mozhgan
05-24-2011, 01:17 AM
فکر میکنم همگي با بازي فكر بكر آشنايي داريد . اينجا اين بازي رو با كلمات انجام ميديم با اینکه اکثر دوستان بلد هستن یه بار توضیح میدم تا با شیوه بازی آشنا بشید:
نفر اول يك كلمه در نظر ميگيره و تعداد حروفشو ميگه بقيه كلماتي با اين تعداد حروف ميگن و نفر اول با توجه به تعداد حروفه مشابه امتياز ميده.
مثلا من کلمه "میدان" رو انتخاب میکنم.
و در ابتدا عنوان میکنم یک کلمه5 حرفی و بدون تکرار است نفری بعدی که میاد پاسخ بده مثلا میگه هانیه در نتیجه میشه:
0+3
عدد سمت چپ تعداد حروف مشترك دو كلمه رو نشون میده که در این کلمات ی و ا و ن مشترک هستند که برای اونها 3 قرار میدیم.
عدد سمت راست حروفي كه جاشون در كلمه يكيه رو نشون میده که در این کلمات جای هیچ یک از حروف درست نیست پس 0 رو قرار می دیم
سعی کنید کلماتی که انتخاب میکنید با معنی و بدون حروف تکراری باشه.
با تشکر
در ضمن به هیچ وجه چت نمیکنید و تاپیکم منحرف نمی کنید که بسته نشه
با تشکر از دوستان عزیز:^:
نفر اول يك كلمه در نظر ميگيره و تعداد حروفشو ميگه بقيه كلماتي با اين تعداد حروف ميگن و نفر اول با توجه به تعداد حروفه مشابه امتياز ميده.
مثلا من کلمه "میدان" رو انتخاب میکنم.
و در ابتدا عنوان میکنم یک کلمه5 حرفی و بدون تکرار است نفری بعدی که میاد پاسخ بده مثلا میگه هانیه در نتیجه میشه:
0+3
عدد سمت چپ تعداد حروف مشترك دو كلمه رو نشون میده که در این کلمات ی و ا و ن مشترک هستند که برای اونها 3 قرار میدیم.
عدد سمت راست حروفي كه جاشون در كلمه يكيه رو نشون میده که در این کلمات جای هیچ یک از حروف درست نیست پس 0 رو قرار می دیم
سعی کنید کلماتی که انتخاب میکنید با معنی و بدون حروف تکراری باشه.
با تشکر
در ضمن به هیچ وجه چت نمیکنید و تاپیکم منحرف نمی کنید که بسته نشه
با تشکر از دوستان عزیز:^: