PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شوخی با علم شیمی

Sara12
06-02-2011, 11:14 PM
شادباش
سلامی چو بوی خوش هیدروکربنهای آروماتیک برشما که همچون فلزات قلیایی الکترون های وجودتان را سخاوتمندانه به من بخشیدید و مستحکم ترین پیوندقلبی را ایجاد کردید من از با شما بودن چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی ومولاریته شادیها آموختم امیدوارم محلول زندگی تان همواره شفاف و معادلات زندگی تان پیوسته موازنه شده و پیوند خانوادگی تان یونی ترین پیوندها و بختتان همواره به سفیدی سدیم کلرید و محلول زندگی تان از عشق و محبت فراسیرشده باشد با بیشترین درصد خلوص دوستتان دارم وبا بالاترین غلظت مولال روزتان مبارک

مادر بزرگ شیمیدان (1)
شاید اگر ادعا کنم که مادر بزرگ های ما هم برای خودشان یک پا شیمی دان هستند و بایستی در ردیف نامزدهای دریافت جایزه نوبل قرار گیرند خنده تان بگیرید از این حالا تا چند پست دیگر برخی تجربه های مادربزرگ ها را برایتان ذکر می کنم تا متوجه بشوید که بدون دلیل آنها را شیمیدان قلمداد نکرده ام . از قدیم و ندیم مادر بزرگها به جای استفاده از مایع ظرفشویی برای شستن ظروف آشپز خانه از خاکستر و آب استفاده کرده و همین حالا هم این کار را می کنند . خیلی جالب است بدانید که خاکستر دارای ترکیبات فلزهای قلیایی است و محلول آن در آب دارای کاتیون این فلزها است وقتی این محلول به چربی دیواره ظرف ها می رسد واکنش صابونی شدن رخ می دهد و کاتیون سدیم یا پتاسیم یا ... با چربی یا روغن مواد غذایی که روی دیواره ظرف ها باقی مانده تولید صابون و الکل می نماید صابون چربی را در خود حل می کند و می شوید و الکل هم ظروف را ضد عفونی می کند یعنی با یک تیر دونشان !البته این اتفاق در صورتی می افتد که چربی روی دیواره ظرف ها مانده باشد ولی اگر طرف حسابی گرسنه تشریف داشته و به قول معروف کاسه لیس حرفه ای باشد که دیگر اصلا نیازی به خاکستر و این حرفها برای شستن نیست به هرحال این از کاربرد مایع های ظرفشویی شیمیایی رنگارنگ امروزی خیلی بهتر و به صرفه تر است حالا ملتفت شدید ما خیلی هم بی ربط ادعا نمی کنیم در پست های بعدی منتظر دیگر دستاورد های شیمیایی مادر بزرگ ها ی شیمیدان باشید .

نمره شیمی !
معلم شیمی با عصبانیت از دانش آموزی پرسید : پرویزواسه چی هروقت تو امتحان شیمی صفر میشی قبل از اینکه من ازت بپرسم چرا درس نخوندی بلافاصله میگی آقا اجازه برم آب بخورم ؟
قبل از اینکه پرویز چیزی بگوید احمد یکی از دانش آموزان بازیگوش کلاس گفت : آقا اجازه واسه اینکه صفرهم تازگیها قاطی مواد نم گیر آزمایشگاه شده !!!
مقصر
معلم شیمی با عصبانیت از دانش آموزان پرسید : بچه ها کی زنگ تفریح بدون اجازه من رفته داخل آزمایشگاه یه ارلن شکسته ؟
پس از مدتی که همه ساکت بودند قلی با دستپاچگی گفت : آقا اجازه زنگ تفریح من آزمایشگاه بودم هیچکس وارد اونجا نشد !!!
سرانه مطالعه
به گزارش خبرگزاری مهر براساس پژوهشی که به تازگی توسط یک موسسه انجام شده است سرانه مطالعه غیر درسی برای دانش آموزان دبیرستان وپیش دانشگاهی در ایران هیجده دقیقه است به نظر بنده ای کاش این آمار هرگز منتشر نمی شد چون پدر ومادر دانش آموزان از اینکه فرزنددلبندشان به جای مطالعه درس های مشکلی مانند شیمی و فیزیک و ریاضی و ... به مطالعه غیر درسی می پردازند عصبانی شده و منبعد به آنان پول توجیبی نمی دهند
آزمایشگاه !
دانش آموزی در کلاس از دبیر شیمی اش پرسید : آقا واسه چی از اول سال تا حالا حتی یه جلسه هم نرفتیم آزمایشگاه ؟ دبیر که از این سئوال غافگیر کننده یکه خورده بود بعد از چند لحظه خودش را جمع وجور کردو گفت : تاوقتی درستونو خوب و خوب یاد نگیریدو نمره امتحان شیمی همه عالی نشه از آزمایشگاه رفتن خبری نیست که نیست
قرمز یا آبی ؟
دانش آموز پیش دانشگاهی از دبیر شیمی اش پرسید : آقا شما طرفدار قرمزی یا آبی ؟
معلم کمی مکث کرد و بعد گفت : من بعضی وقتا قرمزم و بعضی وقتا هم آبی ؟
دانش آموز خندید و گفت : آقا پس لابد شما شناساگر تورنسل هستید

سامانه باز
معلم شیمی سئوال زیر را در امتحان درس شیمی سوم دبیرستان داده بود :با ذکر دلیل تعین کنید که بدن انسان چه نوع سامانه ای ( سیستم ) محسوب می شود ؟ دانش آموزی این جواب را برایش نوشته بود : بدن انسان سامانه باز محسوب می شود زیرا با محیط اطراف خود هم انرژی وهم ماده مبادله می کند ...............آقا اجازه تازه اگه خواستید امتحان بعدی خبرم کنیدتا راههای مبادله ماده بین بدن انسان ومحیط اطرافش را هم برایتان بنویسم !!!

اجزای هوا
معلم شیمی از دانش آموزی پرسید : افشین جان بگو ببینم در هوای اطراف ما علاوه بر اکسیژن ونیتروژن چه چیزای دیگه ای وجود داره ؟ افشین کمی فکر کرد وبعد گفت : آقا اجازه پرنده و هواپیما و دود و اینجور چیزا هم وجود داره !

بهترین هدیه !
دبیر شیمی که دانش آمو بازیگوشی را راهنمایی می کرد بلاخره از او پرسید : میدونی بهترین هدیه هر دانش آموز به معلمش چیه ؟
دانش آموز با خونسردی گفت :آره یک جلد راهنمای گام به گام کتاب درسی
واکنش پذیری
دانش آموزی از من پرسید : آقا اجازه چرا واکنش پذیری فلزهای قلیایی از قلیایی خاکی بیشتره ؟ حکایتی از ادبیات کلاسیک کشورمان با این مضمون برایش تعریف کردم : فرزند توانگری به فرزندی درویشی طعنه زد که قبر پدر تو مشتی خاک و گچ است اما قبر پدر من مجلل و با شکوه سرپا ایستاده است . فرزند درویش بلافاصله در جوابش گفت تا پدر تو بخواهد از زیر این همه آهن و سنگهای قیمتی بیرون بیاید پدر من به بهشت رسیده است .در اینجا نیز تا فلزهای قلیایی خاکی بخواهند دو الکترون لایه ظرفیت خود را از دست دهندو به آرایش پایدار گاز نجیب برسند فلزهای قلیایی با از دست دادن فقط یک الکترون فوری این کار را انجام می دهند .
اولین عنصر
دانشجوی رشته شیمی از استادش پرسید : استاد ببخشید اولین عنصری که توسط بشر کشف شد چی بود ؟
استاد گفت : معلوم نیست شاید هم بنده نمی دونم
دانشجویی دیگر بلافاصله گفت :استاد من می دونم اولین عنصر طلا بوده که توسط حضرت آدم کشف شده
استاد با تعجب پرسید : تو کتاب تاریخ علم نوشته ؟
دانشجو با خونسردی گفت :نخیر خودم فهمیدم چون اگه طلا نبود حضرت آدم هرگز نمی تونست با حوا ازدواج کنه !!!
بی کربنات
معلم شیمی از دانش آموزی پرسید : میلاد بی کربنات ها چه ترکیباتی هستند ؟
میلاد بلافاصله گفت : آقا اجازه به ترکیباتی که کربنات نداشته باشن بی کربنات میگن !
آلومینیم اکسید یا آلو !
دانشجوی رشته شیمی از استادش که درباره آلومینیم بحث می کرد پرسید : استاد ببخشیدفکرکنم آلومینیم علاوه al2o3 اکسید دیگه ای هم داره که فرمول شیمیایی این اکسید alo است استاد کمی مکث کرد بعد گفت : نه جانم اشتباه نکن این که تو میگی فرمول شیمیایی آلو است
آنتروپی
معلم شیمی سال سوم دبیرستان ار دانش آموزی پرسید : بهروز واسه افزایش آنتروپی و کاهش آنتروپی مثال بگو
بهروز بعد از کمی دستپاچگی گفت : آقا اجازه افزایش آنتروپی مث موقع ای که شما رو به تخته هستی و کاهش آنتروپی هم مث موقع ای که شما به طرف ما برمی گردی !!!
سئوال تیزهوشان
کدام عنصر باسه عنصر فلوئور و اکسیژن و نیتروژن پیوند هیدروژنی تشکیل می دهد ؟
الف - هیدروژن
ب - کربن
پ - کلر
ت - گوگرد

هالوژن
معلم شیمی از دانش آموزی پرسید : بهروز هالوژنها شامل چه عنصرهایی میشه ؟
بهروز با دستپاچگی جواب داد : آقا اجازه همه عنصرهایی که آخر اسمشون ژن داشته باشه مثل هیدروژن و اکسیژن و نیتروژن هالوژن به حساب میان
آب سخت
معلم شیمی از دانش آموزسال اولی پرسید : نگارجون بگو ببینم آب سخت چیه ؟
نگار با خونسردی جواب داد : خانم اجازه خب معلومه به یخ آب سخت میگن !
جلد کتاب
دبیر شیمی یک دبیرستان صورت حسابی را به خدمتگزار مدرسه داد و گفت : زود برو اینارو از کتابفروشی روبرو تحویل بگیر و بیار اینجا
خدمتگزار نگاهی به صورتحساب انداخت و با تعجب گفت : آقا ببخشید تمام کتابهای مدرسه ما جلد دارن پانصد جلد کتاب رو واسه چی میخای
خیلی خیلی مشکوک !!!!
از آنجاییکه جوانی از اهالی شهری دورافتاده به نام جوانرود واقع در استان کرمانشاه گستاخانه حق نورچشمیهای گرامی ساکن تهران را پایمال نموده و به خودش جرات داده و در کنکورسراسری امسال هم در گروه علوم تجربی وهم در گروه زبان رتبه اول را کسب نموده است لذا ضمن غذرخواهی از داوطلبان عزیز پایتخت نشین (که همواره رتبه های ممتاز کنکور حق مسلم آنان است ) از مقامات ذیصلاح می خواهیم در یک اقدام قاطعانه این داوطلب جوانرودی را سرجایش بنشاند حقوق تهرانیهای مظلوم را از او گرفته و به صاحبان اصلی وهمیشگی بازگرداند ویا حداقل برای خنک شدن دل عزیزان مرکزنشین هم که شده هزار بار دیگر از این داوطلب امتحان کنکور بگیرند تا از لیاقت ایشان در کسب این مقامهای ممتاز مطمئن گردند و نامبرده بلاخره مجبور شود عطای اول شدن را به لقایش بخشیده و راهی شهر مرزی محل تولدش بشود ودیگر برای همیشه پشت سرش را نگاه نکند ومنبعد هیچ داوطلب ساکن در کوره دهات دورافتاده کشور هوس تصاحب رتبه های عزیزان تهرانی را نکند

اگه گفتید چرا ؟
اگه گفتید چرا مندلیف برخی خانه های جدول تناوبی خود را خالی گذاشت ؟
باشه خودم جواب میدم خب معلومه واسه اینکه هیچ عنصری حاضرنشد این خونه هارو اجاره کنه !
فاصله
شیمیدانی که برای سخنرانی عازم دانشگاه شهری دیگر بود از راننده اش پرسید : اینجا تا شهر شما چند کیلومتر فاصله داره ؟
راننده کمی فکر کرد و بعد بلافاصله پرسید:ببخشید قربان پیاده یا با ماشین ؟

سئوال کردن
دانش آموزی در کلاس از معلم شیمی پرسید : آقا اجازه واسه چی هر جلسه از ما شیمی میپرسی ؟
معلم شیمی لبخندی زد وگفت : واسه اینکه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه !!
شناساگر
دانشجوی رشته شیمی از رفیقش پرسید : واسه چی استاد آزمایشگاه از دستت عصبانی شد ؟
- بلد نبودم شناساگر به محلول اضافه کنم
- خب اینکه کاری نداره چهار پنج قطره اضافه می کردی می رفت پی کارش
رفیقش بلافاصله عصبانی شد وگفت : مرد حسابی من پنجاه قطره اضافه کردم استاد عصبانی شد اگه دوسه قطره می ریختم که آزمایشگاه رو روی سرم خراب می کرد !!
دبیر شیمی !
یکی در سالن غذا خوری از مردی که روبرویش نشسته بود و داشت غذا می خورد پرسید : ببخشید شما دبیر شیمی نیستید ؟ مرد لقمه غذایش را قورت داد و با تعجب جواب داد : آره هستم اما میشه بفرمایید شما از کجا متوجه شدیدکه بنده دبیر شیمی هستم ؟ مرد خندید و گفت :من از اون جا فهمیدم که قاشق رو پر از غذا می بری بالا نصفه برش می گردونی
آب معدنی !
فروشنده با تعجب از خریداری که به آب معدنی خود آب معمولی اضافه می کرد علت انجام این کارش را پرسید خریدار با خونسردی جواب داد : دیدم آب معدنیش خیلی غلیظه واسه همین آب معمولی بهش اضافه کردم