PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانند درخت خیزران در طوفان ها خم شوید ولی نشکنید

Sara12
05-17-2011, 01:19 PM
مانند درخت خیزران در طوفان ها خم شوید ولی نشکنید

یکی از قشنگ‎ترین و فراموش نشدنی‎ترین خاطرات من از دوران کودکی‎ام‎، رفتن به کنار رودخانه و نشستن در حاشیه آن بود...

در آنجا از سکوت و آرامش لذت می‎بردم‎، جریان آب را تماشا می‎کردم‎، به‎ صدای آواز مستانه پرندگان گوش می‎سپردم و با خش خش برگ‎های درختان هم آوا می‎شدم‎. درختان‎ خیزران را می‎دیدم که زیر فشار باد خم می‎شدند و بعد با قدرت تمام به سر جای اول خود باز می‎گشتند و دوباره صاف می‎شدند.
هر وقت به یاد توانایی خم و راست شدن درختان خیزران می‎افتم‎، واژه مقاومت در ذهنم نقش می‎بندد. این واژه در معنای انسانی‎، توانایی تحمل ضربه‎ها، غصه‎ها و مشکلاتی است که‎ احساساتمان را محدود می‎کنند.
آیا تا به حال عصبانی شده‎اید؟ آیا تا به حال احساس کرده‎اید که به نقطه‎ انفجار رسیده‎اید؟ اگر چنین است‎، یعنی خوشبختانه از سانحه‎ای جان سالم به در برده‎اید که توانایی شرح‎ آن را دارید.
زندگی‎، آمیزه‎ای از اوقات تلخ و شیرین است‎. پس دفعه دیگر که یکی از آن لحظاتی را تجربه‎ کردید که شما را به مرز انفجار می‎رسانند، به آرامی خم شوید ولی نشکنید! نگذارید آن لحظات توان‎تان را تحلیل ببرند.
با امید به فردایی بهتر و شرایطی بهتر، در می‎یابید که برای هر مشکلی‎، راه‎حلی وجود دارد. هر وقت شرایط زندگی دشوار می‎شود، از خود مقاومت نشان دهید.
مانند درخت خیزران‎، در طوفان‎ها خم شوید، ولی نشکنید