PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخرین اخبار بسکتبال داخلی ایران

mohamad.s
04-08-2011, 11:47 PM
اخرین اخبار بسکتبال داخلی ایران آرارات با شكست استقلال راهي نيمه‌نهايي شد
خبرگزاري فارس: ليگ برتر بسكتبال بانوان امروز با 3 ديدار پيگيري شد و تيم‌هاي راه‌يافته به نيمه‌نهايي مشخص شدند.

http://media.farsnews.com/Media/8902/Images/jpg/A0850/A0850258.jpg

به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم بسكتبال آرارات كه در دور رفت مرحله پلي‌آف مقابل استقلال به برتري رسيده بود، امروز در دور برگشت با بازي خوب اين تيم را با نتيجه 74 بر 49 شكست داد تا تنها تيمي باشد كه بدون شكست در اين دوره از رقابت‌ها به نيمه‌نهايي صعود مي‌كند.
فولاد مباركه سپاهان دور رفت را مقابل تيام با پيروزي پشت‌سر گذاشت و دور برگشت نيز با نتيجه 80 بر 52 بر اين تيم غلبه كرد.
گاز تهران كه در دور رفت با اختلاف 20 امتياز نيكان ترابر را مغلوب كرده بود، در بازي امروز با اختلاف يك امتياز و با نتيجه 72 بر 71 مغلوب اين تيم شد تا صعودكننده اين 2 تيم به مرحله بعد را بازي سوم مشخص كند.
تيم‌هاي صعودكننده به نيمه‌نهايي به صورت دوره‌اي با يكديگر روبه‌رو مي‌شوند و تيم‌هاي بازنده بايد براي كسب عناوين پنجم تا هشتم مقابل هم قرار گيرند.