mohamad.s
04-08-2011, 11:38 PM
قیمه آلو
http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2008-6-15/e1dbcdde-7c70-4030-8394-0cfd439d4012.jpg (http://marshal-modern.org/join)
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا سینه مرغ: 750 گرم
پیاز: یک عدد
آلو خورشتی: 50 گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم
آبلیمو در صورت تمایل
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، پیاز که طلایی شد گوشت را به ان اضافه می کنیم( می توانید بجای گوشت گوسفند از سینه مرغ هم استفاده کنید) گوشت که کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده دو لیوان اب بریزید و بگذارید تا خورش جا بیافتد، ده دقیقه قبل از سرو غدا آلو ها و در در صورت تمایل آبلیمو را به خورش اضافه کنید.
خورش شما آماده سرو هست، همانطور که در ایمیل قبلی گفتم این خورش را در زنجان با رشته پلو سرو می کنند اما شما می توانید با برنج سفید هم آن را میل کنید.
__________________
http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2008-6-15/e1dbcdde-7c70-4030-8394-0cfd439d4012.jpg (http://marshal-modern.org/join)
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا سینه مرغ: 750 گرم
پیاز: یک عدد
آلو خورشتی: 50 گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم
آبلیمو در صورت تمایل
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، پیاز که طلایی شد گوشت را به ان اضافه می کنیم( می توانید بجای گوشت گوسفند از سینه مرغ هم استفاده کنید) گوشت که کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده دو لیوان اب بریزید و بگذارید تا خورش جا بیافتد، ده دقیقه قبل از سرو غدا آلو ها و در در صورت تمایل آبلیمو را به خورش اضافه کنید.
خورش شما آماده سرو هست، همانطور که در ایمیل قبلی گفتم این خورش را در زنجان با رشته پلو سرو می کنند اما شما می توانید با برنج سفید هم آن را میل کنید.
__________________