PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مزیت های اندروید چیست؟



Mohamad
04-15-2011, 11:44 PM
مزیت های اندروید چیست؟ Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از 30 کمپانی معروف پشتیبانی می شود . آندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند . در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند . آندروید به معنای واقعی “ باز” (Open) است ، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند . آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری ، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند . تمام برنامه ها برای آندروید یکی اند . آندروید فرقی میان یک برنامه third-party و توابع هسته سیستم عامل در اجرا نمی گذارد و هر دو می توانند دسترسی مساوی به قابلیت های گوشی داشته باشند . گوشی هایی که سیستم عامل آندروید را خواهند داشت به کاربرشان اجازه می دهند تا از تمام قابلیت های یک گوشی هوشمند بهره ببرند . کاربران این گوشی ها به معنای واقعی می توانند دستگاه خود را بر اساس سلیقه ی خود تغییر دهند و محیط سیستم عامل گوشی خود را سفارشی و شخصی سازی کنند . حتی کاربران می توانند برای گوشی تعیین کنند که عکس هایشان با چه برنامه ای باز شود .

ویژگی ها و خصوصیات آندروید : 10 آندروید تمامی تکنولوژی های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE ، CDMA ، EV-DO ، UMTS ، Bluetooth و Wi-Fi را پشتیبانی می کند . 20 آندروید از فرمت های مختلف فایل های مالتی مدیا مثل MPEG-4 ، H.264 ، MP3 ، AAC ، AMR ، JPEG ، PNG GIF پشتیبانی می کند . 3 SMS ، MMS و XMPP فرم هایی هستند که آندروید برای ارسال پیغام های متنی یا همان SMS از آنها پشتیبانی می کند . 40 مرورگر موجود در آندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته است . 50 SQLite نرم افزاریست که برای ذخیره داده ها و مدیریت بانک های اطلاعاتی سبک در آندروید در نظر گرفته شده است . 60 ماشین مجازی جاوا (Java (http://www.gtalk.ir/thread97745.html#) Virtual Machine (http://www.gtalk.ir/thread97745.html#)) در آندروید به صورت پیش فرض تعبیه شده است . تمام برنامه های آندروید باید به زبان جاوا نوشته شوند . البته این نسخه از JVM برای دستگاه های موبایل بهینه شده است . 70 ابزارهای مختلف آندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شوند . این ابزارها شامل کتابخانه ها ، خطایاب ، شبیه ساز گوشی و یکم پلاگین برای اکلیپس است . 80 آندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS (http://www.gtalk.ir/thread97745.html#) و دوربین های متنوع پشتیبانی می کند . 90 تصاویر و فایل های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت . توسعه برنامه های کاربردی در آندروید سریع ، راحت و لذت بخش است . گوگل دسترسی آسان به ابزارهای سودمند و کتابخانه های بسیاری را برای توسعه و تولید برنامه های کاربردی مبتنی بر آندروید فراهم کرده است ، که برنامه نویسان می توانند با استفاده از آن ها هرچه سریع تر و راحت تر برای آندروید برنامه تولید کنند . این ابزارها شامل خطایاب ، شبیه ساز گوشی ، کتابخانه ها ، اسناد ، کدهای نمونه و یک پلاگین برای اکلیپس است . برنامه نویسی برای آندروید به زبان جاوا انجام می گیرد . توابع خود آندروید نیز با استفاده از جاوا پیاده سازی شده اند . آندروید فقط قادر است کدهای مدیریت شده (Managed Codes) را اجرا کنید و قادر به اجرای کدهای Native نخواهد بود . آندروید سیستم عاملی بر اساس لینوکس : این سیستم عامل بر اساس هسته سیستم عامل لینوکس توسعه یافته است . در واقع مدیریت و بهینه سازی حافظه ، ارتباط با سخت افزار و سرویس های سیستم ، امنیت ، مدیریت پردازش ها و مدیریت منابع دستگاه موبایل را هسته لینوکس انجام می دهد و آندروید فقط لایه ایست که ارتباط میان کاربر و سیستم عامل را برقرار می کند . این لایه نرم افزاری بوسیله جاوا پیاده سازی شده است و به همین علت قادر به اجرای کدهای Native نخواهد بود . آندروید همانند لینوکس اوپن سورس خواهد بود و توسعه دهندگان بیشماری بر روی آن کار می کنند .

منبع:ایران تکنولوژی