PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لباس كودكان را در تابستان كم نكنيد



Sara12
05-21-2011, 10:05 AM
لباس كودكان را در تابستان كم نكنيد


لباس كودكان را در تابستان كم نكنيد
http://www.mamansite.com/images/stories/news-banneer-112.jpg



يك متخصص پوست و مو و زيبايي گفت:« بسياري از والدين به اشتباه لباس كودكان را كم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار مي‌دهند.»

مهمترين عامل و تأثير گذار بر روي پوست و در فصل تابستان، نورخورشيد و گرماي حاصل از آن است كه به دنبال آن تعرق و از دست رفتن آب بدن را به همراه دارد.


با پوشيدن لباس مناسب و گشاد از جنس كتان و پنبه، استفاده از كلاه، چتر و عينك استاندارد، مصرف آب به ميزان مورد نياز بدن و اجتناب از قرار گرفتن در برابر نورخورشيد در ساعات گرم روز يعني از ساعت 11 صبح تا 3 بعدازظهر مي‌توان از اثرات كوتاه مدت آفتاب سوختگي در فصل تابستان جلوگيري كرد.


در صورتيكه بدون رعايت و نپوشيدن لباس مناسب، بدون پوشش و عدم جبران آب از دست رفته بدن به مدت طولاني در برابر نورخورشيد قرار بگیريم دچار آفتاب سوختگي و گرمازدگي ناشي از گرما خواهيم شد.


در اين گونه موارد، بدن به دليل تعريق زياد آب خود را از دست مي دهد و بالانس آب بدن و مواد شيمايي بدن بر هم مي‌خورد و در صورت ادامه وضعيت و عدم رسيدگي به مرگ مي‌انجامد.


بهترين راه مبارزه با گرمازدگي ناشي از گرماي تابستان نوشيدن آب خنك و اجتناب از قرار گرفتن ناگهاني در برابر آفتاب و اشعه خورشيد است.


افرادي كه قصد گرفتن حمام آفتاب دارند بايد به تدريج در برابر نورخورشيد قرار دهند تا بدنشان به مرور زمان عادت كند و دچار آفتاب سوختگي لك و تيرگي پوست نشوند.
تعريق زياد يكي از عوامل افزايش دهنده بيماري‌هاي قارچي و ميكروبي است به همين دليل اين بيماري‌ها در فصل تابستان كه بدن مرطوب است شايع مي‌باشد.


پوشيدن لباس تنگ و پلاستيكي در فصل تابستان فرد را در معرض انواع بيماري‌هاي ميكروبي و قارچي قرار مي‌دهد به خصوص كودكان و افراد مسن كه پوست حساسي دارند.
استفاده از چتر و كلاه به خصوص براي كودكان در فصل تابستان لازم است و بسياري از والدين به اشتباه لباس كودكان را كم و بدن آنها را در معرض اشعه آفتاب قرار مي‌دهند.


آفتاب سوختگي در سنين كودكي به خصوص افراد پوست روشن عواقب جبران ناپذيري در بزرگسالي دارد كه ايجاد خال، لك و حتي سرطان پوست از جمله اين عوارض مي‌باشد.