PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قهرمان تنيس آسيا در تركيب ديويس كاپ؟! -

mohamad.s
04-08-2011, 11:54 PM
قهرمان تنيس آسيا در تركيب ديويس كاپ؟! -

منصور بهرامي:
در صورت نياز تيم ملي به آن فكر مي‌كنم
فدراسيون تصميم درستي گرفته است

قهرمان تنيس ايران و آسيا، جوانگرايي در تركيب تيم ملي را، حركت صحيحي از سوي فدراسيون مي‌داند.

منصور بهرامي كه به تهران سفر كرده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به جوانگرايي تركيب تيم ملي اظهار كرد: در همه دنيا جوانان آينده‌ساز هستند. در ايران، بايد تلاش كنيم جوانان را به تنيس علاقه‌مند كنيم و اگر هدف و انگيزه دارند بايد با آنها همكاري شود.

وي افزود: حركت فدراسيون و تصميمات گرفته شده درست است. بايد به فدراسيون امكان مالي دهيم. در ايران براي انجام مسابقات، فدراسيون بايد زمين بازي را از باشگاه‌ها اجاره كند ولي فدراسيون بودجه‌اي در اختيار ندارد. در ساير كشورها، از جمله فرانسه، سالن‌ها و كلوپ‌هاي بزرگ پول مي‌دهند تا فدراسيون در شهر آنها، مسابقات را برگزار كند. پول دادن فدراسيون‌ها به باشگاه‌ها، مساله عجيبي است.

استاد تنيس نمايشي جهان ادامه داد: روند پيش گرفته شده در فدراسيون، 100 درصد شرايط تيم ملي را بهتر مي‌كند. البته اگر در حد حرف باشد، شاهد پيشرفت نخواهيم بود. اگر به تنيسور‌هاي جوان تيم ملي امكان مالي دهيم و در رقابت‌هاي برون مرزي، با حريفان قوي، مسابقه دهند، قدرتمند مي‌شوند. براي تمام ورزش‌ها مخصوصا تنيس، پول نياز است تا جوانان را علاقه‌مند كنيم. تنيس مثل فوتبال نيست تا شرايط بازي به راحتي فراهم باشد بلكه شما در اين ورزش نيازمند امكانات اوليه هستيد.

بهرامي درباره‌ي پشتوانه‌سازي براي تيم ملي يادآور شد: معتقدم پايه‌ريزي و علاقه‌مند كردن جوانان مي‌تواند نقش موثري در روند تنيس داشته باشد. اگر روي 10 هزار بازيكن 8 ساله سرمايه‌گذاري كنيم، در نهايت خواهيم ديد كه چند بازيكن قوي كه مي‌توانند حاميان خوبي براي تيم ملي باشند، شكوفا مي‌شوند. اگر واقعا مي‌خواهيم تنيس رشد كند، كارهايي را انجام دهيم كه دنيا با آن موافق است. اگر اين طرح در ايران پياده شود تا 15 سال ديگر شاهد تيم خوبي خواهيم بود.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه در صورت نياز ايران، در بخش دوبل مسابقات ديويس كاپ حضور پيدا مي‌كنيد يا نه؟ تصريح كرد: با اين كه 52 سال سن دارم ولي اگر در بخش دوبل با تيم ملي همراه شوم هرگز به تيم‌هايي امثال بحرين و سريلانكا نمي‌بازم. نمي‌دانم عضويت دوباره‌ام در تركيب دوبل تيم ايران كار درستي است يا نه؟! در صورت نياز تيم ملي، بايد فكر كنم ولي فعلا چيزي نمي‌دانم. البته من دوست دارم به هر بهانه‌اي به ايران بيايم.

بهرامي با اشاره به اين‌كه فرانسه، 1300 تنيسور با رنكينگ بالا در جهان را دارد، گفت: حدود 20 ميليون نفر در اين كشور تنيس بازي مي‌كنند. طبيعتا در چنين كشوري، حضور تنيسورهاي قوي را شاهد خواهيم بود. در حالي كه در ايران، تنها ده هزار نفر تنيس بازي مي‌كنند كه 80 درصد آنها نيز بالاي 30 سال را دارند.

وي افزود: در فرانسه مسايلي چون پول و بودجه در برگزاري مسابقات،‌ مطرح نيست. چرا كه فدراسيون تينس اين كشور، بودجه‌اي معادل 50 ميليون يورو را در اختيار دارد.

منصور بهرامي درباره‌ي راهكارهاي توسعه تنيس در فرانسه متذكر شد: در محله‌هاي بي‌بضاعت و داخل پارك‌ها، در سال 4 يا 5 هزار ديوار ساخته مي‌شود. به جوانان بي‌كار فرانسه، راكت، توپ و مربي به طور رايگان مي‌دهند. به اين ترتيب به جاي تخلف و دزدي، شاهد رشد ورزش به ويژه تنيس در فرانسه هستيم. اين طرح از 8 سال پيش در فرانسه آغاز شد و اكنون شاهد كشف دو تا سه تنيسور قوي كه اميدهاي تنيس فرانسه به شمار مي‌آيند، هستيم.

وي ادامه داد: من نيز تنيس را با يك يار تمريني ثابت كه همان ديوار است، شروع كردم. معتقدم بهترين حريف يك تنيسور، فقط يك ديوار است. چرا كه ديوار هيچ گاه، در پاسخ به ضربه شما توپ را منحرف و خراب نمي‌كند.

قهرمان ايران و آسيا درباره‌ي وضعيتش در فرانسه به ايسنا گفت: حدود 40 هفته از سال را سفر مي‌كنم و در مسابقات نمايشي اروپا، آمريكا و آفريقا شركت مي‌كنم. كار من تنيس است، در واقع تنيس همه زندگي من است و من به جز اين كار در زندگيم،‌ كار ديگري براي انجام دادن ندارم.

استاد تنيس نمايشي جهان در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه حضور جواناني چون بنيامين ابراهيم‌زاده، ‌تنيسور ايراني‌الاصل مقيم آلمان در تركيب تيم ملي چه نقشي ايفا مي‌كند؟ تصريح كرد: من بنيامين را نمي‌شناسم. شنيده‌ها حاكي از اين است كه او بازيكن خوبي است و مي‌تواند در ارتقاي تنيس كمك شاياني كند. در همه جاي دنيا، اين امر متداولي است كه حداكثر استفاده از بازيكنان شود. اگر سطح خوبي داشته باشد به عنوان يك ابزار مفيد قابل استفاده خواهد بود.

وي با اشاره به اين‌كه اميدوارم در مسابقات ديويس كاپ شاهد پيروزي باشيم، گفت: كشورهايي چون بنگلادش، سريلانكا و امارات در ديويس كاپ حريف ما هستند. نمي‌دانم به لحاظ كيفي در چه سطحي قرار دارند، ولي در گذشته نمي‌توانستند بر ايران پيروز شوند. در زمان عضويتم در تيم ملي، تيم‌هاي بزرگي از جمله سوئيس، انگليس، فرانسه، روماني و هلند را مي‌برديم و يا به سختي بازي را به آنها واگذار مي‌كرديم.

وي درباره‌ي وضعيت كنوني تيم ملي اظهار كرد: در اين سفر براي نخستين بار با بازيكنان تيم ملي ديدار كردم و هيچ شناختي از آنها ندارم. خوب توپ مي‌زنند ولي شرايط مسابقه و ميدان با تمرين متفاوت است. بايد ديد در رقابت‌ها چه بازدهي دارند. در گروهي قرار گرفتيم كه با تلاش تيم و حمايت مردم مي‌توان به پيروزي و صعود به دسته دو مسابقات اميدوار بود.

قهرمان ايران و آسيا ادامه داد: سطح ديويس كاپ ايران خيلي پايين است؛ حركت فدراسيون تنيس، براي حفظ همين جايگاه نيز خوب است. در گذشته بهترين تيم آسيا بوديم. باخت ما به تيمي چون بحرين، باعث تاسف است. اين كشورها با سرمايه‌گذاري روي تنيس رشد مي‌كنند و به بهترين حد مي‌رسند، ولي ما چطور؟!

بهرامي در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: در ايران براي ورزش هزينه نمي‌شود. اينجا براي مدال در قالب تشويق، پول‌هايي پرداخت مي‌شود. در حالي كه براي ساختن يك قهرمان، بايد كار ريشه‌اي كرد و از سنين پايين سرمايه‌گذاري كرد. معتقدم اگر در سطوح پايين‌تر هزينه شود، شايد بتوانيم ده‌ها قهرمان مثل رضازاده به ورزش كشور تحويل دهيم.