توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشپیل شور
R A H A
04-15-2011, 01:59 PM
مواد لازم
اشپيل خام ماهي سفيد دو عدد
نمك دو پيمانه
ورق A4 چهار ورق
http://axchi.webphoto.ir/photos/ax796350.jpg
R A H A
04-15-2011, 02:00 PM
طرز تهيه
اشپيل را طوري ميشوييم كه كيسه آن آسيب نبيند و بعد از خشك كردن اشپيل دو ورق كاغذ a4 را در ته ظرف مناسب انداخته و يك لايه نمك به قطر دو سانتيمتر ميپاشيم و اشپيل را روي آن قرار ميدهيم و بقيه نمك را روي اشپيل ميپاشيم طوري كه اشپيل ديده نشود. دو ورق a4 بعدي را روي اشپيل قرار ميدهيم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دماي معمولي اشپيل آماده مصرف ميباشد.
نكته: براي گرفتن شوري اشپيل آن را در يك ظرف روي بخار آب قرار داده (به طريق بنماري) بعد از 20 دقيقه بر ميداريم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.