توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز پخت کیک بدون نیاز به فر
R A H A
04-30-2011, 01:32 AM
خیلی هل هستن که فر ندارن و میپرسن بدون فر میشه کیک پخت و جالب اینجاست که همیشه جواب منفی شنیدن
من طرز پخت کیک و شیرینی روی گاز و داخل پلو پز رو اموزش میدم من خودم با وجود فر که داریم این مدلی میچزم چون سریع و راحته
تو این مدل کیک منظورم کیک هاییه که رو اجاق یا تو پلو پز میپزید نباید از کاکائو استفاده کنید چون زود میسوزه اما بعد که کیک پخت روش کاکائو یا هر چیزی که خواستین بریزین
R A H A
04-30-2011, 01:33 AM
مواد لازم برای چیز کیک لیمو:
پنیر خامه ای: 600 گرم
بیسکوئیت: 1بسته ساقه طالیی یا بیسکوییت مادر یا هر بیسکوییت دیگر
کره نرم شده: ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم
وانیل کمی
شکرسه قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱٫ بیسکوئیت و کره نرم شده را با نوک انگشت کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود. سپس قالب کمربندی به قطر بیست سانت را با روغن مایع چرب میکنیم و مخلوط بیسکوئیت و کره را کف قالب کاملا پهن کرده و با کف دست کاملا فشار میدهیم تا سطح آن صاف و یکدست شود و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
بعد پنیر خامه ای و شکر و وانیل را مخلوط کرده روی مواد میریزیم و یک ساعت در یخچال میگداریم
این کیک رو خیلی ها با ژله لیمو سرو میکنن که میشه ژله رو با کمک دستور روش اماده کرد بعد یه نیم ساعت گذاشت تویخچال بعد روی چیز کیک ریخت و دوباره یه ساعت تو یخچال گذاشت
این کیک خیلی خوشمزه است ومن امتحانش کردم و دوست داشتم
لطفا هرکی درست کرد بهم بگه و نظرش رو بگه و هر پیشنهادی هم داشتید منو بی خبر نذارید
R A H A
04-30-2011, 01:33 AM
یه کیک دیگه
6عدد بیسکویت ساقه طلایی
عسل یک پیاله
کشمش یک پیاله
خرما10عدد
کره یک قالب
اب پرتقال یک پیاله
کره یک قالب
شکلات یک بسته
مغز بادوم و پسته به دلخواه
هسته خرما ها رو در بیارید و با اب پرتقال روی حرارت بزارید کره و شکلات رو هم مخلوط کنید بعد که همه شون یکدست شدن حرارت رو خاموش کنید و بیسکوییت خیلی ریز شده رو به همراه مغزها اضافه کنید و مخلوط کنید تو غالب بریزید و یک ساعت تو یخچال بزارید
مهم
من اینجا قراره همون کیک های معمولی رو هم اموزش بدم اما فعلا خودم چند بار میپزم تا زمانش و دقیق ثبت کنم تا خدایی نکرده خمیر یا جزغاله تحویل نگیرید
R A H A
04-30-2011, 01:40 AM
رولت خرما
این رولت خیلی راحت و بینهایت خوشمزه است منکه دوسش دارم
یک کیلو خرما بدون هسته چرخ شده
ارد یک لیوان
چودر نارگیل ،مغز ها،خامه خیلی کم
کره کمی
خوب وسایل رو که دارید بقیه اش خیلی راحته
خرما رو با کره بپزید تا خیلی نرم بشه و عطرش در بیاد بعد هم که ارد رو هم تفت بدید تا خامیش در بیاد یا پلاستیک بندازید رو یه سطح صاف پلاستیک بنداریدو روش ارد و پودر نارگیل بپاشید و خرما رو روش بریزید و صاف کنید و دوباره روش ارد و چودر نارگیل و مغزها رو بریزید و کم کم به کمک پلاستیک رولش کنید حواستون باشه با پلاستیک رولش نکنید بعد هم که یه لایه خیلی نازک خامه روش بمالید و بزارید تو یخچال و بعد از یک ساعت برش بدید
نوش جان
R A H A
04-30-2011, 01:52 AM
سوهان قم میدونم که خیلی هاتون دوست دارید اما پولش یه کوچولو زیاده منم بهتون اموزش پختنش رو میدم
وسایل لازم
ارد جوانه گندم2قاشق
ارد سفیدیک قاشق
شکر210گرم
کره160
عسل 2 قاشق
بادکا1/5قاشق
گلاب1/2لیوان
زعفران1/2قاشق چایخوری
هل1/2قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام150گرم
دوتا ارد رو باهم مخلوط میکنیم و تفت میدیم بعدش گلاب و شکر و اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد به ظرف نچسبد بعد که مواد کمی کف کرد کره رو اضافه میکنیم و بعدشم که بادکارو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا رنگ مواد خرمایی بشهو بعد صبر میکنیم مواد بجوشه و بعدشم روی فویل ریخته پهن میکنیم و خیلی زود مغز هارو میریزیم روش و صبر میکنیم تا خنک بشه
R A H A
04-30-2011, 02:05 AM
روش درست کردن شکلات تو خونه
مواد مورد نیاز
یک لیتر شیر
5قاشق پودر کاکائو
یک استکان شکر
کره هم کمی
خوب موادش و که گفتم همه رو بریزید تو میکسر بعد هم بزارید رو گاز و مدام هم بزنید باید مراقب باشید که سرنره و باید مدام هم بالاسرش باشید و همش بزنید تا غلیظ بشه و به انگشت بچسبه خوب از این میتونید روی کیک و شیرینی و به عنوان شکلات صبحانه استفاده کنید و اگه میخواهید کمتر درست کنید مواد رو تقسیم کنید هرلیتر شیر تقریبا5لیوانه
R A H A
04-30-2011, 02:06 AM
یه شیرینی راحت دیگه
نیم کیلو ماست ترش سفت(میتونید ماست معمولی رو بریزید تو کیسه یه کم سفت بشه ترشی و شیرینی به دلخواهه اما ترش باشه بهتره)
یک لیوان شکر(این دلخواهه میتونه کم یا زیاد باشه اگه ترش دوست دارید کم اگه شیرین دوست دارید زیاد)
کمی کره یا روغن
خوب همه رو میریزید تو میکسر و میریزید تویه قابلمه و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید تا رنگش قهوه ای بشه و خودش هم خیلی غلیظ بشه بعد که مواد کمی سرد شد از مواد اندازه فندق یا یه کم بزرگتر بر میدارید و بین انگشتاتون گلوله میکنید و میزارید تو یخچال
این شیرینی مزه اش شبیه شیرینی های قدیمیه که شکلشون مثلث و مربع میشد و خیلی هم خوشمزه است
R A H A
04-30-2011, 02:08 AM
شیرینی خندان
خوب یه شیرینی دیگه
دوتا تخم مرغ
5پیمانه ارد
پودر قند
روغن فراوان
شیر به میزان لازم
با همه ی این مواد خمیر تهیه کنید و این خمیرو با وردنه خیلی تازک پهن کنید مثل نون لوای بعد با یه کاسه قالب بزنید و از وسط خمیر بردارید و بندازید تو روغن فراوان تا ترد و طلایی بشه و بعدشم که درش بیارید و روش پودر قند بریزید
یه نکته ای که تو این شیرینی مهمه اینه که یه لیوان فلزی بزرگ بخرید و توی اون بپزید تا این شیرینی شکلش اونی بشه که باید بشه
R A H A
04-30-2011, 02:09 AM
کیک دیگه
یک لیوان ارد
1/2لیوان شکر
1/2استکان شیر
3تا تخم مرغ
کره یا روغن
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
پوست لیمو کمی
گلاب1/2استکان
کشکش یک مشت
مواد میانی
خامه یک بسته
شکر نیم استکان
پودر کاکائو یک قاشق
تخم مرغ و شکر و با هم بزنید و بعد هم که مواد خشک و باهم قاطی کنید و بعد مخلوط تخم مرغها رو به ارد اضافه کنید و بعدم که بقیه ی موادو اضافه کنید و با قاشق اروم اروم هم بزنید نصف این موادو یه سری بریزید تا بپزه نصف دیگه اش رو یه سری دیگه(باطم مثل کیک قبلی مواد رو میریزید تو قابلمه حرارت رو کم میکنید و15دقیقه بعد خیلی اروم کیک و بر میگردونیم و 10 الی15 دقیقه دیگه کیک اماده است) بعد هم که مواد میانی رو باهم مخلوط کنید یه ربع با همزن بزنید بزارید نیم ساعت تو فریزر بعد دوبازه 5دقیقه بزنید بعد اونو بریزید روی کیک بعد اون یکی کیک رو هم بزارید روش و فشارش بدید تا اضافی مواد موقع برش بیرون نریزه روش هم که با پودر قند یا پودر کاکائو تزیین کنید
توجه ظرفتون حتما باید نچسب باشه و ارتفاع مواد خام بیشتر از5سانت نشه البته بعد از پخت پف میکنه و به10سانت میرسه
توی پلو پز هم زمان همین اندازه هست
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.