PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاراتو



mohamad.s
05-21-2011, 03:38 PM
مواد لازم برای 6 نفر:

بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم=1 و نیم کیلوگرم
فلفل قرمز دلمه ای=2 عدد
فلفل سبز دلمه ای=2 عدد
ماست کیسه ای=500گرم
فلفل قرمز کوبیده=1 قاشق چایخوری
لیمو ترش=2 عد(یا 2 تا 3 قاشق سوپخوریآبلیمو)
روغن زیتون=4 تا 5 قاشق سوپخوری
سیر=1 بوته
فلفل قرمز تند
بمقدارکم
زیتون سیاه=150 گرم

طرز تهیه:

بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز راشسته،خشک می کنیم و آنها را در سینی فر می گذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فربا حرارت 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرمشوند(معمولا 45 دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودترپختند،از فر بیرونشان می آوریم).تخم فلفل ها را می گیریم. بادنجانها را پوستکنده،سر آنها را نیز می بریم و فلفل ها و بادنجانها را خوب نرم می کنیم.بعد پوستسیر را گرفته،می کوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفلقرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل می ریزیم. روغن زیتون را کم کم باماست مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین می کنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال می گذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردنبادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود