PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ



mohamad.s
04-08-2011, 10:11 PM
دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ مواد لازم برای 4 نفر :


ژامبون گوساله 4 ورقه ی بزرگ سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان 4 عدد


مواد داخل سینه ی مرغ:


قارچ بزرگ 125 گرم ساقه ی کرفس 1 عدد خرده نان تازه 15 گرم


برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ:


سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر) سس سویا 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر) روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)


طرز تهیه :

برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید.
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید.
دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید.
سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید.
سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه کباب کنید.
سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.