توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ته چین مرغ
mohamad.s
05-22-2011, 08:49 AM
طرز تهیه ته چین مرغ
خب برای یه ته چین خوب این چیزا رو احتیاج داریم:
اول مرغ (من خودم به شخصه از سینه مرغ بدم میاد ولی با سینه بهتر میشه)
2-برنج آب کش شده
3-زعفران
4-ماست
5-مقداری آبلیمو + نمک+فلفل
6-بعضیا 1 دونه تخم مرغ هم اضافه میکنن که این اختیاریه)
خب
طرز تهیه:
اول برنجتون رو آبکش میکنین
بعد مرغها رو با کمی پیاز و زردچوبه میذارین آب پز بشن ولی نه خیلی که کاملا بپزن
بعد ماست-نمک-فلفل-آبلیمو+در صورتیکه دوست دارین 1 عدد تخم مرغ ) رو خوب با هم مخلوط میکنین
بعد مرغهاتون رو کاملا توی این مخلوط(محلول) میخوابونین
بعد از 1 ساعت یه مقدار از مایع مخلوط کم میکنین و برنج ها رو توش میریزین
بعد یه دونه قابلمه تفلون رو بر میدارین و این مواد رو جوری توش میریزین که کف مرغها قرار بگیرن و میذارینش روی گاز
بعد از 30-35 دقیقه غذای شما آماده است و میتونین تا کسی نیومده تا ته بخورینش
mohamad.s
05-22-2011, 08:50 AM
مواد لازم
300گرم
گوشت گوساله يا گوسفند
5/1 پيمانه
لپه
3 تا 4 عدد
تخم مرغ
از هر کدام 1 عدد
پياز و سيب زمينی
به ميزان لازم
فلفل، نمک، دارچين، زرچوبه
به ميزان لازم
روغن برای سرخ کردن
============================================
طرزتهيه:
ابتدا لپه ها را به مدت 3 ساعت خيس کرده و سپس آنرا با گوشت و پياز می گذاريم تا نيم پز شود سپس سيب زمينی را نيز اضافه کرده و نمک، فلفل و زرچوبه می زنيم در صورت تمايل از 1 قاشق مرباخوری رب- گوجه نيز می توان استفاده کرد0 وقتيکه تمام مواد پخته شد و آبش کشيده شد سپس آنرا بوسيله گوشت کوب يا چرخ گوشت چرخ يا می کوبيم سپس 3 يا 4 عدد تخم مرغ را به همراه دارچين اضافه کرده و کاملا هم می- زنيم ظرف مورد نظر را روی حرارت قرار داده و روغن در آن می ريزيم تا کاملا داغ شود سپس از مواد شامی به اندازه يک نارنگی برداشته و در دست شکل می دهيم و وسط آنرا با انگشت سوراخ می کنيم و سپس در روغن سرخ می کنيم اين شامی همراه با سبزی و پنير و نان در زمان افطار مورد استفاده قرار می گيرد در بعضی نقاط گيلان از نخود نيز جای لپه استفاده می کنند و يا اينکه از گوشت کوبيده آبگوشت نيز می توان اين شامی را تهيه کرد
mohamad.s
05-22-2011, 08:50 AM
مواد لازم :
شير هموژنيزه 0.5 ليتر
آرد برنج 2 قاشق سوپخوري
شكر 4 قاشق سوپخوري
گلاب 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
آرد برنج را در شير حل ميكنيم و شكر و گلاب را اضافه ميكنيم و مايه را در ظرف لعابي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا جوش آمده كمي غليظ شود بعد در ظرف ميكشيم و وقتي سرد شد صرف مي نمائيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست
______________________
mohamad.s
05-22-2011, 08:50 AM
مواد لازم :
گوشت مغزران گوساله يا راسته پاک کرده :: يک کيلو
روغن يا کره :: صد گرم
پياز متوسط :: 3 تا 4 عدد
آرد :: يک قاشق سوپخوري
خامه :: 150 گرم
سيب زميني پشندي :: يک کيلو و نيم
نمک و فلفل :: به مقدار کافي
سس سفيد :: نيم پيمانه
طرز تهيه :
پياز را خلال و در روغن سرخ مي کنيم تا طلائي شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال مي کنيم و مي شوئيم و داخل پياز مي ريزيم د حرارت را ملايم مي کنيم و در ظرف را مي گذاريم تا آب گوشت کاملا کشيده شود . سپس دو ليوان آب در ظرف ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و بهم مي زنيم بعد نصف ليوان آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم دو سه جوش بزند تا سس آن غليظ شود . سيب زميني ها را به نازکي يک چوب کبريت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ مي کنيم . گوشت را در ديس مي ريزيم . خامه و سس سفيد را روي گوشت مي دهيم . سيب زميني آماده شده را اطراف گوشت مي ريزيم .
mohamad.s
05-22-2011, 08:51 AM
مواد لازم :
برنج :: سه پيمانه
گوجه فرنگي :: متوسط نيم کيلو
پياز متوسط :: 3 عدد
گوشت چرخ کرده :: 250 گرم
آب گوشت :: يک پيمانه
سيب زميني متوسط :: 4 عدد
رب :: يک قاشق غذا خوري سر خالي
نمک فلفل زعفران :: به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
پيازها را ريز خرد کرده و سرخ مي کنيم گوشت را نيز در پياز سرخ مي کنيم گوجه ها ريز خرد کرده به گوشت و پياز اضافه مي کنيم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست نداريد حتما پوست گوجه را بگيريد در انتها کمي رب سرخ شده براي بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه مي کنيم. سيب زميني ها را به صورت نگيني ريز خرد مي کنيم و سرخ کنيم و به مواد بالا اضافه مي کنيم. سپس برنج را به مواد اضافه مي کنيم و برنج را به صورت کته دم مي کنيم فقط دقت داشته باشيد براي اين که کته شما شفته نشود يک ساعت قبل از تهيه غذا برنج را در آب نمک خيس کنيد.بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشوييد روي برنج به اندازه يک بند انگشت اگر آب باشد کافي است و براي پخت اين غذا چون آب گوشت و آب گوجه فرنگي هست نيازي نيست که آب به غذا اضافه کنيد اما اگر کمتر از حد لازم هست کمي آب نيز مي توانيد اضافه کنيد .
برنج و مواد را تا هنگامي که در حال جوشيدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زير به رو هم بزنيد تا مواد در ته ظرف باقي نماند و با همه برنج مخلوط شود و به ياد داشته باشيد که غذاهايي مثل آلبالو پلو لوبيا پلو يا همين استانبولي پلو بايد روي حرارت خيلي کم دم بکشد تا زير غذا اصطلاحا ته ديگش نسوزد .
__________________________________________________ _______
mohamad.s
05-22-2011, 08:51 AM
مواد لازم :
گوشت سردست يا گردن که بايد کمي چرب باشد و بدون استخوان :: 1 کيلو
ادويه :: يک قاشق سوپخوري
نان بريده شده باندازه کف دست :: 12 تکه
طرز تهيه :
گوشت را تکه تکه مي کنيم با 3 تا 4 ليوان آب و 2 تا 3 عدد پياز خرد خرده و در حرارت ملايم مي گذاريم کاملا'' بپزد و آب آن به خورد گوشت برود . در اواخر طبخ کمي نمک و فلفل و يک قاشق ادويه را به آن مخلوط مي کنيم و گوشت را از روي آتش برداشته خوب ساطوري مي کنيم . تابه مي گذاريم داغ شود، گوشت را در تابه ميريزيم و روي آتش مي گذاريم تا گوشت به روغن بيفتد . نانها را در فر يا در تابه ديگر کمي برشته مي کنيم ، روي هر قطعه نان را مقداري گوشت مي گذاريم و يک قطعه ديگر نان را روي آن قرار مي دهيم .
mohamad.s
05-22-2011, 08:52 AM
سیب زمینی کوچک 1 کیلو
پیاز 2 عدد
هویج 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
گوشت گوسفند نیم کیلو
قلوه گوسفند 4 عدد
آب مرغ 300 میلی لیتر
کره 50 گرم
طرزتهیه:
فررا با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید قلوه ها را از وسط نصف کرده پوست کنده و هرنیمه را دو قسمت کنید بعد کف یک ظرف نسوز ار یک لایه سیب زمینی بچینید به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه رویشان بپاشید تکه های گوشت و قلوه را روی سیب زمینی ها چیده و روی گوشت حلقه های پیازرا قراردهید بازکمی نمک و فلفل سیاه بپاشید سپس حلقه های هویج را چیده و آب مرغ را از کناره داخل ظرف بریزید در آخرباقیمانده سیب زمینی ها را روی مواد چیده و تکه های کره را رویشان بگذارید درظرف را گذاشته و 2 ساعت درفر قراردهید دراواخرطبخ درظرف را بردارید تا روی سیب زمینی ها برشته شود
mohamad.s
05-22-2011, 08:52 AM
مواد لازم برای 3 نفر
نان تست یک دوم از یک برش
شیر سه قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده گوساله 700 گرم
تخم مرغ زده شده یک عدد
پودرسوخاری دو سوم پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت و سفت دوعدد
پودرآویشن یک قاشق چایخوری
پنیرپیتزا شش ورق
ژامبون گوشت نواری خرد شده یک ورقه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
لبه های سفت نان تست را جدا کنید و مغزسفید آن رادر قابلمه کوچکی قرارداده و شیررا روی آن بریزید قابلمه را روی حرارت ملایم قراردهید تا شیرجذب نان شود سپس آن را بصورت خمیردرآورده و کناربگذارید تا خنک شود گوشت ،نان خیس خورده درشیر و تخم مرغ را درکاسه ای قرارداده و نمک و فلفل بریزید این مخلوط را با دست خوب ورز بدهید سپس آنرا به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و هرقسمت را بصورت کتلت درآورید پودرسوخاری را دربشقابی بریزید دوطرف کتلت ها را به آن آغشته کنید دوطرف کتلت ها روغن بمالید و آنها را درکباب پز یاگریل بپزید همین عمل را می توانید در تابه انجام دهید هرطرف کتلت هارا به مدت سه دقیقه سرخ کنید روی هرکتلت یک برش گوجه فرنگی قرارداده و به آن نمک و فلفل بزنید سپس روی هربرش پنیربگذارید روی هرپنیردونوار ژامبون را بصورت ضربدرقراردهید پنج دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا پنیر کمی آب شود
mohamad.s
05-22-2011, 08:52 AM
مواد لازم برای 8-6 نفر :
مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
________________
mohamad.s
05-22-2011, 08:53 AM
مواد لازم:
یك بسته خمیر لازانیای آماده
نیم كیلو گوشت چرخ كرده
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 فنجان سس سفید
200 گرم پنیر پیتزا
100گرم روغن
طرز تهیه:
گوشت چرخ كرده را با پیاز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یك لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماكارونی و لازانیا استفاده می كنیم.
برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماكارونی ) ، در یك قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمك و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یك آبكش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یك پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه كنید كه موقع برداشتن از آبكش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
در ظرف تفلون یا پیركس مناسب، 2 قاشق سوپخوری روغن آبكرده و یك ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یك ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یك ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن كمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه كنید.
طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:
مواد لازم:
50 گرم كره
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
2 فنجان شیر
به مقدار دلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه:
كره را آب كرده و آرد را با آن كمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می كنیم تا سس صاف و یكنواخت و غلیظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه می كنیم. حالا سس آماده مصرف است.
نوع دیگر تهیه لازانیا
مواد لازم:
2بسته خمیر لازانیای آماده
نیم كیلو قارچ
200 گرم پنیر پیتزا
2 فنجان سس سفید
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
از هر كدام یك عدد فلفل سبز و قرمز دلمه ای
100 گرم روغن
به قدر لازم نمك و فلفل
طرز تهیه:
فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریك خرد می كنیم و با 2 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه كرده و می گذاریم با یك فنجان آب كمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد كرده به آن اضافه می كنیم و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماكارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می كنیم.
نكات تغذیه ای :
لازانیا ، علاوه بر اینكه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع كودكان نیز است. افرادی نیز كه از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.
_____________
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.