PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مروری بر مهم‌ترین اخبار حوزه‌ی ارتباطات در هفته‌ی گذشته



Sada
05-14-2011, 01:24 PM
اخطار شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات مبنی بر اینکه در صورت عدم تسویه بدهی، ارتباطات مخابرات ایران قطع خواهد شد، مهم‌ترین خبر حوزه ارتباطات در هفته‌ای که گذشت به شمار می‌رود.

پس از انتشار خبر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت مبنی بر اینکه این شرکت به مخابرات ایران اخطار داده در صورتی که این شرکت بدهی خود را با شرکت ارتباطات زیرساخت تسویه نکند، ارتباطات مخابرات ایران در آینده‌ای نزدیک قطع خواهد شد، مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران در اسفندماه سال گذشته صورت‌جلسه‌ای به امضا رساندند که در آن قید شده بدهی‌های مخابرات تسویه شده است.
داود زارعیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره اخبار منتشر شده مبنی بر بدهکار بودن مخابرات به شرکت زیرساخت که برخلاف صورتجلسه به امضا رسیده بوده افزود: دلیل این موضوع به عواملی مربوط می‌شود که در شرکت ارتباطات زیرساخت وجود داشته و از همان ابتدا مخالف خصوصی‌سازی بود.
*مجمع شرکت مخابرات و 430 ریال سود هر سهم
در هفته‌ای که گذشت در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مخابرات (سهامی عام)، براساس مصوبات هیات مدیره 430 ریال سود به ازای هر سهم تصویب شد.
صابر فیضی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران - در این جلسه با تشریح گزارش عملکرد شرکت گفت: تأمین منافع و رضایت همه ذینفعان اعم از سهامداران، کارکنان و مشترکان و حفظ سهم حداکثری خود در بازار خدمات مخابراتی با رعایت همه قوانین و مقررات و در چارچوب پروانه فعالیت، در اقصی نقاط کشور از مهمترین اهداف این شرکت است.
نایب رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران نیز در مجمع عادی سالانه شرکت مخابرات ایران بر سرمایه‌گذاری گسترده برای تأمین سود آتی سهامداران تاکید کرد.
سیدهاشمی گفت: خصوصی‌سازی در مجموعه مخابرات ایران به عنوان تاریخ سازترین رخداد در این مجموعه، بستر توسعه و تجهیز شبکه ارتباطی را هموار و بـــه تبع آن، توقع جامعه و سهامداران مخابراتی نیز افزون‌تر شده است، توقعی که تاکنون به نحو شایسته برآورده گردیده است.
او درباره جایگاه شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: شرکت مخابرات با توجه به اقدامات مثبت در دو سال گذشته، از نظر جایگاه دارای موقعیت ممتازی است و کماکان به عنوان انتخاب نخست مشترکین مورد نظر است.
*سالیانه حدود چند میلیارد تومان کابل سرقت می‌شود
مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران هم در نشست خبری درباره آخرین موضوعات مطرح در حوزه مخابرات استان تهران توضیح داد.
محمد روح‌اللهی - مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران - با بیان این که در حال حاضر هر سه دقیقه مکالمه شهری 7/44 ریال است، اظهار کرد: بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد هزینه‌ی تمام شده یک دقیقه مکالمه ثابت بیش از نرخی تمام می‌شود که ما از مردم دریافت می‌کنیم.
روح‌اللهی همچنین در بخشی از سخنان خود در پاسخ به این که آیا راهی برای جلوگیری از سرقت تجهیزات و کابل‌ها در مخابرات وجود ندارد؟ گفت: راهی صددرصد و قطعی در رابطه با این موضوع وجود ندارد و می‌توان گفت سالیانه حدود چند میلیارد تومان از ما کابل سرقت می‌شود.
*برقراری مکالمات بین‌الملل کشور از طریق 25 هزار کانال مداری و بسته‌ای بین‌الملل
حسین معدنی پور - مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت - با اعلام این مطلب افزود: هم اکنون بیش از 70 درصد مکالمات بین‌الملل کشورمان از طریق مداری و حدود 30 درصد دیگر از طریق بسته‌ای برقرار می‌شود؛ در حال حاضر کشور ما با 50 کشور جهان ارتباط بین‌الملل مستقیم دارد و با سایر کشورهای جهان به جز رژیم اشغالگر قدس از طریق ترانزیت ارتباط دارد.
*انتصاب مدیر کل جدید دفتر روابط عمومی مخابرات تهران
حجت‌الله فرزین به سمت مدیر کل جدید دفتر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران منصوب شد.