PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپ آوکادوی داغ



mohamad.s
04-08-2011, 10:27 PM
سوپ آوکادوی داغ




مدت فراهم سازی: 20 دقیقه


مدت طبخ: 20 دقیقه


برای 6 نفر


مقدار کالری: 300 در هر بخش



مواد مورد نیاز: 3 عدد آوکادوی رسیده، 2 قاشق سوپخوری آب لیمو،


1 عدد پیاز ریز خرد شده، 2 حبه سیر ریز خرد شده،


فلفل سبز تند دانه دراورده و نازک برش شده،


50 گرم کره یا مارگارین، 25 گرم آرد ساده، 900 میلی لیتر آب مرغ،


150 میلی لیتر شیر، نمک و فلفل، 150 میلی لیتر خامه ترش




آوکادو را به 4 قسمت تقسیم کنید هسته ها را دراورید، پوستش را بردارید،


و دور بریزید. چند برش نازک از آووکادو تهیه کنید و برای تزیین نگهدارید.


کمی از آب لیمو را بر آن بمالید تا از بیرنگ شدنش جلوگیری کنید.


باقیمانده آوکادو را خرد کرده و با بقیه آب لیمو مخلوط نمایید.


پیاز، سیر و فلفل را در کره یا مارگارین بپزید تا نرم شود.


حرارت را کم کنید و آرد را بی افزایید تا مدت 2 دقیقه بپزد


و همچنان نیز آنرا هم بزنید.


آب مرغ و شیر را در آن بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا به جوش آید.


در یک مخلوط کن آنرا نرم کنید و سوپ را دویاره به ظرف برگردانید و


در حرارت بسیار کم خامه ی ترش را با آن مخلوط کنید.


اکنون سوپ را در سوپخوریهای متفاوت بریزید و با تکه های آوکادو


تزئین کنید و فورا سرو نمایید.




توصیه پخت: برای اینکه آووکادو به سرعت رسیده گرد


آنها را در پاکتهای کاغذی قهوه ای به همراه یک موز و یا سیب زمینی نگه دارید.




توصیه پخت: برای اینکه خودتان خامه ترش درست کنید.


1 یا 2 قاشق سوپخوری آب لیمو را به 150 میلی لیتر خامه رقیق اضافه کنید.




توصیه فریز کردن: آب مرغی را که قبلا در خانه تهیه کرده اید به سرعت بجوشانید


تا به ملایمت کم شود. بعد از سرد شدن آنرا در قالب یخ فریز کنید.


آنگاه تکه های یخ را در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از مصرف آنرا با آب رقیق کنید.

__________________
امضا