mohamad.s
04-08-2011, 11:31 PM
پاستا مرغ
مواد لازم:هویج 4عدد/قارچ 500 گرم/سینه مرغ 2عدد/پنیر پیتزا 500 گرم/خامه 300 گرم/سس سفید 500 گرم /کره به میزان لازم/پاستا(اسپاگتی) یک بسته/پیاز یک عدد/ /ابلیمو مقداری /نمک وفلفل
طرز تهیه:ابتدا هویج را شسته و خلال کنید و ان را اب پز کنید(بدون نمک).سینه ی مرغ را خرد کنید سپس با مقدرای کره و فلفل تفت دهید و با یک عدد پیاز و مقداری ابلیمو ان را اب پزکنید.هنگام که مرغ پخته شد ان را در ابکش بریزید تا اب ان کاملا گرفته شود سپس به ان نمک اضافه کنید.قارچ را خرد کرده و با کره تفت دهید و هنگامی که به اب افتاد به ان ابلیمو نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پاستا را درون قابلمه ی بزرگی به همراه اب فراوان و روغن به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و سپس ان را ابکش کنید .
برای تهیه سس ابتدا کره را اب کرده و ان را با خامه خوب ومخلوط کنید و سپس سس سفید را اضافه کرده و خوب به هم بزنید .سپس پاستا /مرغ/قارچ و هویج اماده شده را با سس مخلوط کنید و این مخلوط را لایه لایه در ظزفی بریزید و لا به لایش پنیر پیتزا بریزید و در اخر با پنیر پیتزا کاملا روی مواد را بپوشانید و ان را درون فر به مدت 4تا 6 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر ها اب شود (یا ان را در قابلمه ای به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارات ملایم دم کنید)غذای اماده را با سبزیجات تازه و هویج تزئین کنید.
مواد لازم:هویج 4عدد/قارچ 500 گرم/سینه مرغ 2عدد/پنیر پیتزا 500 گرم/خامه 300 گرم/سس سفید 500 گرم /کره به میزان لازم/پاستا(اسپاگتی) یک بسته/پیاز یک عدد/ /ابلیمو مقداری /نمک وفلفل
طرز تهیه:ابتدا هویج را شسته و خلال کنید و ان را اب پز کنید(بدون نمک).سینه ی مرغ را خرد کنید سپس با مقدرای کره و فلفل تفت دهید و با یک عدد پیاز و مقداری ابلیمو ان را اب پزکنید.هنگام که مرغ پخته شد ان را در ابکش بریزید تا اب ان کاملا گرفته شود سپس به ان نمک اضافه کنید.قارچ را خرد کرده و با کره تفت دهید و هنگامی که به اب افتاد به ان ابلیمو نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پاستا را درون قابلمه ی بزرگی به همراه اب فراوان و روغن به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و سپس ان را ابکش کنید .
برای تهیه سس ابتدا کره را اب کرده و ان را با خامه خوب ومخلوط کنید و سپس سس سفید را اضافه کرده و خوب به هم بزنید .سپس پاستا /مرغ/قارچ و هویج اماده شده را با سس مخلوط کنید و این مخلوط را لایه لایه در ظزفی بریزید و لا به لایش پنیر پیتزا بریزید و در اخر با پنیر پیتزا کاملا روی مواد را بپوشانید و ان را درون فر به مدت 4تا 6 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر ها اب شود (یا ان را در قابلمه ای به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارات ملایم دم کنید)غذای اماده را با سبزیجات تازه و هویج تزئین کنید.