PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگترین نمایشگاه خودرو جهان درهند



mohamad.s
05-13-2011, 02:32 PM
بزرگترین نمایشگاه خودرو جهان درهند شرکت‌های خودروسازی جهان قصد دارند از بیش از 10 مدل جدید خود در نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 رونمایی کنند.

به نوشته «جهان صنعت»، راجیو کال، مسئول ارشد برگزاری نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 در این‌باره گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که امسال بیش از 8/1 میلیون نفر از نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 بازدید کنند.

وی با اشاره به اینکه براساس برآوردهای انجام شده فروش خودرو در هند تا سال 2016 میلادی به مرز سه میلیون دستگاه می‌رسد، گفت: شرکت‌های خودروسازی جهان درصدد گسترش حضور خود در بازار شبه‌قاره هستند و در همین راستا پیش‌بینی می‌شود که نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 با حضور گسترده خودروسازان معتبر جهان مواجه شود.

وی خاطرنشان کرد: البته امسال تعداد روزهای برگزاری نمایشگاه دو روز کاهش یافته چراکه دقیقا معلوم نبود که آیا با وجود بحران مالی جهانی و رکود حاکم بر بازارهای جهانی حضور شرکت‌های خودروساز در نمایشگاه گسترده خواهد بود یا خیر؟

قرار است سوزوکی، هوندا و تویوتا از مدل‌های جدید خود در نمایشگاه دهلی‌نو 2010 رونمایی کنند.کارشناسان نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 را بزرگ‌ترین نمایشگاه تاریخ صنعت خودروسازی هند توصیف کرده‌اند. این نمایشگاه از پنجم تا یازدهم ژانویه 2010 (15 تا 21 دی‌ماه) در دهلی‌نو برپا خواهد شد.

کارشناسان همچنین عنوان کرده‌اند در صورت بازدید بیش از 8/1 میلیون نفر از نمایشگاه خودرو دهلی‌نو 2010 این نمایشگاه به بزرگ‌ترین نمایشگاه خودرو جهان تبدیل خواهد شد. نمایشگاه خودرو نیویورک که در آوریل امسال برگزار شد، حدود 2/1 میلیون بازدیدکننده داشت که نزدیک‌ترین رقم به تعداد بازدیدکنندگان احتمالی نمایشگاه دهلی‌نو است.