PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیست موادغذایی چربی آور



mehraboOon
04-12-2011, 11:19 AM
لیست موادغذایی چربی آور




لیست موادغذایی که موجب چربی آوردن شکم می‌شوند


غذاهای چرب چاقتان می‌کند: به همین سادگی؟ همه چیز به همین سادگی نیست. بعضی از مواد غذایی قادرند کالریشان را به بعضی قسمت‌های خاص بدن شما بفرستند. دوست دارید بدانید چه غذاهایی شکمتان را چاق می‌کنند؟

به ‌نظرتان چیزی عذاب ‌آورتر از رفتن روی ترازو و نگاه کردن به وزنی که نشان می‌دهد وجود دارد؟ شاید هم چون شکمتان جلوی دیدتان را گرفته نتوانید صفحه نمایشگر ترازو را ببینید. اشکالی ندارد، زندگی همین است. باید قیمت هر چیز را بپردازید—حتی برای چیزی اینقدر پاک و لذت‌ بخش مثل خوردن! زندگی هیچ غذایی را بدون کالری‌های ناخواسته، بدریخت شدن اندام، بیماری، احساس گناه و پایین آمدن اعتمادبه‌ نفس از آن شما نمی‌کند.

بعضی از موادغذایی هستند که کارشان فقط چاق کردن ماست! درست در همان قسمت‌هایی که بیشترین استرس و خجالت را نصیبمان می‌کند: یعنی ران‌ها، بازوها، غبغب و از همه اینها بدتر، شکم!

(http://salijoon.info/)http://salijoon.info/mail/900123/22.jpg (http://salijoon.info/mail/900123/22.jpg)

لیست موادغذایی که موجب چربی آوردن شکم می‌شوند

اگر به دنبال لیست موادغذایی هستید که باعث بزرگ شدن شکمتان می‌شود باید بدانید که نمک، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها بزرگترین متهمان پرونده هستند. وقتی می‌گوییم کربوهیدرات و چربی، منظورمان فقط بعضی از انوع کربوهیدرات و چربی است. کربوهیدرات‌های ساده که هضم آنها آسان است (مثل قندهای تصفیه‌ شده، گلوکز، فراکتوز و ساکاروز) و چربی‌های اشباع و ترانس که متهمان ردیف اول هستند. اما اجازه بدهید ببینیم این موادغذایی چطور دور کمر و شکمتان را بزرگتر می‌کنند.

چربی‌های اشباع و ترانس

چربی‌ها مهمترین منبع انرژی بدن هستند اما چربی اضافه ‌ای که بعد از سوختن مقدار نیاز بدن باقی می‌ماند است که ما را دچار مشکل می‌کند. از آنجا که این چربی‌ها وقتی در دمای اتاق نگهداری شوند میل به جامد شدن دارند، می‌توانیم تصور کنیم که وقتی در جایی از بدن ذخیره شوند، دسترسی به آنها و سوزاندن آنها بعنوان سوخت بدن کار سختی خواهد بود. بیشتر منابع غذایی غیرگیاهی حاوی میزان بالایی چربی اشباع است و البته برخی چربی‌های گیاهی و روغن‌ها هم شامل آن می‌شوند. این چربی‌ها کلسترول زیادی را وارد بدن می‌کنند و این کلسترول‌های زیان‌بار بر کلسترول مفید در بدن غلبه می‌کنند. هرچه مقدار این کلسترول زیان‌بار بیشتر باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی هم در فرد بیشتر می‌شود. جای تعجب نیست که چاقی و حمله‌ قلبی با هم ارتباط مستقیم دارند. موادغذایی حاوی چربی ترانس عبارتند از:



فست ‌فود

اسنک‌های سرخ‌شده غیرخانگی

شیرینی‌ها

مافین‌ها

پاپکرن غیرخانگی کره‌ای

چیپس

برگرها

پیتزا

موادغذایی کنسرو شده مثل سیریال، پاستا، سوپ

سس‌های بسته‌ بندی شده

غذاهای پخته شده در رستوران

موادغذایی فریزشده

لبنیات پرچرب

کره

گوشت گاو/خوک/مرغ


اکثر مواقع وجود روغن‌های هیدروژنه در آماده‌ سازی این غذاهاست که مشکل‌ساز می‌شود. این روغن‌ها مدت نگهداری این محصولات را بالا برده و درنتیجه تولیدکننده‌ ها به وفور از آنها در محصولاتشان استفاده می‌کنند. چربی‌های ترانس نوعی از چربی‌های اشباع هستند.

(http://salijoon.info/)http://salijoon.info/mail/900123/21.jpg (http://salijoon.info/mail/900123/21.jpg)

کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

هضم این کربوهیدرات‌ها آسان است به همین دلیل منبع بسیار خوبی از انرژی فوری به حساب می‌آیند. اما اگر این کربوهیدرات‌ها زیاد استفاده شوند، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می‌شود، مخصوصاً در ناحیه میان‌ تنه. موادغذایی که سرشار از کربوهیدرات‌های ساده هستند مثل شیرینی‌ها، دسرها، شکلات و از این قبیل از جمله مهمترین موادغذایی هستند که موجب چربی آوردن ناحیه شکم در خانم‌ها می‌شوند چون خانم‌ها بسیار بیشتر از آقایان از این تنقلات استفاده می‌کنند. موادغذایی اصلی که تحت این دسته نامگذاری می‌شوند عبارتند از:



شکلات

شیرینی

بیسکویت

کیک

مافین

برنج سفید

آرد تصفیه ‌شده

بستنی

قهوه یا چای (درصورت استفاده از قند یا شکر تصفیه‌شده)

نوشیدنی‌های قنددار و نوشابه

قند و شکر

سیریال‌های قنددار


(http://salijoon.info/)http://salijoon.info/mail/900123/chagh.jpg (http://salijoon.info/mail/900123/chagh.jpg)

نمک

متعجبید که چطور نمک باعث چاق شدنتان می‌شود؟ مولکول‌های سدیم موجب می‌شوند که آب دور سلول‌های چربی ذخیره در بدن را احاطه کرده و از این طریق آنها را مستحکم‌تر و البته متورم‌تر می‌کنند. این انباشتگی آب حالت بادکردگی به بدن داده و به سایز کلی بدن اضافه می‌کند. بیشتر موادغذایی کنسرو شده و غذاهای نمک‌ دار حاوی نمک یا سدیم هستند. درکنار اینها، موادغذایی دیگری که نمک فراوان دارند عبارتند از:



پنیر

گوشت

آرد ذرت

نخود

سس‌ها

چاشنی‌ها

ترشیجات

صدف


همانطور که می‌بینید، فقط غذاهای قنددار و چربی‌دار نیستند که قطر دور شکمتان را اضافه می‌کنند. نمک هم یک متهم اصلی است. درنتیجه، دفعه بعدی که خواستید ظرف نمکدان را برداشته و روی غذایتان نمک اضافی بپاشید یادتان باشد که این دانه‌های سفیدرنگ تا چه حد موجب چاق شدنتان می‌شود.

فوايد آب كرفس


(http://salijoon.info/)http://salijoon.info/mail/900123/25243-42272376721114202361893083103461883154.jpg (http://salijoon.info/mail/900123/25243-42272376721114202361893083103461883154.jpg)





شايد مطالعه اين مطلب شما را بر آن آورد كه حداقل هفته ای دو تا سه بار هم كه شده آب كرفس را وارد برنامه غذایی تان كنيد...



برگ كرفس حاوی مقدار قابل توجهی ويتامين A ( بتاكاروتن ) است در حالی كه ساقه آن منبع ويتامين های B6 , B2 ، B1، ويتامين C و همچنين پتاسيم ، اسيد فوليك ، كلسيم ، منيزيم ،آهن ، فسفر ، سديم و چند نوع از اسيدهای امينه ضروری است.


هورمون های گياهی موجود در كرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به كرفس می دهند، بلكه در كنار بقيه املاح و ويتامين ها كرفس را به معجونی تبديل می نمايند كه در حقيقت می تواند داروی هر دردی باشد.




آب كرفس و پوست و مو


از آن جایی كه كرفس سرشار از انواع ويتامين ها از جمله ويتامين آ، ب و ث می باشد و در آن املاح نيز به مقدار زياد نهفته است می تواند مكمل خوبی برای زيبایی پوست و مو نيز باشد.


شما با نوشيدن يك ليوان آب كرفس فقط دو يا سه روز در هفته نه تنها می توانيد به سلامتي قلب، معده و روده های تان كمك كنيد بلكه اگر اين كار برای شما مثل يك عادت شود علاوه بر سلامتی اندام های مهم درونی خود به شادابی و جوان نگه داشتن پوست و موی تان نيز كمك كرده ايد و اثرات مفيد آن را در همان روزهای اول خواهيد ديد.


ويتامين C و انواع ويتامين های B موجود در آب كرفس برای از بين بردن جوش ها و لكه ها و كلسيم موجود در آن سبب رشد وترميم مو و ناخن ها خواهد شد و علاوه بر آن آب كرفس ميل تان را به خوراكی های شيرين و انواع شيرينی ها كه عامل مهمی در جوش زدن و ايجاد لكه ها خواهند بود كم كرده و شما را در داشتن پوستی بدون جوش و سالم و زيبا ياری خواهد كرد.




آب كرفس و فشار خون :


تحقيقات نشان می ‌دهد مصرف روزانه آب كرفس به مدت يك هفته ، تاثير فوق‌ العاده‌ ای روی پايين آوردنفشارخون خواهد داشت. آب كرفس مُدر است؛ پتاسيم و سديم موجود در آب كرفس تنظيم كننده‌ های قوی مايعات بدن هستند و به توليد ادرار كمك می‌ كنند و بدن را از وجود مايعات اضافی خلاص می‌ كنند.


ماده شيميایی Phthalides موجود در كرفس سبب آرامش بافت ها و ماهيچه های بدن و عروق می گردد و نرمی و انعطاف مخصوصی به آن ها می دهد. به همين جهت خون به آسانی در عروق گردش كرده و به تمام بافت ها می رسد. در ضمن اين ماده شيميایی سبب كاهش ترشح هورمون استرس در بدن نيز می شود.


جالب اين كه در موقع مصرف مداوم آب كرفس فشار خون در حد طبيعی باقی می ماند و بيشتر از آن كاهش نمی يابد كه خود يكی از شگفتی های طبيعت اين سبزی است.




آب كرفس و سرطان :


طبق يافته‌ های محققان در دانشگاه نيو جرسی ، كرفس دارای تركيباتی است كه از پخش سلول‌ های سرطانی پيشگيری می‌ كند و دارای تركيبی به نام استيلنيك (acetylenic) است كه رشد سلول ‌های تومور را متوقف می‌ كند.


از طرفی به گزارش نچرال نيوز ، لوتئولين (Luteolin) كه به مقدار اندكی در نعناع و جعفریوجود دارد به ميزان قابل ملاحظه ‌ای در كرفس وجود دارد كه با دارا بودن آنتی‌ اكسيدان قوی می‌ تواند صدمات ناشی از تخريب سلولی را جبران كند.


آب كرفس حاوی هشت گروه از مواد ضد سرطان است.




آب كرفس و التهاب مفاصل :


آب اين گياه در موارد التهاب مفاصل و انقباض عضلانی ماهيچه استفاده می ‌شود و همچنين سختی التهابات در بيماری‌ هایی مانند آسم و آرتروز را كاهش می ‌دهد. از طرفی دانشمندان اعلام كرده‌ اند كه كرفس با تأثير فوق ‌العاده خود می ‌تواند بر مغز كه هسته دستگاه عصبی است ، تأثير گذاشته و سيستم ايمنی بدن را تقويت كند ؛ بدين ترتيب تورم و درد در نواحی مختلف بدن كه حاكی از عملكرد نا موفق سيستم دفاعی است كاهش می ‌يابد و بيماری‌ هایی مانند نقرس و تورم‌ های مفصلی نيز خفيف ‌تر می‌ شود.


Polyacetylene موجود در كرفس و آب كرفس پر قدرت ترين ماده شيميایی ضد التهاب بدن است و می تواند عوارض و دردهای مفاصل به خاطر روماتيسم يا آرتروز ، آسم ، نقرس و ناهنجاری های ريوی را كاهش دهد.


در يك بررسی جالبی بر روی آب كرفس معلوم شده كه ماده شيميايي Luteolin می تواند شروع و عملكرد عوارض التهاب را كه در مغز سرانجام می گيرد كنترل و خنثی كند و در نهايت بدن را در برابر بروز التهاب محافظت كند.




آب كرفس و كلسترول :


تحقيقات نشان داده‌ اند كه وجود تركيب شيميایی در كرفس ، به نام بوتيل فتاليد (Butylphthalide) باعث كاهش سطح كلسترول بد خون (LDL) می ‌شود.




آب كرفس و بی خوابی :


اين سبزی به خاطر داشتن روغن های طبيعی و ضروری و املاح و ويتامين ها و هورمون های گياهی سبب نوعی آرامش در بدن می شود و سيستم مغز و اعصاب را تسكين می دهد. به همين جهت خوردن كرفس به افرادی كه دچار عوارض كم خوابی و بی خوابی هستند توصيه می شود.







آب كرفس و كنترل وزن :


با مصرف روزانه آب كرفس ، ولع خوردن شيرينی‌ جات ، از بين می ‌رود. به عبارت ديگر طبيعت اين سبزی به علت تمام نعمت های موجود در آن بر رویهورمون اشتها و گرايش به مواد قندی اثر گذاشته و در نهايت از زياد شدن وزن بدن جلوگيری می كند.





آب كرفس و سنگ های مجاری ادراری :


مصرف آن به شدت به افراد در گير با سنگ كليه و سنگ‌ های مجاری ادراری توصيه می شود.


آب كرفس از بين برنده ی قوی سموم بدن و به دنبال آن شكستن و حذف سنگ‌ ها در بدن می ‌شود.




آب كرفس و يبوست و هضم غذا :


برای اين ‌كه به روده‌ های خسته و پير كمك شود ، توصيه می‌ شود كه هر روز يك ليوان عصاره كرفس مصرف شود. از اين طريق روده به روش طبيعی تخليه می ‌شود. دقت داشته باشيد كه در آبگيری حتما برگ‌ ها را هميشه مصرف نماييد.


آب كرفس به علت داشتن املاح و ويتامين ها و همچنين فيبر با كيفيت بالا از بروز يبوست جلوگيری می كند و حركت روده ها را تنظيم می كند ، در اين صورت مصرف مقداری كرفس به همراه وعده های غذایی می تواند موجب بالا رفتن قدرت هضم و جذب غذا شده و مقدار زياد تری از مواد غذایی موجود در رژيم غذایی را از طريق جدار روده وارد سيستم خون و لنف كرده تا در سوخت و ساز پيچيده آن ها در سلول ها موثر باشد





http://www.salijoon.info/tempel/14.gif (http://www.salijoon.info/tempel/14.gif)





برخی از فواید مواد غذایی دیگر


(http://salijoon.info/)http://salijoon.info/mail/900123/171294_274.jpg (http://salijoon.info/mail/900123/171294_274.jpg)