PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيراشكي با خمير آماده



mohamad.s
04-08-2011, 11:24 PM
پيراشكي با خمير آماده

مواد لازم براي 30 عدد پيراشكي:
گوشت چرخ كرده 250 گرم
قارچ نيم كيلو
زرشك دوقاشق غذاخوري
پياز داغ سه قاشق غذاخوري
رب دو قاشق غذاخوري
خمير آماده پيراشكي دوبسته ( 30 عدد)
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آويشن و جعفري خشك كمي

طرز تهيه:
گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌دهيم و سپس نمك و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم . نصف استكان آب روي گوشت چرخي مي‌ريزيم و با حرارت كم مي‌گذاريم گوشت پخته و ملايم شود.
قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف ديگري مي‌ريزيم. به آن نمك و روغن و چند قطره آب‌ليمو اضافه كرده با حرارت زياد مي‌گذاريم تا بپزد. قارچ آب مي‌اندازد بايد حتمن با حرارت زياد آن‌را آماده كنيد. سپس قارچ و زرشك و جعفري و آويشن را هم به مخلوط گوشت چرخي اضافه كرده . بعد از اين‌كه آب گوشت چرخي كاملن كشيده شد، مايه پيراشكي آماده است. (مثل مايه ماكاروني مي‌شود.)
خمير پيراشكي را از نايلن خارج كرده و از مايه گوشتي يك قاشق غذاخوري پْر وسط خمير مي‌گذاريم و دوطرف خمير را روي هم مي‌آوريم و كناره‌هاي خمير را با انگشت چين مي‌دهيم. بعد پيراشكي‌ها را در روغن سرخ مي‌كنيم.
اين پيراشكي بسيار راحت و سريع آماده مي‌شود. اگر خميرآماده در دسترس نداريد مي‌توانيد از طرز تهيه خمير پيراشكي زير استفاده كنيد.
مواد لازم براي خمير پيراشكي:
آرد دو ليوان
پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
روغن جامد دو قاشق غذاخوري
تخم مرغ دوعدد
نمك يك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه خمير پيراشكي:
پودر خمير مايه را در نصف استكان آب ولرم خوب حل مي‌كنيم و مي‌گذاريم خميرمايه نيم‌ساعت بماند. سپس در ظرفي آرد را ريخته و تخم مرغ‌ها و خمير مايه و نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم بعد روغن را هم به آن اضافه مي‌كنيم و خوب مخلوط مي‌كنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و بدست نچسبد. اگر خمير كمي شل بود و به دست مي‌چسبيد كمي ارد به آن اضافه مي‌كنيم ولي آرد نبايد آنقدر زياد باشد كه خمير خشك و شكننده شود. خمير را مدت يك‌ساعت در جاي گرمي مي‌گذاريم تا ور بياييد. ( خمير بعد از ور آمدن كاملن پف مي كند و پوك است)
__________________