PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت تافل کامپیوتری (ibt) با تاقل کتبی

Sara12
05-11-2011, 11:17 AM
تفاوت تافل کامپیوتری (ibt) با تاقل کتبی
آزمون کتبی تافل
مدت آزمون کتبی تافل مشخص بوده و مشتمل بر سه بخشش زیر می باشد
بخش 1
درک شنیداری 50 سوال -30 دقیقه
قسمت a مکالمه های کوتاه 30 سوال
قسمت b اجراهای کوتاه و مکالمه طولانی 20 سوال
بخش2
ساختار و عبارات نوشتاری 40 سوال -25دقیقه
ساختار 15 سوال
عبارات نوشتاری 25 سوال
بخش 3
درک مطلب 50 سوال -55 دقیقه
این بخش از تافل توانایی شما را در درک مکالمه هایی که با لهجه انگلیسی امریکای ادا می شوند ، مورد سنجش قرار می دهد . شما باید پس از مکالمه های ضبط شده، به سوالات پاسخ دهید .
در بخش های بعدی به طور مفصل در مورد هر بخش بحث خواهد شد اگر سوالی مبنی بر هر بخش می باشد به صورت تاپیک جداگانه در این بخش قرار دهید پاسخ داده خواهد شد

Sara12
05-11-2011, 11:18 AM
بیشتر بحث و توجه من مربوط به تافل (ibt) کامپیوتری می باشد با بررسی های که من انجام دادم و صحبتهایی که با اساتید این رشته داشتم به این نتیجه رسیدم تافل کامپیوتری گزینه خوبی می تونه باشه ، البته شما علاقمندان هم بررسی و تحقیق رو انجام بدین ودر نهایت در آزمون شرکت کنید .در ادامه این بخش ابتدا بخشهای مربوط به تافل کامپیوتری (ibt) را مورد بررسی قرار میدم و در ادامه سایتی که باید ثبت نام صورت گیرد رو در اختیارتون قرار خواهم داد ولی یک نکته رو حتما به همه علاقمندان گوشزد کنم چون آزمون به صورت کامپیوتری می باشد و زمان مشخصی برای هر کدام از بخشها وجود دارد باید سرعت تایتون خیلی سریع باشه خود من به شخصا برای سریعتر شدن تایپ انگلیسی خودم سعی کردم بیشتر ریدینگهای تافل را تایپ کنم شاید این کار در ابتدا جالب نباشه ولی مطمئنا سر جلسه آزمون مثل من معجزه اش رو خواهید دید .
ابتدا معرفی بخشها

Sara12
05-11-2011, 11:19 AM
ابتدا معرفی بخشها
آزمون تافل کامپیوتری (ibt)
تافل کامپیوتری ، آزمونی است با مدت زمان مشخص که مشتمل بر چهار بخش است. در زیر به این قسمتها اشاره شده است.
درک مطلب 60تا 100 دقیقه
3تا 5 تا درک مطلب بسطه به شانس شماست به طور مثال ممکن در این آزمونی که شما شرکت می کنید درک مطلب 3 تایی باشه من به شخصه 3 تا درک مطلب یکم سخته چون شما باید حتما سه تا رو جواب بدین ولی اگه 5 تا درک مطلب بهتون رسید باید 3 تا از 5 تا رو جواب بدین خوب شانس درست جواب دادن خیلی بیشتره حالا به بینین تعداد سوالها 12 تا 14 سوال در هر متن را باید پاسخ بدیم.در قسمتهای بعدی توضیحات کتابهای مفید این بخش معرفی خواهد شد .
بخش شنیداری 60 تا 90 دقیقه
2تا 3 مکالمه
5 سوال در هر مکالمه
4تا 6 سخرانی
6 سوال در هر سخنرانی
بخش گفتاری 20 دقیقه
2کار فردی
4 کار گروهی
بخش نوشتاری 50 دقیقه
1 تکلیف ترکیبی
1 مقاله آزاد
یه نکته جالب بهتون بگم در مورد لهجه تون من خودم خیلی نگرانی تصحیح بخش سخنرانی این آزمون بودم ولی اینو هم بگم بخش مربوط به سخنرانی رو برای ما ایرانی ها رو بیشتر چینی ها و ژاپنی ها آسیایی ها تصحیح می کنند پس اگه لهجه امریکایی کامل ندارید زیاد نگران نباشید
حالا بیایم در مورد بخشها جداگانه بحث کنیم

Sara12
05-11-2011, 11:20 AM
بخش شنیداری
در این بخش از آزمون کامپیوتری تافل ، توانایی شما در درک کلامی زبان انگلیسی که عمدتا خاص محیط دانشگاهی است، مورد سنجش واقع می شود . سوالات این بخش شامل مکالمه در زمینه اجتماعی و علمی است .
ببیند این بخش آزمون به این صورت که در قسمت مکالمه های کوتاه :دو مکالمه و چهار سخنرانی پخش می شه . اینو هم بهتون اطمینان بدم در این مکالمه نوع گویش و لهجه به طوری می باشد که بشه راحت پاسخ داد من بیشتر نگران این بودم که تلفظها به طوری باشد که متوجه نشم ولی این جوری نبود البته بار اول اینقدر استرس وجود داره که اسم آدمم رو هم بگن فکر می کنی چه مسئله جدیدیه !!!!!
خب در ادامه به پردازیم مکالمه طولانی است ،سه مکالمه و شش سخنرانی وجود دارد . پس از هر مکالمه و سخنرانی باید به پنج یا شش سوال پاسخ دهید که الحمدلله چهار گزینه ای می باشد ولی یه نکته جالب اینکه پاسخگویی به مکالمه هایی اضافی در واقع بازهم یه جور شانس شما درگیر چون ممکن اون مکالمه ای که شما خیلی خوب پاسخگویی سوالاتش بودین توسط ETSتصحیح خواهد شد ولی توجهتون به ایننکته خیلی مهم جلب می کنم که زمان امتحانتون 25 دقیقه می باشد (مکالمه کوتاه)
در مکالمه طولانی (30 دقیقه )می باشد با توجه به تجربه شخصی من اگه می خواین بخش شنیداری تون تقویت بشه پیوسته متن های کتاب به طور مثال tactics for listening حتی وقتی دارین چای می خورید گوش بدین(مثال چای زدم چون مصرف خودم بالاست پس زمان زیادی به متنهاش گوش میدادم ) حتی اگه حواستون نیست خب بریم سر تنظیم وقت آزمون اینو خوب یادتون باشه ساعتی برروی مانیتور کامپیوتر نمایش داده می شود در تنظیم وقت به شما کمک می کند.(حالا نگین واضحاتو توضیح دادم باور کنید بعضی وقتها این مسائل وچک واقعا پیش میاد دوست خودم اولین بار که امتحان داد هی به ساعت مچی اش نگاه می کرد حالا شما باقی شو بخونید.) در واقع اینو هم بگم خدمتتون زمانی که شما صرف شنیدن مکالمه ها می کنید در نظر گرفته نمی شود.
نکته بعدی شما فقط مکالمه ها رو یکبار می شنوید و پرسشها هم فقط یکبار مطرح می شود .امکان یادداشت برداری حین شنیدن مکالمه وجود دارد ، شما می توانید هنگام پاسخگویی به سوالات از نوشته هاتون استفاده کنید .اینم یه تجربه شخصی دیگه حالا قرار نیست وقتی دارین بادداشت بر می دارین 100 به زبان انگلیسی باشه طوری یادداشت بردارید که مثل کلید واستون باشه ببین در آزمونی که من شرکت کرد یکی از سوالات در مورد روم باستان در واقع از نظر من بهتر بود وقتی در مورد اهرام می گفت شکل مثلث می کشید تا کلمه مورد نظر رو بنویسم البته این کاملا شخصیه منم اینجام و پیشنهاد میدم .
اینم خدمتتون عرض کنم باید به دقت در وقت در نظر گرفتن پاسخ بدین چون امکان بازگشت و تصحیح وجود ندارد (متاسفانه اینجاست که می گی یاد برگه هایی امتحانی که با خودکار خط خطی می کردی به خیر)
خب اینم حتما توجه دارید که سوالات آزمون IBT سوالات از طریق هدفون پخش خواهد شد ولی در آزمون کتبی از طریق نوار پخش خواهد شد .در آزمون کتبی فقط سوالات ضبط شده را می شنوید اما در آزمون IBT علاوه بر شنیدن هر سوال می توانید آن رو ماهده کنید (پس زیادم بد نیست خودکار نداریم واسه خط خطی ) در انتها ی هر سوال ف گزینه ها بر روی مانیتور نمایش داده می شوند. تا زمانی که گزینه خود رو انتخاب نکرده اید ، ذسوال بر روی صفحه نمایش باقی می ماند.در سوالات چهار گزینه ای ، در ابتدای هر گزینه به جای حروف A/B/C/Dیک بیضی قرار دارد.

Sara12
05-11-2011, 11:20 AM
خسته نشدین که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اینم بگم در مکالمه موضوع معمولا توسط 2 تا 3 نفر انجام خواهد شد که تصویرشونم رو صفحه مانیتور خواهید دید .معمولا هر مکالمه با سه یا چهار سوال در مورد موضوع گفتگو همراه است .
در مورد سخنرانی آزمون بگم خدمتتون که با یک مقدمه شروع می شه که گویای هویت گوینده و موضوع گفتگو است. خب یه مثال سخنرانی در مورد شهر شیکاگو می باشد به تر جمه مقدمه توجه کنید
(به سخنان یک لیدر تور که برای گروهی از بازدید کنندگان در مورد شهر شیکاگو صحبت می کند گوش کنید) خب این مقدمه ای است که در موردش صحبت کردیم.
اینم خدمتتون عرض کنم خدمتتون که معمولا اجراها شبیه به سخنرانی استادی است که از تصاویز بهر می جوید. استاد و تصاویر بر روی صفحه کامپیوتر نمایش داده می شوند .شما باید بعد از هر پرسشی ، با استفاده از موس به آن پاسخ دهید.
یه نکته که حتما توجه داشته باشید که بعضی سوالهایی آزمون ممکنه بیش از یک پاسخ داشته باشه ازتون خواسته می شه تمام پاسخ های درست رو علامت بزنید در واقع پاسخ تک گزینه نیست
بعضی سوالها دیگه به این صورت که پاسخ سوالها بصری می باشد در این موارد با موس باید بر روی تصاویر صحیح کلیک کرد .در بعضی موارد دیگه هم ممکنه با استفاده از موس پاسخ ها رو کنار هم قرار بدهید (به این نکته توجه داشته باشید تمام حالتهای پاسخگویی در یک آزمون اتفاق نخواهد افتاد سعی من بیشتر به اینه که شما با نحوه پاسخگویی های متفاوت آشنا شوید )
در بخش بعدی درک مطلب رو به طور مفصل بحث خواهیم کرد .
درک مطلب

Sara12
05-11-2011, 11:21 AM
درک مطلب
قسمت درک مطلب آزمون کامپیوتری به دو صورت ارائه می شود . قالب کوتاه این بخش شامل سه متن حدودا 700 کلمه ای است. قالب بلند مشتمل بر پنج متن است. بعد از هر متن به 12 تا 14 سوال پاسخ داده شود. در این بخش (قالب بلند) فقط به سه دسته از سوالات پاسخ داده می شود. پاسخ سوالات دو متن دیگر برای استفاده در آزمون های کامپیوتری IBT توسط ETS مورد ارزیابی واقع می شوند.برای خواندن تمام متن ها و پاسخ به سوالات 60 دقیقه زمان دارید(قالب بلند :100 دقیقه) امکان یادداشت برداری ضمن خواندن متن وجود دارد .بعضی از عبارات و واژها در متن پررنگ هستند ، شما می توانید با کلیک برروی آنها توضیح یا تعریفی از آن واژه یا عبارت دریافت کنید.
اکثر پرسشهای این بخش چهار گزینه ای هستند.پس از پاسخ به هر سوال ، برای دیدن سوال بعدی بر روی NEXT کلیک کنید. برای بازگشت به سوال قبل؛ برروی BACK کلیک کنید . هر زمان بخواهید می توانید با کلیک بر روی Review فهرستی از سوالاتی که پاسخ داده و سوالاتی که بی پاسخ مانده اند را ببینید. تا زمانی که از بخش درک مطلب خارج شوید ، امکان بازگشت به سوالات درک مطلب وجود ندارد.
در قسمت درک مطلب ، ابتدا کل متن را می خوانید . با پایین و بالا کشیدن scroll bar می توانید تمام متن را برروی صفحه کامپیوتر مشاهده کنید. تا زمانی که به انتهای متن نرسیده اید ، سوالات نمایش داده نمی شوند. پس با خواندن متن و پایین کشیدن scroll bar تا انتها ی آن بر روی nextکلیک کنید تا سوالات را مشاهده نمایید.
برای پاسخ های بخش درک مطلب ، قالبهای متفاوتی از قبیل کلیک بر روی یک واژه ، عبارت و یا جمله وجود دارد. سوالات واژگان این بخش معمولا به این صورت است که شما باید مترادف کلمه ای را که پررنگ نوشته شده است ، در خود همان متن یافته و بر روی آن کلیک کنید.بعضی اوقات برای پاسخ به یک سوال خاص ، باید برروی جمله یا جملاتی در متن که پاسخ سوالذ در آن قسمت قرار دارد ، کلیک کنید. در بعضی موارد، از شما خواسته می شود تا جمله ای را در متن وارد کنید . در سوالات ارتباطی ، به شما گفته می شود برای یافتن مرجع کلمه ارتباطی ، بر روی واژه یا عبارتی که در قسمت پر رنگ متن قرار دارند کلیک کنید. بعد از کلیک کردن ، واژه یا تیره می شود.
در قسمت بعدی بخش گفتاری رو مورد بحث قرار می دهیم.