توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکسی بسیار زیبا از شهر تبریز
Behzad AZ
04-10-2011, 05:49 PM
دوستان این عکس تازگی به دست خود من رسید خواستم اون رو در اختیار بقیه ی همشهری هام هم قرار بدم
http://pic.azardl.com/images/05685455975071284757.jpg
Mohamad
04-10-2011, 06:24 PM
به نام خدا
اولا متاسفانه تو عکس محدوده خانه ما که نیافتاده :دی و بیشتر منطقه مجتبی جان در محدوده هستش
و مورد دیگه اینکه تصویر اینطور که معلوم هست از حوالی اتوبان شهید کسائی گرفته شده و پارک و استخر شاهگلی ( ائل گلی ) هم به خوبی در اون معلوم هست .
بهزاد جان ممنون و در ضمن عکس را در آپلود سنتر خودمان آپلود کردم تا ماندگار باشه و حذف نشه
شاد و پیروز باشید :^:
Behzad AZ
04-10-2011, 07:25 PM
به نام خدا
اولا متاسفانه تو عکس محدوده خانه ما که نیافتاده :دی و بیشتر منطقه مجتبی جان در محدوده هستش
و مورد دیگه اینکه تصویر اینطور که معلوم هست از حوالی اتوبان شهید کسائی گرفته شده و پارک و استخر شاهگلی ( ائل گلی ) هم به خوبی در اون معلوم هست .
بهزاد جان ممنون و در ضمن عکس را در آپلود سنتر خودمان آپلود کردم تا ماندگار باشه و حذف نشه
شاد و پیروز باشید :^:
عکس رو از جایی کپی نکردم ومستقیم از منبع گرفتم بیرون از سایت ولی من نتونستم رو سرور سایت خودمون اپ کنم نمیدونم چرا قبول نکرد مجبور شدم یه جای دیگه اپلود کنم
Mohamad
04-10-2011, 08:01 PM
من که ریموت کردم عکس شما را و راحت هم رفت روی سرور در کل بهتر همگی ثبت نام کنید تو آپلود سنتر عکس تا گالری اختصاصی داشته باشید چون گالری عمومی را به دلایلی بستم
shmp30
04-10-2011, 08:01 PM
خیلی قشنگه .
چه هوایی داریدا . :afd:
من تا حالا تبریز نرفتم ...
ممنون . :from me :
خیلی قشنگه .
چه هوایی داریدا . :afd:
من تا حالا تبریز نرفتم ...
ممنون . :from me :
حسین بیا اینجا خودم هواتو دارم فقط تابستان بیا بریم قهوه خانه می چسبه :دی :afd:
shmp30
04-10-2011, 10:53 PM
حسین بیا اینجا خودم هواتو دارم فقط تابستان بیا بریم قهوه خانه می چسبه :دی :afd:
بابا شما ها گفتید که بد میدون اوجا قهوه خونه رو .:afd:
چی کار کنیم حالا !؟
تابستون میخوام واحد بردارم مسافرت تعطیله ! :d::afd:
Behzad AZ
04-11-2011, 12:08 AM
اب هواش خوبه ولی به قول بچه ها 3 ای قیش دی 9 ای قمیش
ترجمه:3 ماه زمستونه 9 ماه هواش....یه
معلوم نیست یهو دیدی وسط تابستون برف اومد
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.