R A H A
05-06-2011, 02:14 PM
مواد لازم:
گوشت فیله 800 گرم
سس قارچ 1 لیوان
کره 150 گرم
روغن زیتون 50 گرم
نمک و فلفل
آرد 3 قاشق
شیر 1 لیوان
خردل 1 ق غ
خامه 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
کره را با آرد تفت میدهیم و سپس شیر را با مقداری خامه اضافه میکنیم سپس خردل و قارچ را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و نمک و فلفل میزنیم. این سس نباید غلیظ باشد اگر غلیظ شد یک لیوان آب گوشت به آن اضافه کنید.
گوشت فیله را به چند قسمت بریده و خوب بکوبید. سپس دو طرف انرا نمک و فلفل زده و سرخ کنید تا مغزپخت شود. سپس در ظرف مخصوص کشیده و با سس قارچ ,جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.
http://www.ashpazonline.com/forum/resources/image/60003
گوشت فیله 800 گرم
سس قارچ 1 لیوان
کره 150 گرم
روغن زیتون 50 گرم
نمک و فلفل
آرد 3 قاشق
شیر 1 لیوان
خردل 1 ق غ
خامه 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
کره را با آرد تفت میدهیم و سپس شیر را با مقداری خامه اضافه میکنیم سپس خردل و قارچ را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و نمک و فلفل میزنیم. این سس نباید غلیظ باشد اگر غلیظ شد یک لیوان آب گوشت به آن اضافه کنید.
گوشت فیله را به چند قسمت بریده و خوب بکوبید. سپس دو طرف انرا نمک و فلفل زده و سرخ کنید تا مغزپخت شود. سپس در ظرف مخصوص کشیده و با سس قارچ ,جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.
http://www.ashpazonline.com/forum/resources/image/60003