PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخابرات، رتبه‌ ثروتمندان جهان را تغییر داد



mohamad.s
05-13-2011, 12:45 PM
مخابرات، رتبه‌ ثروتمندان جهان را تغییر داد
در طول سه سال گذشته فقط سه ثروتمند بزرگ به جمع مردان ثروتمند جهان اضافه شده‌اند.





http://www.inn.ir/iran_media/image/2009/07/973080709_orig.jpg

شبکه ایران_ با توجه به نوسانات شدید قیمت‌ها از جمله تحرک شدید درآمدهای شرکت "موویل آمریکا"، "کارلوس اسلیم" سرمایه‌گذار مکزیکی بر "بیل گیتس" آمریکایی غلبه کرد و ثروتمند‌ترین مرد جهان شد.
پایگاه خبری cnet در گزارشی نوشته است که همچنین "وارن بوفت" نیز یکی از ثروتمندترین مردان روی کره زمین شد که جایگاه بالا را در فهرست فوربس در سال2010 از آن خود کردند.
درآمد اسلیم در حدود 53.5 بیلیون دلار تخمین زده شده است، یعنی 18.5 بیلیون دلار افزایش در 12 ماه. سهم اسلیم در شرکت موویل آمریکا، 23 بیلیون دلار است چیزی در حدود 35 درصد در یک سال.

20 مرد ثروتمند جهان
انباشت عظیم سرمایه اسلیم، او را بالاتر از موسس مایکروسافت بیل گیتس قرار داد. بیل گیتس ثروتمند‌ترین مرد جهان در طول 14-15 سال گذشته بوده است. گیتس اکنون 53 بیلیون دلار سرمایه دارد که نفر دوم جهان است. سرمایه او از 13 بیلیون دلار در طول یک سال افزایش یافت. سهم وی در مایکروسافت 50 درصد در یکسال افزایش یافت.
سرمایه بوفت از 10 بیلیون دلار به 47 بیلیون دلار افزایش یافت که این مساله سبب افزایش سهم او در شرکت "برکشایر هاتوی" نیز شد. در واقع او نفر سوم محسوب می‌شود.

این نابغه اوماها، زیرکانه 5 بیلیون دلار در شرکت "ساچ گلدمن" سرمایه‌گذاری کرد. همچنین 3 بیلیون دلار در جنرال الکتریک در اوج سقوط بازار در سال 2008 نیز سرمایه‌گذاری کرد.
بوفت، در نامه سهام سالانه‌اش نوشت: ما پول زیادی برای کار در طول هرج و مرج دو سال گذشته در بازار سرمایه‌گذاری کردیم.

بعضی از سرمایه‌دارها به این کار مبادرت کردند. در واقع زمین بایر، منبع درآمد مهم و بادآورده در سال گذشته شد. اغلب ثروتمندان روی کره زمین، اوج ثروتشان را در سال گذشته مشاهده کردند. میانگین سود خالص بیلیونرهای جهان امسال از 500 میلیون دلار در 12 ماه تا 3.5 بیلیون دلار بوده است. از بیلیونرهایی که در فهرست سال گذشته وجود داشتند، فقط 20 درصد داراییشان کاهش پیدا کرده است.

بیلیونرهای آمریکایی هنوز در رنکینگ فوربس، در رده نخست قرار دارند اما جایگاه آنها رو به لغزش است. سهم آمریکایی‌ها از 45 درصد در سال گذشته به 40 درصد کاهش پیدا کرد. از 97 عضو جدید این فهرست، فقط 16 درصد آمریکایی هستند. آسیا هم دستاوردهایی داشته است.
همچنین در رنکینگ جدید 27 بیلیونر از چین هستند که در راس آنها "لی شوفو"، سازنده خودرو گیلی است. وی همچنین طرح جدیدش برای خرید "براند ولوو" سوئد از شرکت فورد در ماه دسامبر را اعلام کرده است. معامله به نظر می‌رسد در ماه مارس به انجام برسد.

فنلاند و پاکستان هر دو کشور نخستین بیلونرهایشان را معرفی کردند. چین با 89 بیلیونر برای نخستین بار بیشترین بیلیونر را به غیر از ایالات متحده دارد. روسیه 62 بیلیونر دارد که 28 نفر از آنها کسانی بودند که از فهرست سال گذشته افتاده بودند. کل کسانی که دوباره به فهرست بازگشته‌اند 164 نفر هستند.

میلیونرهای 12 کشور جهان حداقل نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. این کشورها عبارتند از چین، هند، ترکیه و کره‌جنوبی. البته به این مساله هم باید اشاره کرد که 13 نفر از فهرست بیلیونرهای سال گذشته از دنیا رفته‌اند.