mohamad.s
04-08-2011, 11:05 PM
آش جو
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifمواد لازم :
نيم كيلو
گوشت ماهيچه سردست
دو و يك دوم فنجان
جوي پوست گرفته
4عدد
پياز متوسط
نيم كيلو
تره- اسفناج- جعفري و گشنيز خرد شده
3 فنجان
كشك سائيده غليظ
به مقدار دلخواه
سير داغ و نعناع داغ
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifطرز تهيه :
جو را قبلاً شسته و خيس كنيد. سپس با گوشت و پياز درسته با شعله ملايم بپزيد. پياز را از صافي سيمي رد كرده و با سبزي خرد
كرده، به آش اضافه كنيد. سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذاريد كشك در آش كاملاً جوشيده و جا بيفتد. آش را در ظرف
كشيده و روي آن را با كمي كشك سائيده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifنكات لازم براي تهيه انواع آش:
1- اولين نكته قابل ذكر، خوب جا افتادن آش مي باشد و حبوبات آش هم بايد كاملاً پخته باشد.
2- براي خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را يك روز قبل از پختن خيس كنيد.
3- سبزيهاي ديرپز را 15 دقيقه قبل از سبزيهاي زودپز به آش اضافه كنيد.
4- سعي كنيد پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنيد تا آش ته نگيرد و شعله كاملاً ملايم باشد.
5- سبزي آش را بعد از پخته شدن برنج اضافه كنيد.
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifچند نكته لازم براي تهيه آب مرغ يا آب گوشت :
1- براي تهيه آب مرغ بهتر است از پياز، ساقه كرفس ، كمي نمك و فلفل استفاده كنيم. از آب مرغ براي تهيه
انواع سوپ ها و سس ها مي توانيم استفاده كنيم.
2- براي اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضي از غذاها نياز به آب گوشت داريم و معمولاً گوشتي كه تهيه
مي كنيم مقداري خرده ريز دارد و ما مي توانيم با اضافه كردن قلم و به خصوص قلم ماهيچه گوساله و اضافه
كردن پياز، ساقه كرفس، برگ بو، يا برگ رزماري و چند حبه سير و چند ليوان آب سرد آب گوشت مناسبي
تهيه كنيم.
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifمواد لازم :
نيم كيلو
گوشت ماهيچه سردست
دو و يك دوم فنجان
جوي پوست گرفته
4عدد
پياز متوسط
نيم كيلو
تره- اسفناج- جعفري و گشنيز خرد شده
3 فنجان
كشك سائيده غليظ
به مقدار دلخواه
سير داغ و نعناع داغ
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifطرز تهيه :
جو را قبلاً شسته و خيس كنيد. سپس با گوشت و پياز درسته با شعله ملايم بپزيد. پياز را از صافي سيمي رد كرده و با سبزي خرد
كرده، به آش اضافه كنيد. سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذاريد كشك در آش كاملاً جوشيده و جا بيفتد. آش را در ظرف
كشيده و روي آن را با كمي كشك سائيده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifنكات لازم براي تهيه انواع آش:
1- اولين نكته قابل ذكر، خوب جا افتادن آش مي باشد و حبوبات آش هم بايد كاملاً پخته باشد.
2- براي خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را يك روز قبل از پختن خيس كنيد.
3- سبزيهاي ديرپز را 15 دقيقه قبل از سبزيهاي زودپز به آش اضافه كنيد.
4- سعي كنيد پس از اضافه كردن برنج، آش را مرتب هم بزنيد تا آش ته نگيرد و شعله كاملاً ملايم باشد.
5- سبزي آش را بعد از پخته شدن برنج اضافه كنيد.
http://www.takkhal.net/images/icone/reports.gifچند نكته لازم براي تهيه آب مرغ يا آب گوشت :
1- براي تهيه آب مرغ بهتر است از پياز، ساقه كرفس ، كمي نمك و فلفل استفاده كنيم. از آب مرغ براي تهيه
انواع سوپ ها و سس ها مي توانيم استفاده كنيم.
2- براي اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضي از غذاها نياز به آب گوشت داريم و معمولاً گوشتي كه تهيه
مي كنيم مقداري خرده ريز دارد و ما مي توانيم با اضافه كردن قلم و به خصوص قلم ماهيچه گوساله و اضافه
كردن پياز، ساقه كرفس، برگ بو، يا برگ رزماري و چند حبه سير و چند ليوان آب سرد آب گوشت مناسبي
تهيه كنيم.