PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ظرفیت اینترنت بین‌الملل کشورمان 32 لینک stm1 افزایش یافت



topleecher
05-02-2011, 11:18 AM
http://www.softgozar.com/Image/TelerEditor/29.pngظرفیت اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت 32 لینک STM1 افزایش یافت.
دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت، احمد پورنگ‌نیا - عضو هیات مدیره این شرکت - با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توسعه دو لینک STM16 ظرفیت اینترنت کشورمان به 205 لینک STM1 رسید.
پورنگ‌نیا با اشاره به این نکته که این میزان افزایش 18 درصد رشد را نشان می‌دهد تصریح کرد: این ظرفیت به مشتریانی که با زیرساخت قرارداد دارند، واگذار خواهد شد.
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: این میزان افزایش بخشی از برنامه توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت در ارتقاء پهنای باند اینترنت کشور در سال جاری است و توسعه‌های جدیدی در این زمینه در راه است که به زودی اعلام خواهد شد.