PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میرزا قاسمی با گردو



R A H A
04-15-2011, 01:53 PM
مواد لازم

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
بادنجان سه عدد
گردوي آسياب‌شده يك پيمانه
كره 100 گرم
سيرداغ سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
سير دو حبه


http://axchi.webphoto.ir/photos/ax822423.jpg

R A H A
04-15-2011, 01:54 PM
طرز تهيه
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

نكته: اين غذا اگر به همراه اشپل ماهي سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود