توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتونو در مورد این جمله میشه بگین ؟
Sara12
05-26-2011, 12:46 AM
سلام
دوستان بیاین در این تاپیک بر روی بعضی از جمله هایی زیبایی که می بینم بحث کنیم
نظرتون واسم مهم
Sara12
05-26-2011, 12:46 AM
http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/19900817091557726169.jpg
با این جمله شروع کنیم
Sara12
05-26-2011, 12:50 AM
به نام خدایی که جان را فکرت آموخت
من خودم وقتی این جمله رو دیدم فقط احساس کردم روزی باید جواب تمام فرصتهایی که دارم از دست میدم رو به خودم پس بدم واقعا تمام نوابغ از نسل بشر بودن مافوق بشر نبودن بلکه انسانهایی بودن که از فرصتهاشون و زمانی که به صورت خیلی مفید استفاده کردن خودشون رو وارد حاشیه زندگی نکردن ما آدما از نظر من همیشه تو حاشیه ام ما با این دنیا آمدیم که کامل بشیم وکمال هر آدمی استفده از فرصتهاسن و اینکه هیچ وقت نگی وقت ندارم چون داریم ولی بیشترشو خرج حاشیه زنگی می کنیم
afsanah82
05-27-2011, 12:46 AM
فکر کنم ما ایرانی ها وقت تلف کن های بسیار ماهری هستیم!
نصف عمرمون رو به هیچ میگذرونیم!
12 سال تو مدرسه درس میخونیم ولی هیچی نمیفهمیم!بعد از 12 سال میریم دانشگاه بجای علم و صنعت اموختن هر هفته عشق و صنعت رویادمیگیریم بعد از اون هم ......
Sara12
06-01-2011, 12:37 AM
فکر کنم ما ایرانی ها وقت تلف کن های بسیار ماهری هستیم!
نصف عمرمون رو به هیچ میگذرونیم!
12 سال تو مدرسه درس میخونیم ولی هیچی نمیفهمیم!بعد از 12 سال میریم دانشگاه بجای علم و صنعت اموختن هر هفته عشق و صنعت رویادمیگیریم بعد از اون هم ......
در مورد همه جهان اینجوری درس می خونن 12 سال ولی ما جهان سومی ها با توجه به هوش سرشاری هم که داریم ولی بعد از این همه تحصیل به سمت تئوری رفته در صورتی که پیشرفت تو صنعت و به روز بودن اطلاعاته ولی وقت طلایی که ما بدون دونستن اینکه چه بهایی داریم پرداخت می کنیم اونو هدر میدم
fatema
11-28-2011, 03:20 PM
برایان تریسی : اگر برای ماندن و کار کردن در جایی که هستید فقط یک ماه دیگر فرصت داشته باشید مایلید چه کاری را به اتمام برسانید ؟ بی درنگ برای انجام آن دست به کار شوید و تا آن را به پایان نرسانیده اید دست از کار نکشید
برایان تریسی : هر روز مقداری از وقتتان را به این اختصاص دهید که در مورد هدف های اصلی و واقعی خود و راه های بهتری که از طریق آنها می توانید روز به روز به هدف های خود نزدیک تر شوید فکر و تامل کنید
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.