PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یك روحانی برای نجات یك دختر تكه تكه شد+تصاویر

mehraboOon
06-07-2011, 12:04 PM
یك روحانی برای نجات یك دختر تكه تكه شد+تصاویر

ساعت 22 شب سه‌شنبه در خیابان شریعتی، پائین‌تر از خیابان ملك به همراه 2 نفر همراه داخل خودروی خود در حال عبور بودیم كه ناگهان صدای فریادهای دختر جوان را شنیدیم.
امام جماعت دانشگاه علوم پزشكی تهران به دلیل اقدام برای نجات یك دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش در خیابان شریعتی تهران، در آستانه نابینایی از یك چشم قرار گرفت.

به گزارش فارس؛ حجت‌الاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشكی تهران كه شب گذشته برای نجات یك دختر جوان از چنگال 2 نفر از اراذل و اوباش از جان‌گذشتگی كرده و هم‌اكنون در پی نجات دادن این دختر، در آستانه نابینایی چشم راست خود قرار گرفته است، در بخش اورژانس بیمارستان فارابی تهران و در حالی كه خون چشم وی تمام لباس‌های وی را پوشانده بود، در تشریح این واقعه به فارس گفت: ساعت 22 شب سه‌شنبه در خیابان شریعتی، پائین‌تر از خیابان ملك به همراه 2 نفر همراه داخل خودروی خود در حال عبور بودیم كه ناگهان صدای فریادهای دختر جوان را شنیدیم.

http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/2_9003170004_L600.jpg

وی افزود: بلافاصله پس از شنیدن این فریادها به سمت صدا حركت كرده و مشاهده كردیم كه 2 نفر از اراذل و اوباش سوار بر یك موتور برای ربایش یك دختر جوان اقدام كرده‌اند. این اراذل و اوباش قصد داشتند به زور، دختر جوان را سوار بر موتور كرده و با خود ببرند اما این دختر با فریادهای خود درخواست كمك كرده و از سوار شدن خودداری می‌كرد و 2 پسر جوان نیز وی را ضرب و شتم كرده و مورد هتاكی قرار می‌دادند.

حجت‌الاسلام فروزش ادامه داد: با مشاهده این صحنه برای نجات دادن دختر به سمت اراذل و اوباش مهاجم یورش بردیم، اما با مقاومت این مهاجمان روبرو شده و درگیر شدیم. در هنگام درگیری، یكی از آنها كه شیشه نوشابه‌ای در دست داشت، این شیشه را با زدن به بدنه موتور شكست و سپس با آن چندین ضربه به چشم راست من وارد كرد كه نتیجه‌اش را مشاهده می‌كنید.

http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/1_9003170004_L600.jpg

به گزارش فارس، ضربات وارد شده بر چشم راست حجت‌الاسلام فروزش بسیار شدید بوده و به گفته یكی از پزشكان حاضر در اورژانس بیمارستان فارابی احتمال تخلیه شدن چشم راست این روحانی از خودگذشته و ایثارگر بسیار زیاد است.

حجت‌الاسلام فروزش در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: الحمدلله هرچند به قیمت مجروح شدن شدید یك چشم، موفق شدیم این دختر را از چنگال اراذل و اوباش و دزدان ناموس مردم نجات دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام فروزش دقایقی پس از گفت‌وگوی خود با فارس به علت خونریزی شدید چشم راست خود بیهوش شد.

http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/12_9003170004_L600.jpg

این روحانی از خودگذشته به علت شدت جراحات وارده و برای جراحی به بیمارستان حضرت رسول(ص) منتقل شد.

afsanah82
06-08-2011, 02:50 PM
از کی تا حالا از دست دادن یک چشم تکه تکه شدن بدن شد؟:gah9:

mehraboOon
06-08-2011, 04:22 PM
روحانی تهرانی چگونه دو دختر را از دست مزاحمان خیابانی نجات داد؟

آن لحظه تنها به فكر نجات 2 دختر بودم. 2 مزاحم حرف‌هایم را قبول نمی‌كردند و هنوز دست به یقه نشده بودیم كه یكی از آنها ناگهان شیشه نوشابه‌ای را كه نمی‌دانم از كجا به دست آمده بود به باك موتورش زد و شكست بعد به سمت من حمله كرد، بلافاصله سوزش دردناكی در چشم راستم حس كردم و بینایی‌ام كاملا تار شد. آن پسر دست‌بردار نبود چند نفر دیگر را نیز زد و سریع سوار موتورش شده و فرار كردند.
روحانی تهرانی كه برای نجات 2 دختر از دست مزاحمان خیابانی به شدت مجروح شده است ، گفت با وجود آگاهی از خطر نابینایی چشم راست، از دخالت برای نجات این 2 دختر از دست مزاحمان خیابانی راضی است.

به گزارش آینده ، حجت‌الاسلام فروزش درگفت و گو با روزنامه وطن امروز این را بیان كرد . ادامه این مصاحبه بدین قرار است :

چه شد این فداكاری را انجام دادید؟

امر به معروف و نهی از منكر یك وظیفه الهی است، پس فداكاری به حساب نمی‌آید. ساعت 10 شب بود، به همراه 2 تن از آشنایانم سوار خودرو در حال گذر از خیابان شریعتی نرسیده به تقاطع خیابان ملك بودیم. ناگهان دیدم 2 پسر و 2 دختر در حاشیه خیابان رفتارهای عجیبی دارند، آنها عصبی بودند، وقتی نزدیك‌تر شدیم، دیدم 2 مرد با كتك زدن دختران سعی دارند آنها را با خود ببرند و دختران با داد و فریاد از دیگران كمك می‌خواستند.

كسی در نزدیكی‌شان نبود تا به آنها كمك كند؟

بودند اما دخالتی نمی‌كردند، شاید می‌ترسیدند برای خودشان اتفاقی بیفتد.

شما این حس را نداشتید؟

من حس وظیفه داشتم، خواستم ماشین متوقف شود. 2 پسر هنوز دختران جوان را كتك می‌زدند. از همراهم خواستم به پلیس 110 زنگ بزند بعد پیاده شده و به سمت مزاحمان حمله كردم.

احتمال اینكه خطری برای شما وجود داشته باشد، نگرانتان نكرده بود؟

آن لحظه تنها به فكر نجات 2 دختر بودم. 2 مزاحم حرف‌هایم را قبول نمی‌كردند و هنوز دست به یقه نشده بودیم كه یكی از آنها ناگهان شیشه نوشابه‌ای را كه نمی‌دانم از كجا به دست آمده بود به باك موتورش زد و شكست بعد به سمت من حمله كرد، بلافاصله سوزش دردناكی در چشم راستم حس كردم و بینایی‌ام كاملا تار شد. آن پسر دست‌بردار نبود چند نفر دیگر را نیز زد و سریع سوار موتورش شده و فرار كردند.

كسی جلودار فرارشان نشد؟

جمعیت زیادی نبودند، رفتار 2 شرور هم وحشیانه بود و اگر كسی به سمت‌شان می‌رفت حتما حال و روزی بهتر از من پیدا نمی‌كرد. وقتی فرار كردند من به اورژانس فارابی انتقال یافتم و دیگر چیزی نفهمیدم تا اینكه دیدم در بیمارستان رسول اكرم(ص) هستم.

نگران نابینایی‌ات نیستی؟

چرا نگران هستم. امیدوارم عمل جراحی با موفقیت صورت بگیرد و خطری وجود نداشته باشد اما مهم‌تر از همه خوشحالم كه دختران جوان را از دست مزاحمان شرور نجات دادم و همین كافی است.

mehraboOon
06-08-2011, 04:25 PM
از کی تا حالا از دست دادن یک چشم تکه تکه شدن بدن شد؟:gah9:
گازگرفتگی توسط پشه هم تکه تکه شدنه... چی فکر کردی؟:delkhor::d:
چرا زیر سوال میبری کار پر اجر این حاجی رو:n00::ch0m: