توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رشته پلو
R A H A
05-06-2011, 03:15 PM
رشته پلو براى باز شدن رشته زندگى در سال جديد
برنج رو در آب جوش بريزيد و ۲-۳ دقيقه قبل از اينكه اونو برداريد توش رشته رو بريزيد.
وقتى كه آماده برداشتن بود توش نصف استكان آب يخ بريزيد كه به برنج شوك وارد بشه و برنج قد بکشه. بد هم كه همون جورى كه عادت داريد دم كنيد.
من وقتی که پلو رو دم میکنم، لا به لاش زعفرون میریزم، که بعضی جاها زرد بشه بعضی جاها سفید بمونه.
براى تازین روش از پائين به بالا
برنج زعفرونی، مخلوط كشمش و کرنبری و پياز داغ، خلال بادوم تفت داده شده و در آخر پوست پرتقال شبيه به گل
انشالله كه رشته زندگى شما هيچ وقت به هم نپیچه،
نوش جون
http://www.ashpazonline.com/forum/resources/image/thumb/8659
R A H A
05-06-2011, 03:16 PM
رشتهپلو با لوبيا چشمبلبلي
رشتهپلو ازجمله غذاهاي اصيل ايراني است كه درواقع جزء غذاهاي مناسبتي به حساب ميآيد و زمان پخت آن نيز معمولا شب عيد است.
اغلب خانوادههاي ايراني براي روز اول عيدشان رشتهپلو ميپزند.
مواد لازم:
- 250 گرم رشتهپلويي
- نيمكيلوگرم يا 4 پيمانه برنج
- 150 گرم لوبيا چشمبلبلي
- 500 گرم گوشت ران (قيمهاي خرد شود)
- 200 گرم خرما
- 100 گرم كشمش پلويي
- يكدوم قاشق چايخوري سرخالي زعفران سائيدهشده
- يك عدد پياز متوسط
طرز تهيه:
1 – برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمك خيس كنيد. سپس داخل قابلمه مناسبي مقدار كافي آب بريزيد و روي حرارت زياد اجاقگاز قرار دهيد تا جوش بيايد.
بعد از آن برنج را به آب درحال جوش اضافه كنيد و به قدري حرارت دهيد تا كمي نرم شود. در اين زمان رشتهها را از هم جدا كرده و داخل قابلمه حاوي برنج درحال جوش بريزيد.
حالا كمي صبر كنيد تا رشتهها نيز نرم شود، سپس برنج را همراه رشته در يك سبد آبكشي كنيد.
2 – در قابلمه ديگري حدود 2 تا 3 ليوان آب بريزيد و لوبيا چشمبلبلي [خواص لوبيا] را به آن اضافه كنيد. حدود نيم ساعت يا كمي بيشتر صبر كنيد تا لوبيا كاملا بپزد ولي مراقب باشيد له نشود. پس از پايان پخت لوبيا، آن را داخل سبدي آبكشي كنيد.
نكته: براي پخت لوبيا، بهتر است آب را به اندازهاي بريزيد كه تا پايان پخت، آب آن نيز تمام شود تا ديگر مجبور نباشيد آب اضافي آن را بيرون بريزيد.
3 – حالا در يك قابلمه بزرگ كمي روغن بريزيد و چند تكه نان يا چند برش سيبزميني ته قابلمه بچينيد.
سپس مخلوط برنج و رشته را به وسيله كفگير داخل قابلمه ريخته و مقداري از لوبيا چشم بلبلي پخته را نيز به صورت لايهاي روي آن بريزيد. اين كار را به صورت لايهلايه آنقدر ادامه دهيد تا مواد تمام شود، سپس برنج مخلوط را به روش معمول دم كنيد.
4 – در اين فاصله زماني تا دمكشيدن برنج، ابتدا گوشت قيمهاي را شسته و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود، سپس پياز را نيز بشوييد و به صورت خلالي خرد كنيد.
پس از آن، در تابهاي مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود، بعد پياز را در آن تفت دهيد. در مراحل پاياني سرخشدن پياز، گوشت قيمهاي را نيز به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.
5 – پودر زعفران را در مقداري آب جوشيده حل كرده و به مخلوط گوشت و پياز بيفزاييد. زير حرارت را كم كنيد و بگذاريد گوشت بپزد.
از طرف ديگر، در يك تابه كوچك حدود 2 قاشق غذاخوري روغن بريزيد و خرماي هستهگيري شده را همراه كشمش در آن تفت دهيد. [خواص خرما]
6 – بعد از دمكشيدن برنج، آن را در ديسي كشيده و مخلوط گوشت و خرما و كشمش را روي آن بريزيد.
نكته: شما ميتوانيد كشمش و خرما را هنگام دمكردن برنج در گوشهاي از آن ريخته و با برنج دم كنيد.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.