PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کوفته تبریزی



mohamad.s
04-08-2011, 11:15 PM
طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم

گوشت 2بار چرخ شده نيم كيلو لپه پخته نيم كوب شده يك فنجان رب گوجه فرنگي2 قاشق سوپخوري برنج نيم پز شده يك دوم فنجان تخم مرغ كامل2 عدد پياز رنده شده يك دوم فنجان تره و مرزه خرد شده يك دوم فنجان روغن 2 قاشق غذاخوري زردچوبه، نمك وفلفل به قدر كافي

مواد داخل كوفته:


پياز سرخ شده2قاشق سوپخوري مغز گردو خرد شده يك دوم فنجان زرشك 2قاشق سوپخوريتخم مرغ آبپز2-1 عددخلال بادام2قاشق سوپخوري

طرز تهيه:


در ظرف بزرگي گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمك و فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با گوشت كوب در حدود 6-5 دقيقه مي كوبيم تا مايع كوفته چسبندگي پيدا كند و سپس وسط مايع گوشتي را كمي باز كرده و مواد داخل كوفته را (كه ميزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالي كه دستمان را با آب آغشته مي كنيم، تكه هاي گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبي روغن و رب را كمي تفت مي دهيم و 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملايم كرده و كوفته را به آرامي درون قابلمه قرار مي دهيم و در ديك را نمي گذاريم چونكه كوفته بلافاصله ترك برمي دارد.
زماني كه يك طرف كوفته خودش را گرفت، به آرامي آن را بر مي گردانيم و مي گذاريم طرف ديگر آن خودش را بگيرد و پخته شود.اگر كوفته به آب بيشتري نياز داشت، كمي آب گرم به آن اضافه كنيم تا كاملاً كوفته پخته و سس آن كمي غليظ شود.

__________________