PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیر تیغ انتقاد - اولین دوره با حضور مدیر مجموعه آریا دی ال

Mohamad
04-16-2011, 06:07 AM
به نام یزدان پاک
دوستان و کاربران عزیز در راستای بهبود عملکرد سایت و مجموعه تصمیم گرفتم از این پس تاپیکی با نام زیر تیغ انتقاد را راه اندازی کنم که در اون کاربران و مدیران با آسودگی و راحتی از مدیری که در اون قسمت نشسته انتقاد میکنند و از اون در برابر کارهایی که تا امروز کرده سوال کرده و جواب میخواهند .
انتقاد درست و محترمانه و جواب خواستن یکی از راههای رشد و پیشرفت هست و وقتی فردی خود را در برابر دیگران ملزم به جواب بدانه سعی در بهبود خود کرده و همین مورد میتواند باعث رشد بهتر خود فرد و در راستای اون رشد مجموعه شود .
برای نفر اول خودم کاندید می شوم و آماده پاسخگویی در برابر شما عزیزان در تمامی مواردی که مسئول آن هستم می باشم .
با جان و دل آماده شنیدن انتقادات و نقاط ضعف خود بوده و امیدوارم ظرفیت تحمل خود بنده باعث شود تا دیگر مدیران نیز اینچنین عمل کنند .
به عنوان کسی که یکسال و چند ماه قبل این مجموعه را با ساخت و راه اندازی یک انجمن راه اندازی کردم و امروز این مجموعه دارای دهها وبسایت و هزاران کاربر است باید پاسخگوی بسیاری از ضعفهای خود باشم .
دوست دارم به همین علت شدیدا مورد نقد و انتقاد و سوال قرار گیرم تا به لطف خدا روزی این نواقص را به حداقل برساانم که انسان کامل وجود ندارد و هر چه بهتر شویم جا برای بهتر شدن باز هم هست .
با سپاس و احترام
محمد محمدزاده :^:

Behzad AZ
04-16-2011, 09:34 AM
اقا من هم دومین نفر اینجا ثبت نام میکنم بعد از محمد عزیز من میرم زیر تیغ
محمد ممنون بابت تاپیک خوبت
محمد جان خودت مدیریت اینجارو قبول میکنی دیگه؟

Mohamad
04-16-2011, 03:48 PM
اقا من هم دومین نفر اینجا ثبت نام میکنم بعد از محمد عزیز من میرم زیر تیغ
محمد ممنون بابت تاپیک خوبت
محمد جان خودت مدیریت اینجارو قبول میکنی دیگه؟

به نام خدا
دوستان من گفتم بیاین سوال کنید و بگید به نظر شما بنده چه ضعفهایی دارم و در حوضه کاری خودم چه کمبودهایی را داشتم و چرا فلان جا کوتاهی کردم ؟
بهزاد هر مدیری میتونه برای خودش این تاپیک را بزنه و نیازی به دوره ای کردن اون نیست
شاد و پیروز باشید :^:

borhan_3010
01-14-2012, 03:14 PM
سلام
من تازه به انجمن وارد شدم و هنوز با مدیران محترم آشنایی چندانی ندارم ولی جا داره آفرین بگم به این مدیر انتقاد پذیر :ta4:
بعضی ها وقتی به پست و مقامی می رسند روبات یا دیکتاتور میشن ولی شما که اینقدر انسان با جنبه و انتقاد پذیری هستید باید بهتون تبریک گفت و اینکه خودتون این تایپیک رو ایجاد کردید!!
مرسی:from me :

H_F_G
01-14-2012, 03:34 PM
من هم تازه به این انجمن اومدم،
قبلا یه انجمن دیگه بودم، اونجا نمیشد انتقاد کرد، راستش ما که انتقاد کردیم، آخرش این شد که حالا در خدمت شما و توی این انجمن باشیم، همین قدر که اجازه دادید از شما انتقاد بشه، معلومه آدم‌های انتقاد پذیر و منطقی هستید.
من هم به شما مدیران این چنینی آفرین می‌گم.

Mohamad
01-14-2012, 03:44 PM
کاش نقاط ضعف بنده را هم بیان کنید .
از لطف همگی ممنونم ولی انتقاد تنها راهی هست که فرد بتونه نقاط ضعفی را که در اون وجود داره ولی خودش نمیبینه ، ببینه .
باز هم از لطف همگی شما ممنونم :Şflower658Ş: