توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع کیک و نان
mohamad.s
05-22-2011, 08:33 AM
مواد لازم : برنج 1000 گرم
شكر 2125 گرم
روغن 150 گرم
زعفران 6 گرم
گلاب 1 فنجان
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچين 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه : برنج را پيمانه ميكنيم و از 6 تا 7 برابر برنج آب در نظر ميگيريم ( مقدار آب شله زرد بستگي به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با
هم متفاوت است يعني از برنج ها براي پختن به آب كمتر احتياج دارد برخي بيشتر ) بعد برنج را با دقت با آب مي شوئيم تا آب برنج كاملا زلال
بشود بعد 6 برابر برنج آب روي برنج ميريزيم و برنج را روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد ، گاهي كف برنج را مي گيريم ، وقتي مغز برنج كاملا نرم
شد شكر را بدقت تميز ميكنيم و داخل برنج مي ريزيم و بهم ميزنيم تا شله زرد كاملا جا بيافتد ، در صورتيكه شله زرد سفت بود يك تا دو پيمانه
ديگر آب گرم اضافه ميكنيم بعد زعفران را در كمي آب جوش حل مي نمائيم و داخل شله زرد ميريزيم سپس روغن را داغ و صاف ميكنيم و به
شله زرد اضافه ميكنيم آنگاه كمي از بادام را كنار مي گذاريم و بقيه بادام را مي شوئيم و داخل شله زرد ميريزيم و گلاب را نيز اضافه ميكنيم و
شله زرد را بهم ميزنيم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را مي بنديم و در صورت داشتن فر شله زرد را مي گذاريم كف فر
با حرارت ملايم نيم ساعت بماند و در صورتيكه روي آتش شله زرد را آماده كرديم ممكن است كمي آتش روي ظرف شله زرد بريزيم و با اين
عمل شله زرد بهتر جا مي افتد و آب نمياندازد و بعد ديگ را زمين ميگذاريم و بهم ميزنيم و شله زرد را در ظرف ميكشيم و روي آنرا با دارچين و
خلال بادام و پسته تزيين مي كنيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست
mohamad.s
05-22-2011, 08:34 AM
مواد لازم:
آناناس 1 عدد متوسط
بستني وانيلي 200 گرم
توت فرنگي 100گرم
روش تهیه:
يک عدد آناناس متوسط انتخاب کنيد؛ دقت کنيد که آناناس کمي رسيده باشد.
قسمت تاج آناناس را با دست بکنيد سپس خود آناناس را به صورت اريب برش بزيند.
خود آناناس را به عنوان ظرف اين دسر در نظر بگيريد. سپس با چاقو ميوه يا گوشت آناناس را از دور تا دور پوست خالي کنيد.
با قاشق بستني (اِسکوپ) از ميوه ي آناناس توپ هايي درست کنيد و کنار بگذاريد.
با همان قاشق مخصوص يا اِسکوپ، از بستني وانيلي هم چند توپ برداريد و کنار بگذاريد.
توت فرنگي ها را اگر درشت بود، چهار قسمت کنيد و اگر ريز بود، درسته استفاده کنيد. داخل پوست آناناس را که به صورت يک کاسه در آمده است با تمام اين مواد پُر کنيد و آن را يک ساعت داخل فريزر بگذاريد تا طعم ميوه ها و بستني به خود يکديگر برود.
اين دسر را مي توانيد پس از يک ساعت سرو کنيد. اين دسر را با ميوه هاي ديگر مانند گيلاس، انگور بنفش، هلو و زردآلو نيز مي توانيد تهيه کنيد.
mohamad.s
05-22-2011, 08:34 AM
اين حلوا به لحاظ طعم و مزه به سوهان شباهت دارد. اين تفاوت مزه هم فقط به خاطر استفاده از مقداري شير خشك پرچرب در تركيب مواد آن است كه در زير به تفصيل به روش پخت آن خواهيم پرداخت:
مواد لازم:
- آرد؛ يك پيمانه
- شيرخشك پرچرب؛ يك پيمانه
- روغن؛ يك پيمانه
- شكر؛ يك پيمانه
- زعفران ساييدهشده به مقدار لازم
- گلاب؛ نصف پيمانه
روش پخت:
1 – ابتدا شيره حلوا را درست كنيد. براي اينكار يك پيمانه آب جوش را در كاسهاي بريزيد و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنيد و آنقدر با قاشق هم بزنيد تا مايعي يكدست حاصل شود. اين كار را ميتوانيد روي شعله اجاقگاز انجام دهيد تا مواد با سرعت بيشتري در آب حل شوند.
2 – تابه نچسبي آماده كرده، روغن را در آن بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود، سپس آرد و شيرخشك را همزمان اضافه كنيد و روي شعله ملايم مدام هم بزنيد تا مخلوط آرد و شيرخشك در روغن تفت داده شود و تغييررنگ پيدا كند.
نكته: براي آنكه از كافيبودن مقدار سرخشدن مخلوط آرد و شير خشك مطمئن شويد، كمي از مخلوط آردي سرخشده را داخل نعلبكي بريزيد و مقداري شيره به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. اگر از رنگ حاصل راضي بوديد، زمان اضافهكردن شيره به مخلوط آردي رسيده است. در غير اين صورت، سرخكردن آرد و شير خشك را ادامه دهيد.
3 – وقتي زمان ريختن شيره رسيد، آن را كمكم در تابه بريزيد و مدام هم بزنيد تا حلوا حالت سفت به خود بگيرد و به اصطلاح روغن بيندازد.
نكته يك: از شير خشك بچه استفاده نكنيد زيرا حلواي شما بيمزه خواهد شد.
نكته 2: كافي ميت (Coffee mate) نيز براي اينكار مناسب نيست چون گلولهگلوله ميشود و حلوا ظاهر نامناسبي پيدا ميكند.
mohamad.s
05-22-2011, 08:34 AM
طرز تهیه خامه کیک
دستور تهیه
برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر میگیریم خامه و خاکه قند را مخلوط میکنیم و ظرف خامه را روی یخ میگذاریم و خامه را میزنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخممرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخممرغ در نظر میگیریم. سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا سفت شود بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخممرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط مینمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
mohamad.s
05-22-2011, 08:35 AM
کیک شکلاتی با مایکروفر
مواد لازم
▪ تخممرغ: ۴ عدد
▪ کره: ۱۰۰ گرم
▪ شکر: ۱۳۰ گرم
▪ آرد سفید: ۱۱۰ گرم
▪ کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری
▪ شیر هموژنیزه: ۰.۱۵ لیتر
▪ بکین پودر: ۱ قاشق مرباخوری
▪ روغن: ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تخممرغها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر (بشر) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمائید. سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.
▪ توجه: بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.
mohamad.s
05-22-2011, 08:35 AM
پای زردآلو
عصرهای بهاری و تابستانی، زمان مناسبی برای خوردن یک فنجان چای و یک تکه شیرینی است تا خستگی یک روز بلند از تن بیرون رود؛ پس چه بهتر که این شیرینی، خانگی و تازه باشد تا لذت آن هم چندبرابر شود.
مواد لازم برای ۱۲ نفر:- آرد گندم؛ ۲۵۰ گرم
- کره؛ ۱۳۰ گرم
- شیر؛ یک قاشق سوپخوری
- شکر؛ ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ؛ ۲ عدد
- نمک؛ نوک قاشق چایخوری
- زردآلو؛ ۶۰۰ گرم
- تخممرغ؛ یک عدد (برای روی پای)
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه
۱)رد، شکر، کره، شیر، نمک و زرده تخممرغ را در کاسهای بریزید و آنقدر هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. سپس خمیر را با دست به شکل گلوله درآورید و میان یکتکه پلاستیک بپیچید. بعد خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۲ )باقیمانده کره را در کاسه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا قالبپای یا تارت را با کره خوب چرب کنید.
۳ )زردآلوها را شسته و پس از دو نیمکردن، هستههایشان را خارج کنید. در این فاصله، فراجاقگاز را روی حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد (۴۴۰ درجه فارنهایت) یا شمارههفت روشن کنید تا گرم شود.
۴ )روی سطحی صاف مانند سینی یا کابینت، مقداری آرد بپاشید. ابتدا نیمی از خمیر را با استفاده از وردنه و باتوجه به ابعاد قالب به شکل گرد، باز کرده و کف قالب پهن کنید؛ سپس زردآلوهای نیمهشده را روی خمیر بچینید.
۵ )باقیمانده خمیر را نیز با همان روش قبلی بر سطح پوشیدهشده از آرد باز کرده و روی زردآلوها پهن کنید. پس از آن، تخممرغ را هم زده و سطح خمیر را با استفاده از قلممو به تخممرغ آغشته کنید.
۶ )با استفاده از یک چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید. حالا قالب را به مدت ۲۵دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پای زردآلو آماده شود. در پایان، پای را به سینی گردی منتقل کرده و روی آن را مقداری پودر قند بپاشید.
_____________
mohamad.s
05-22-2011, 08:35 AM
کیک شیفون
مواد لازم
▪ کرم تارتار ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ سفیده تخم مرغ ۸ عدد
▪ آب ۳ / ۴ پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۵ عدد
▪ روغن مایع ۱ / ۲ پیمانه
▪ وانیل شکری ۱ / ۴ قاشق چایخوری
▪ رنده پوست پرتقال یا لیمو ۲ قاشق سوپخوری
▪ بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
▪ آرد الک شده ۲ و ۱ / ۴ پیمانه
▪ شکر ۱ و ۱ / ۳ پیمانه
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، آرد را الک نموده به همراه شکر، بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته، وسط آن را گود کرده، روغن مایع و زرده تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملا مواد را مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را برمی گردانید نریزد، سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمایید تا یک دست شود. ته قالب پنج پر یا گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت وده دقیقه بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید.
mohamad.s
05-22-2011, 08:36 AM
کیک سیب خورشیدی
مواد لازم
▪ دوفنجان شکر
▪ نصف فنجان روغن
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ شش فنجان سیب
▪ یک قاشق چایخوری جوز
▪ دو فنجان آرد
▪ دو قاشق چایخوری دارچین
▪ دو قاشق چایخوری بیکینگ سودا
▪ یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
شکر، روغن، تخم مرغ و سیب ها را با هم مخلوط کنید. آرد، دارچین، بیکینگ سودا، نمک و جوز را الک کرده و به مخلوط اولیه اضافه کنید. قالب های کاغذی را درون ظرف تیره رنگ قرار داده و از مخلوط حاصل تا نیمه درون آن بریزید. ظرف را به مدت دو الی دو و نیم ساعت درون اجاق نوری قرار دهید. اگر آسمان آفتابی است، به کیک سر بزنید و مراقب زمان پخت باشید.
mohamad.s
05-22-2011, 08:36 AM
کیک نیدو با بسکویت
مواد لازم
شیر خشک نیدو=3 لیوان
خامه میهن=3 پاکت
کره=200 گرم
شکر=1 لیوان
تخم مرغ=4 عدد
بیکینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
بسکویت ساده پتی پور=به مقدار لازم
طرز تهیه
شیر را در ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.باید در حین تفت دادن آن را مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد.کره را ذوب کرده با تخم مرغ و وانیل بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید. خامه را به مواد اضافه کرده هم بزنید.در آخر شیر تفت داده شده را به مواد اضافه کرده خوب بزنید.نصف مواد را در ظرف پیرکس مستطیل شکلی ریخته و روی مواد را بسکویت ساده بچینید. سپس بقیه مواد را روی بسکویت ها ریخته با قاشق روی مواد را صاف کنید.ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه در فر قرار داده تا کیک بپزد.ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و برش دهید.برش های کیک را در کاغذهای کوچک کاپ کیک بگذارید.
__________________
mohamad.s
05-22-2011, 08:36 AM
مواد لازم :
1/2 پیمانه روغن ترد کننده شیرینی
1 پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
1 ق چایخوری جوش شیرین
1/2 ق چایخوری نمک
1 پیمانه دوغ
خاک قند
طرز تهيه :
در یک کاسه بزرگ ، روغن و شکر را هم بزنید تا نرم و پفی شود.مواد خشک را با هم ترکیب کنید ( نمک، جوش شیرین و آرد )و به کرمی که بدست آورده اید اضافه کنید. دوغ را هم به تدریج بیفزایید و بعد از هر افزایش مواد را خوب هم بزنید.سپس مواد را در یک قالب گرد 9 اینچی که چرب شده است بریزید ودر فر با درجه 375 به مدت 35 دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و با خاکه قند تزئین کنید.
___________________
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.