توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑ دانستنی های مفید در روانشناسی ๑۩۞۩๑
R A H A
05-12-2011, 02:11 AM
افسردگي عامل بروز ديابت
محققان آمريكايي شواهدي براي ارتباط بين افسردگي و ديابت بزرگسالان يافتند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاري آلمان: تحقيقات طولاني مدت صورت گرفته در آمريكا بر روي مردان و زنان بالاي 65 سال نشان داد افسردگي مي تواند باعث بروز بيماري ديابت در افراد شود.
بنابراين گزارش، توضيح محققان در اين رابطه آن است كه در بدن افراد افسرده ميزان زيادي هورمون استرس به نام كورتيزول وجود دارد كه ميتواند ميزان انسولين را كاهش دهد.
يادآور ميشود: بيماري ديابت از طريق كمبود هورمون انسولين در بدن ايجاد ميشود.
R A H A
05-12-2011, 02:12 AM
در زمان شادي ميزان ضريب هوشي بالا مي رود
تحقيقات نشان مي دهد زماني که افراد سر حال و شادند ميزان ضريب هوشي آنها در حد بالاتري از زمان معمولي قرار دارد.
به نقل از نشريه سلامت در فرانسه افرادي که شادند رابطه بهتري با ديگران دارند .
بنابراين گزارش: پژوهشگران در اين رابطه مطالعاتي را انجام داده و اعلام کردند افرادي که شادترند ديد دقيق تري به جزييات اطراف خود دارند.
R A H A
05-12-2011, 02:12 AM
خنديدن مسري است:
برخي از دانشمندان معتقدند اجداد انسانها قبل از كسب توانايي حرف زدن بصورت دسته جمعي ميخنديدند و در واقع خنديدن قدمتي بيش از زبان باز كردن دارد.
به نقل از پايگاه خبري آبزرور: خنده اصوات مثبت و جيغ زدن جزو اصوات منفي قلمداد ميشوند.
بنابراين گزارش واكنش به اصوات مثبت با اين فرض كه اين صداها مسريتر از صداهاي منفي هستند بيشتر است. اين روند دليل لبخند بياختيار ما را زماني كه شاهد خنده ديگران هستيم، توضيح ميدهد.
مردم زمانيكه صداي خنده را ميشنوند تمايل بيشتري به لبخند زدن دارند، در حاليكه در هنگام شنيدن اصوات منفي اين حالت را ندارند.
R A H A
05-12-2011, 02:12 AM
آرام كردن گريه نوزادان با موسيقي
موسيقي بر اساس ريتم و ملودي باعث آرامش نوزادان تازه به دنيا آمده مي شود و گريه آنها را كاهش ميدهد.
به نقل از پايگاه خبري آبزرور، نتايج تحقيقات دانشمندان نشان ميدهد موسيقي بر اساس ريتم و ملودي باعث كاهش و يا افزايش فشار خون شده و يا اينكه درد نوزادان تازه به دنيا آمده را كاهش ميدهد.
بنابراين گزارش دانشمندان براي رسيدن به اين نتيجه موسيقي ملايمي ساختند و براي يكصد و ده نوزاد تازه متولد شده، صداي هر يك از مادران را به موسيقي اضافه كردند و براي نوزادان پخش كردند.
تمام نوزادان سريعا آرام شدند و آنهايي كه سابقه بيماري داشتند باعث تسكين درد و آرامش عجيبي شد.
دانشمندان معتقدند ميتوان موسيقي را طراحي كرد كه حتي بيماري كشنده سرطان را نيز درمان كند.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.