توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کوکوی سیب زمینی سه رنگ *
mohamad.s
05-22-2011, 09:04 AM
مواد لازم:
سیب زمینی پخته=2 کیلو
کره=160 گرم
شیر=2/1 لیوان
سس تند=1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا=250 گرم
گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد
سوسیس=150 گرم
خامه=100 گرم
پنیر فتا=100 گرم
پنیر چدار=150 گرم
تخم مرغ=1 عدد
برگ ریحان تازه=150 گرم
بادام زمینی بوداده=100 گرم
سیر=1 حبه
پنیر پارمیسان=30 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به 3 قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.
______________
mohamad.s
05-22-2011, 09:04 AM
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
کنسروذرت 1 قوطی
آرد گندم 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیرپیتزای رنده شده 100 گرم
کره 50 گرم
روغن مایع به مقدارلازم
نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به مقداردلخواه
طرز تهیه
قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و کنسرو ذرت را 20 الی 30 دقیقه در آن بجوشانید بعد درقوطی را بازکرده و ذرت را درصافی بریزید تا آبش گرفته شود درون یک کاسه بزرگ آرد،ذرت ،تخم مرغ ،پنیر پیتزا،نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرارداده و پس از انکه داغ شد کره و روغن مایع را اضافه کنید تا کره آب شود سپس مایه کوکورا درون ماهیتابه پخش کرده و دوطرفش را روی حرارت متوسط سرخ کنید
درصورت تمایل می توانید مایه را گرد قالب زده و سرخ کنید
mohamad.s
05-22-2011, 09:05 AM
در فصول سرد سال در كشور ایتالیا كوكویی پخته میشود كه در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل ترهفرنگی، اسفناج و فلفل دلمهای قرمز و تخممرغ است.
برای پخت این كوكو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
یك عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
یك قاشق چایخوری زیره سبز
3 عدد ترهفرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)
150 گرم برگ اسفناج
5 عدد تخممرغ بزرگ
یك قاشق سوپخوری ریحان تازه خرد شده
یك قاشق سوپخوری جعفری تازه خرد شده
نمك و فلفل به میزان كافی
دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)
طرز تهیه:
1- تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و فلفلدلمهای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاقگاز تفت دهید.
برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفلهای خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چایخوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.
2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزهدار شوند.
3- برگهای اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.
نكته: در صورتی كه برگهای اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.
4- تخممرغها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزهدار كنید.
سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاقگاز را زیادتر كنید تا تخممرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.
5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوهایرنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.
نكته:
اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاقگاز شما فر ندارد، میتوانید پس از سرخشدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكهها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید
_____________________
mohamad.s
05-22-2011, 09:05 AM
كوكوي ورميشل
http://www.rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Azar/07/1802101.jpg
مواد لازم :
پياز متوسط: 2 عدد نگيني ريز خرد شده
روغن: به ميزان لازم
سير: 2 حبه ، ريز خرد شده
گوشت چرخ كرده :500 گرم
هويج: 3 عدد ، نگيني ريز خرد شده
سيب زميني: 3 عدد ، نگيني ريز خرد شده
نمك ، فلفل: به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
ليموترش: يك عدد، آبگيري شده
ورميشل: يك بسته
تخم مرغ: 5 عدد
محلول زعفران: به ميزان لازم
طرز تهيه :
پياز را با روغن تفت داده سپس سير و گوشت را اضافه ، تفت دهيد.هويج و سيب زميني را جدا از هم تفت دهيد . در يك ظرف بزرگ همه ي مواد بالا را با هم مخلوط كرده ، نمك ، فلفل ، رب گوجه فرنگي و آبليموترش را به آن اضافه كرده ، هم بزنيد و كنار بگذاريد . ورميشل را توي آب جوشي كه به آن كمي نمك و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كرده ايد بريزيد و بگذاريد تقريبا 4 دقيقه بجوشد سپس آبكش كرده ، آب سرد را روي آن بريزيد تا نشاسته اش شسته شود. آن را داخل ظرفي ريخته، تخم مرغ هاي زده شده با نمك و زعفران را به آن اضافه و مخلوط كنيد . در يك تابه روغن ريخته داغ كنيد و نصف ورميشل را توي آن پهن كنيد و سطح روي آن را با مواد هم مخلوط شده ي فوق بپوشانيد و سطح روي آن را صاف كنيد . در خاتمه بقيه ورميشل را روي مواد گوشتي ريخته، صاف كنيد و در تابه را بسته تا يك طرف آن سرخ شود .كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود. سپس در يك ديس مناسب قرار داده آن را برش بزنيد و با دورچين دلخواه سرو كنيد.
نكته :
ـ اين دستور 455 گرم كربوهيدرات ، 190 گرم پروتئين ، 190 گرم چربي و 4290 كيلوكالري انرژي دارد.
mohamad.s
05-22-2011, 09:05 AM
کوکوسبزي
مواد لازم:
3 تخم مرغ
1 عدد تره فرنگي يا مقداري تره ايراني
4 تا 5 برگ کاهو
مقداري جعفري
نيم قاشق چاي خوري بيکين پودر
1 قاشق سوپ خوري آرد
روغن به مقدار کافي
نمک و فلفل
ظروف و وسايل لازم:
ماشين خوردکن آشپزخانه، ماهي تابه 25 تا 28 سانتيمتر
طرز تهيه:
مقدار سبزي جات را يک سان بگيريد يعني اگر يک تره فرنگي تقريبا 50 گرم شد به همان مقدار هم برگ کاهو و جعفري استفاده کنيد. اگر دوست داشته باشيد مي توانيد از سبزيجات ديگر هم مثل شاهي و يا گشنيز هم استفاده کنيد من معمولا وقتي تره فرنگي استفاده مي کنم از شاهي و گشنيز استفاده نمي کنم چون تره به تنهايي مزه اي قوي (نزديک به تند) دارد و همين به تنهايي کفايت مي کند، گشنيز و شاهي هم که تقريبا کمي تند هستند. البته اگر دوست داشته باشيد اشکالي درکار نيست انتخاب سبزيجات بيشتر از روي سليقه بايد باشد.
سبزيجات را خوب بشوريد و بگذاريد آبش برود يا با دستمال کاغذي خشک کنيد. آنها را در ماشين آشپزخانه بريزيد و خوب خورد کنيد. اگر ماشين آشپزخانه در دسترستان نيست مي توانيد با کارد خورد کنيد در آن صورت بايد سعي کنيد که خوب خورد شود. سه عدد تخم مرغ و نيم قاشق بيکن پودر را به آن بيفزايد نمک و فلفل هم بزنيد و خوب مخلوط کنيد آرد را هم کم کم بيفزايد و خوب بهم بزنيد تا آرد بهم نچسبد. معمولا اگر از ماشين آشپزخانه استفاده کنيد همه مواد را در همان ماشين مي توانيد مخلوط کنيد.
مقداري روغن را در يک ماهي تابه اي به قطر تقريبا 25 تا 28 سانتيمتر بريزيد و بگذاريد روغن داغ شود(ماهي تابه اگر کوچکتر باشد کوکو زياد ضخيم مي شود بزرگتر هم نازک). پس از اينکه روغن خوب داغ شد مايع را در آن بريزيد و خوب پهن کنيد تا تمام سطح ماهي تابه را بپوشاند. شعله را کم کنيد و سر ماهي تابه را ببنديد. پس از چند دقيقه کنترل کنيد که يک طرف آن خوب سرخ شده است. وقتي طرف اول آن سرخ شد با احتياط کوکو را پشت و رو کنيد از اين به بعد سر ماهي تابه را نبنديد تا آب آن کاملا تبخير شود. وقتي دو طرف کوکو سرخ شد آنرا از روي اجاق برداريد. من معمولا وقتي اين کوکو را درست مي کنم زياد درست مي کنم و آنرا در يخچال چند روز پياپي استفاده مي کنم. اين غذا هم آسان است و هم بسيار سالم و مفيد.
_________________
mohamad.s
05-22-2011, 09:06 AM
رش شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=نيم کيلو
نان خشک کوبيده=يک پيمانه
شير=يک پيمانه
جوش شيرين=1 قاشق مرباخوري
پياز متوسط=2 تا 3 عدد
آب گوجه فرنگي=3 تا 4 ليوان
آبليمو=2 تا 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ=2 عدد
نمک و فلفل=بقدر کافي
طرز تهيه:
نمک و فلفل و نان خشک کوبيده را در شير حل کرده،پياز را از رنده ريز رد مي کنيم و تخم مرغ و جوش شيرين و پياز را به مايه اضافه کرده بهم مي زنيم. گوشت را مي ريزيم،تمام مواد را خوب مخلوط مي کنيم.3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن در ماهيتابه مي ريزيم روي آتش مي گذاريم تا داغ شود.از مايه گوشت گلوله هايي به اندازه يک نارنگي برميداريم داخل دست گرد مي کنيم. وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکي کرده و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم. بعد آب گوجه فرنگي را با کمي نمک و فلفل مخلوط کرده داخل طرف شامي مي ريزيم. حرارت را ملايم کرده تا آب گوجه فرنگي کاملا غليظ شده و مغز شامي پخته شود. ممکن است بجاي آب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي را در دو ليوان آب حل کرده داخل شامي بريزيم.
mohamad.s
05-22-2011, 09:06 AM
شامي بادمجون
مواد لازم:
1 کيلو گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پياز
1 کيلو بادمجان
1 کيلو گوجه فرنگي
1 قاشق چاي خوري نمک
1 قاشق چاي خوري فلفل
روغن به مقدار کافي
ظروف و وسايل لازم:
يک قابلمه تقريبا 4 يا 5 ليتري، ماهي تابه، يک قالب (به تصوير نگاه کنيد) مقداري پلاستيک
طرز تهيه:
اول شامي ها (همبرگرها) را توضيح مي دهم بعد ميروم به سراغ خورشت يا شامي بادمجان مربوطه.
پياز ر پوست بکنيد و با رنده يا ماشين آشپزخانه خوب رنده (خورد) کنيد و بعد با گوشت چرخ کرده مخلوط کنيد، نمک و فلفل بزنيد و آنرا در قابلمه روي آتش بسيار ملايم بگذاريد و خوب ورز (مخلوط) کنيد تا يکدست شود.
همان گونه که در تصوير مي بينيد من براي قالب زدن همبرگرها (شامي ها) از سر قوطي استفاده مي کنم اين يک سر قوطي بستني يک کيلويي است که حالت يک قالب دارد و تقريبا ضخامت همبرگر 8 تا 10 ميليمتر و قطر آن 12 سانتيمتر مي شود اگر قالبي کوچکتر يا بزرگتر هم داشتيد اشکالي ندارد فقط نبايد زياد از حد بزرگ يا کوچک يا کلفت و نازک بشود، چيزي در همين حدود خوب است.
حالا يک پلاستيک چهل، پنجاه سانتيمتر عرض و طول که تميز باشد را روي ميز پهن کنيد و مقدار تقريبا 100 تا 150 گرم (بستگي دارد به اندازه قالب شما) روي پلاستيک قرار بدهيد به صورتي که در يک طرف پلاستيک قرار بگيرد بعد طرف ديگر پلاستيک را روي گوشت چرخ کرده قرار بدهيد و با قرار دادن قالب روي پلاستيک و فشار دست به گوشت فرم همبرگر بدهيد سپس با برداشتن قالب و پلاستيک همبرگر را با احتياط از روي پلاستيک برداريد و آنرا يا مستقيما در ماهي تابه داغ با کمي روغن براي سرخ کردن قرار بدهيد يا اينکه به صورتي که در تصوير مي بينيد آنرا روي پلاستيکي ديگر در داخل يک سيني بچينيد تا براي منجمد کردن در فريزر آماده شود بعد از اتمام همه همبرگرها مي توانيد آنها را در فريزر قرار دهيد تا منجمد شوند بعد هم مي توانيد آنها را به دلخواه بسته بندي کنيد.
اگر مي خواهيد از شامي ها شامي بادمجان درست کنيد. بادمجان را پوست بکنيد و با مقداري روغن سرخ کنيد پس از خاتمه، همبرگرها را در قابلمه بچينيد و بادمجان ها را هم روي آنها قرار بدهيد و گوجه ها را هم ورق ورق برش بزنيد روي آنها بچينيد يک ليوان آب به آن بيفزايد نمک و فلفل بزنيد و روي آتش ملايم بپزيد دقت کنيد مدت طبخ فقط براي بادمجان ها هست، شامي ها از قبل سرخ شده اند ونياز چنداني به پختن ندارند و معمولا بين 15 تا 20 دقيقه کفايت مي کند.
شامي بادمجان را مي توانيد هم با نان سرو کنيد هم با چلو و بصورت خورشت.
mohamad.s
05-22-2011, 09:06 AM
کُبّه عربي
مواد لازم:
بلغور خيس شده=2 ليوان
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پياز متوسط=4 عدد
خلال بادام=1 استکان
گردوي پودر شده=1 استکان
کشمش پلويي=1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادويه=بميزان لازم
گرد ليمو عماني=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خيس شده و يک عدد پياز کوچک با هم چرخ مي کنيم. نمک و زردچوبه را هم اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم. سپس سه عدد پياز متوسط را خلال مي کنيم و 200 گرم از گوشت باقيمانده را همراه با پياز تفت مي دهيم. بعد از اينکه گوشت و پياز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد ليمو عماني و
گردو را به آن اضافه مي کنيم. سپس نمک،فلفل و ادويه را بميزان لازم اضافه مي کنيم. در آخر کشمش شسته شده را با آن مي افزاييم. مواد داخل کبه آماده است.
طرز پيچيدن کبه:
از خمير کبه به اندازه يک گردو برميداريم. آن را پهن مي کنيم و سپس روي آن را از مواد داخل کبه پر مي کنيم. و روي مواد را با خمير مي پوشانيم و کبه را در دست گرد مي کنيم. سپس کبه هاي آماده شده را در روغن سرخ مي کنيم.
mohamad.s
05-22-2011, 09:07 AM
کوکو سيبزمين
مواد لازم:
5 عدد سيب زميني متوسط
5 عدد تخم مرغ
1 عدد پياز
3 تا ? عدد قارچ
1 قاشق چاي خوري نمک و مقداري فلفل
روغن برا سرخ کردن به مقدار کافي
3 قاشق سوپ خوري شير اگر در منزل نداشتيد آب
ظروف و وسايل لازم:
يک ماهي تابه، يک کاسه يا قابلمه براي مخلوط کردن و يک رنده
طرز تهيه:
سيب زميني ها را تقريبا نيم ساعت آب پز کنيد تا پخته شود. پوست آنها را بکنيد و با رنده، رنده کنيد، براي رنده کردن از رنده ريز استفاده کنيد.
قارچها را پس از شستن خورد کنيد، قطعات کوچک. پياز را هم خورد کنيد باز هم بسيار باريک مثل آن وقتي که پياز داغ مي گيريد. قارچ و پياز را به سيب زميني ها بيفزايد و تخم مرغ ها را در آن بشکنيد نمک و فلفل بزنيد شير را هم به آن بيفزايد و خوب هم بزنيد.
ماهي تابه را روي اجاق بگذاريد و روغن در آن بريزيد و اول صبر کنيد گرم شود شعله را متوسط نگاه داريد تا از سوختن روغن جلوگيري شود. بعد به کمک قاشق سوپ خوري مقداري از خميرمايه را برداريد و با احتياط داخل ماهي تابه بريزيد و با پشت قاشق صاف کنيد و به آن شکل گرد بدهيد. اين کار را تا پر شدن ماهي تابه ادامه بدهيد و پس از چند دقيقه کوکوها را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.
(قارچ و پياز رو خودم به اين دستور غذا اضافه کرده ام)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.