PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بن‌همام‌:‌ از رقابت با بلاتر كنار كشيدم، اما مدافع حاميانم هستم

mehraboOon
05-29-2011, 12:52 PM
بن‌همام‌:‌ از رقابت با بلاتر كنار كشيدم، اما مدافع حاميانم هستم

رئيس قطري کنفدراسيون فوتبال آسيا گفت:خطاب به همه کشورهاي که از نامزدي من حمايت کردند مي‌گويم حتي با کناره‌گيري از رقابت بر سر رياست فيفا مدافع حقوق‌شان هستم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005501.jpg
به نقل از اسکاي‌اسپرت، محمد بن همام علت کناره گيري‌اش از حضور در انتخابات رياست فيفا و رقابت با بلاتر را تشريح کرد.
وي در اين زمينه گفت: قول مي‌دهم حتي در اين وضعيت که از ادامه رقابت بر سر پست رياست فيفا کناره‌گيري کرده‌ام، مدافع حقوق کشورهايي باشم که از من حمايت کردند. پس از اين نيز با تمام توان براي بسط و گسترش اين ورزش تمام توان خود را به کار خواهم گرفت.
بن همام تاکيد کرد: لازم است از تمام ارگان ها و کساني که به جانبداري از من پرداختند، تشکر و قدرداني کنم. اميدوارم آنها تصميم مرا بدون تاسف و ناراحتي بپذيرند.
وي افزود: در عين حال بايد تشکر ويژه‌اي از جک وارنر ، دوست و همکارم به خاطر حمايت بي اندازه‌اش داشته باشم. متاسفم که او اکنون به خاطر من اذيت مي‌شود، ولي به او قول مي‌‌دهم درکنارش مسير طولاني کمک به فوتبال جهان را طي خواهم کرد.
رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا همچنين گفت: دعا مي‌کنم کناره‌گيري‌ام دور از مسائل مربوط به تحقيقات کميته ويژه حقيقت‌ياب، در اذهان جلوه کند.
اين مقام 61 ساله که از مدت‌ها قبل خود را براي رقابت بر سر کرسي مقام نخست فيفا در انتخابات اول ژوئن(11 خرداد) در کنار سپ بلاتر کرده بود، شب گذشته اعلام کناره‌گيري کرد.