PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوارديولا: مسي بهترين بازيكن تمام عمرم است

mehraboOon
05-29-2011, 12:45 PM
از فوتبالي که انجام داديم احساس غرور مي‌کنم
گوارديولا: مسي بهترين بازيكن تمام عمرم است

سرمربي بارسلونا گفت: بازي مقابل منچستر نشان داد ليونل مسي بهترين بازيکني است که تاکنون ديده و تا آخر عمرم خواهم ديد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001550.jpg
به نقل از يوفا، پپ گوارديولا پس از برتري 3 بر يک برابر منچستريونايتد و قهرماني در اروپا عنوان کرد: بسيار خوشحالم چنين بازيکنان ارزشمندي را در تيمم در اختيار دارم. ما از آنها خواستيم جدي و سخت کار کنند. لازم است همين جا از همه آنها تشکر کنم که در راه تحقق اين خواسته کوشيدند. با اين شرايط خيلي بهتر از بازي دو سال قبل در رم مقابل رقيب يونايتدي ظاهر شديم. در بازي که در ويمبلي انجام داديم، موقعيت‌‌هاي بسيار بيشتري نسبت به بازي دو فصل قبل داشتيم و از فوتبالي که برابر منچستر ارائه کرديم بسيار احساس غرور مي‌کنم.
وي افزود: با اينکه ابتداي بازي يونايتدي‌ها براي ما دردسرهايي درست کردند اما گل اول را زديم. فشار آنها طبيعي بود چون برابر حريفي صف‌آرايي مي‌کرديم که همه ساله در رقابت‌هاي قهرماني برنده مي‌شود. با اين حال سعي کرديم خيلي خوب مايکل کريک و رايان گيگز را کنترل کنيم. همين مساله بيان‌‌گر کيفيت بالاي تيم ما است. در شرايطي که هر تيمي در بازي نهايي ليگ قهرمانان با مشکلاتي مواجه مي‌شود، ما نسبت به بازي دو سال قبل مشکل کمتري داشتيم.
گوارديولا در مورد سرآلکس فرگوسن‌ اظهار داشت: درست است برنده بازي شديم ولي بايد عنوان کرد منچستريونايتد تيمي خارق‌العاده است. من هميشه تحت تاثير کار اعجاب انگيز سرآلکس فرگوسن هستم. همين که او در چهار سال گذشته در فينال سه دوره همراه تيمش حضور داشته، بيان‌گر خيلي‌ از حقايق است. براي من رويارويي با او هميشه يک افتخار است.
اين مربي در مورد بازيکنانش گفت: هرچند کارلوس پويول از سه ماه قبل با مصدوميتي بزرگ روبرو شد، ولي من گمان مي‌کنم بازيکني مثل اريک آبيدال که مجبور به جنگيدن با سرطان شده، بسيار سختي کشيده است. بازيکنان،‌ انسان هستند و ما بايد هميشه اين نکته را مد نظر داشته باشيم. چه ببريم و چه ببازيم، هميشه بحث انساني قضيه باقي مي‌ماند.
گوارديولا افزود: ليونل مسي بهترين بازيکني است که تاکنون ديده‌‌ام و به احتمال فراوان بهترين بازيکني خواهد بود که در تمام عمرم خواهم ديد. ما بازيکنان خيلي خوبي داريم ولي بايد اذعان کرد بدون مسي در شرايطي قرار نخواهيم گرفت که هميشه از حريف جلو بزنيم. مسي يکي است و بي‌نظير هم خواهد ماند.