشگران، نرخهاي رقابتي براي زيرساختهاي صنعت گردشگري، بويژه هتلها و رستورانها و منابع طبيعي. همچنين اين مجمع پيشبيني كرده است كه كشورهاي عربستان سعودي و عمان نيز در سالهاي آينده رشد قابل توجهي در صنعت گردشگري داشته باشند.
هرچند اكنون كشور قطر در رتبهي ٣٧ جهان از نظر جذب گردشگر است، ولي با توجه به داشتن ظرفيتهاي بالقوهي توسعهي گردشگري از جمله نيروي كار جوان، پيشبيني ميشود كه اين كشور به قطب نخست جذب گردشگر در منطقهي خليج فارس تبديل شود و در اين زمينه، از امارات پيشي بگيرد.
سال گذشته كشور قطر از نظر توسعهي صنعت گردشگري رشد ٢/٦ درصدي داشت كه دوران جديدي را در اقتصاد اين كشور ميتواند رقم بزند. كارشناسان بر اين باورند كه در صورت تداوم رشد ٢/٦ درصدي اين كشور در پنج سال آينده، قطر جزو ١٠ قطب گردشگري جهاني قرار گيرد.
قرار است، در قالب پروژههايي كه تا سال ٢٠١١ ميلادي اجرا ميشوند، فرودگاه شهر دوحه ـ پايتخت قطر ـ توسعه يابد، سه فرودگاه جديد در اين كشور احداث شوند و به سرمايهگذاران صنعت گردشگري وامهاي كلان با مدت بازپرداخت طولاني و بهرهكم پرداخت شود.
مقامات صنعت گردشگري قطر اميدوارند تا با اجراي برنامههاي يادشده، اين كشور به قطب نخست گردشگري منطقهي خليج فارس تبديل شود.
برگرفته از : ايسنا
mohamad.s
06-09-2011, 12:44 PM
افزایش طلاق با پیامک در کشورهای عربی دربرخی ازکشورهای عربی، طلاق دادن زنان ازطریق فرستادن پیامک رو به افزایش است، در حالی که تقاضای طلاق زنان از مردان منوط به رأی دادگاه است.
به گزارش خبرگزاری آلمان از"منامه" پایتخت بحرین، اگر مردی پیامکی برای همسرخود بفرستد که درآن سه بار آمده باشد:
«من تو را ترک می کنم»، این به معنای طلاق دادن زن از سوی شوهراعتباردارد. روزنامه "گالف دیلی نیوز" که در منامه منتشر می شود، در این مورد گزارش می دهد که طلاق با ارسال پیامک در کشورهای حاشیه خلیج فارس به شدت افزایش یافته است. فعالان حقوق زنان در این کشورها به دنبال راهکارهایی برای مقابله با این شیوه رفتار«غیر انسانی» هستند.
در اغلب کشورهای عربی یک مرد مسلمان می تواند تنها با گفتن سه بار«ترک ات می کنم» همسرش را طلاق دهد. اما زنان برای طلاق گرفتن از شوهران شان احتیاج به صدور حکم طلاق از سوی دادگاه دارند که در برخی از این کشور ها سال ها طول می کشد.
mohamad.s
06-09-2011, 12:53 PM
عكسهايى از هتل((ريتز–كارلتون))در قطر
هتل ريتز – كارلتون در دوحه توانسته است جايزه بهترين هتل را از سوي موسسه ورلد ترول اواردز كه در آن 80 هزار متخصص بهترين هتلهاي 200 شهر جهان را انتخاب ميكنند از آن خود كند.
هتل پنج ستاره ريتز كارلتون با 347 اتاق و 115 متر ارتفاع به گونهاي ساخته شده كه چشمانداز زيباي بيابان و دريا را توامان داراست. اين هتل كه يك مجموعه تفريحي گردشگري نيز در كنار آن احداث شده توانسته وجهه گردشگري تازهاي براي قطر ايجاد كند.
اين هتل همچنين توانسته جايزه مالكوم بالدريج را در سالهاي 1992 و 1999 از ميان 59 هتل مجلل جهان در كشورهاي آفريقا، آسيا، منطقه كارائيب، اروپا، خاورميانه و امريكاي شمالي از آن خود كند.
http://img6.picsplace.to/img6/25/24_ext_at_nite.jpg
http://img6.picsplace.to/img6/25/grand_amirisuite.jpg
http://img6.picsplace.to/img6/25/pool_lg2.jpg
http://img6.picsplace.to/img6/25/hotelentrance_th.jpg
mohamad.s
06-09-2011, 12:53 PM
قطر قطر قطر یک کشور مستقل عربی است که در حال یافتن جایگاه خود در صحنه جهانی می باشد و با خوش بینی قاطع و قابلیت های رشک انگیز، آینده را در آغوش گرفته است. این کشور عضو شورای همکاری خلیج، سازمان اوپک ، سازمان ملل متحد ،صندوق بین المللی پول، بانک بین المللی برای بازسازی و توسعه و سازمان تجارت جهانی بوده و طی چند دهه به جایگاهی دست یافته که برای دیگر کشورها طی آن طریق به قرنها زمان نیاز دارد. با قرار گرفتن در قلب منطقه خلیج، قطر با کشورهایی از قبیل عربستان سعودی، بحرین، امارات متحده عربی و ایران همسایه می باشد. قطر که تقریباً بطور کامل با دریا احاطه شده است یک موقعیت فریبنده، بخوبی حفظ شده، طبیعی و تاریخی می باشد و از اینرو برای خانواده ها مکانی ایده ال بشمار رفته و برای بازدید، زندگی و کار فوق العاده مناسب می باشد. موقعیت جغرافیایی:شبه جزیره کوچکی است که خلیج فارس ان را از غرب و شمال و شرق در برگرفته است و در منطقه خاور میانه قرار دارد. پایتخت:پایتخت آن دوحه است. مساحت:435/11 کیلومتر مربع است. جمعیت: 724000 نفر طبق سر شماری 2004 دین و زبان:زبان اصلی این کشور عربی است و انگلیسی هم بسیار رایج است،دین رسمی این کشور نیز اسلام(سنی)است. پول رایج:ریال قطر نرخ ارز:یک ریال قطر برابر با 2422 ریال یک ریال قطر برابر با 0.27 دلار آب و هوا:قطر آب و هوای بیابانی دارد همراه تابستان طولانی و گرم و زمستان کوتاه و معتدل با مقدار کمی باران است. کد کشور:00947
mohamad.s
06-09-2011, 12:53 PM
بحرین بحرین پادشاهی بحرین کشوری است جزیرهای در خلیج فارس. پایتخت آن منامه است. زبان اصلی عربی و زبانهای فرعی انگلیسی، فارسی و اردو است. تاريخ در گذشته به منطقه ساحلی جنوب خلیج فارس حد فاصل بصره تا بحرین امروزی بحرین گفته میشدهاست که متعلق به ایران بودهاست. در سالهای پایانی دولت صفوی، این منطقه مورد تاخت و تاز خوارج عمان قرار گرفت و دولت صفوی هم که در آن زمان خود حال و روز خوبی نداشت، سپاهی فرستاد که همه افراد آن در سال ۱۱۲۹ کشته شدند و نتوانستند کاری انجام دهند. سرانجام خوارج با گرفتن مبالغی هنگفتی پول حاضر به تخلیه جزیره بحرین شدند. در دوران نادرشاه افشار، پرتغالیها بحرین را چندین بار تصرف کردند ولی سرانجام نادرشاه توانست آنجا را بازپس گیرد. این کشور تا میانههای پادشاهی محمد رضا شاه پهلوی یکی از استانهای ایران بود. تا اینکه در زمان نخست وزیری هویدا ، با طرح همه پرسی در سازمان ملل، بحرین به عنوان کشوری مستقل شناخته شد. مساحت دارای ۷۰۶ کیلومتر مربع است که کوچکتر از کوچکترین استان ایران است از هفتصد کیلومتر مربع مساحت این کشور نزدیک به چهارصد کیلومترمربع آن بیابانی است. بحرین به «جزیره یک میلیون نخل» نیز شهرت داشتهاست. بحرین شامل سه شهر یا به عبارت بهتر سه جزیره اصلی منامه و محرق و ستره است و منامه یعنی بزرگترین این جزایر پایتخت آن به شمار میآید. در بحرین روستاهایی هم دارد که همه آنها در فاصلههای نزدیک به یکدیگر قرار دارند. تقسيمات كشورى بحرین به پنج استان بخش شده و تا ۳ ژوئیه۲۰۰۲ دارای ۱۲ شهرستان بود. استانهای بحرین عبارتند از: استان عاصمه استان وسطی استان محرق استان شمالی استان جنوبی اقتصاد بحرین کشور ثروتمندی نیست و حتی بخشی از انرژی آن توسط عربستان تأمین میشود. این دو کشور با یک پل ۲۵ کیلومتری که به نام پل فهد معروف است و در سال ۱۹۸۶ افتتاح شد، به یکدیگر متصل میشود. امروزه، اقتصاد کشور بحرین تا حدودی هنوز از ایران تغذیه میکند. تنها صنعت داخلی این کشور تولید آلومینیوم است که در مقیاس فراوان تولید و عرضه میشود. بحرین رتبهٔ نخست تولید این محصول در خاورمیانه ورتبهٔ پنجم در سطح جهانی را داراست. واحد پول بحرین دینار است که هر یک صد دلار برابر با ۵/۳۷ دینار میباشد. مردم مردم بحرین به نام قرامطه هم مشهور بودند. جمعیت بحرین هفتصد هزار نفر است که حدود ۱۵۰ هزار نفر آنان خارجیهایی هستند که در آنجا کار میکنند. پنجاه هزار نفر ایرانی هم که اکثر آنان در اصل مهاجرانی از جنوب ایران از فارس و بوشهر در بحرین زندگی میکنند و به رغم سکونت طولانی آنان در اینجا همچنان به فارسی صحبت میکنند. مذهب حدود شصت تا هفتاد درصد جمعیت بحرین شیعه هستند. تشیع توسط قبیله عبدالقیس وارد بحرین شدهاست. بحرین پس از ایران و عراق سومین مرکز شیعی در جهان اسلام است. حوزه علمیهٔ بحرین از حدود ۴۰۰ سال گذشته بسیار فعال بودهاست. گفته میشود،به دلیل اینکه خاندان حاکم سنی مذهب اند،اهل سنت از امکانات و موقعیت اقتصادی بهتری نسبت به شیعیان برخوردارند. اماکن تاریخی بحرین قلعه بحرین (قلعة البحرین). قلعه عراد (قلعة العراد). مسجد خمیس موزه بحرين (متحف البحرين الوطني).
mohamad.s
06-09-2011, 12:54 PM
اگه کسی چیزی میدونه بگه
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.