PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لبخند را فراموش نكنید چون ...؟!



mehraboOon
04-08-2011, 09:41 PM
لبخند را فراموش نكنید چون ...؟!


http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/97567.jpg
عضلاتی كه برای لبخند زدن استفاده می شوند صورت را بالا می كشند. پس نیازی به ...
اعمال ما، همیشه رساتر از كلماتند. مثلاً تبسم شما به طرف مقابلتان می‌گوید: "من دوستت دارم، تو مرا خوشحال می‌كنی، از ملاقاتت خوشحالم". تبسم خرجی ندارد، ولی چیزهای بسیاری می‌آفریند. لبخند بدون این‌كه دهنده‌اش را فقیر كند، گیرنده را ثروتمند می‌كند.

تبسم، یك لحظه بیشتر پایدار نیست، ولی گاهی خاطره‌اش تا ابد باقی می‌ماند. هیچ‌كس آن‌قدر غنی نیست كه نیازی به تبسم نداشته باشد و هیچ‌كس آن‌قدر فقیر نیست كه از عهده بخشش یك تبسم برنیاید. لبخند، خستگی را برطرف و افراد مأیوس را امیدوار می‌كند. لبخند، اشعه آفتاب است برای افسردگان و بهترین پادزهر طبیعی است برای غم و ناراحتی. با همه اینها، تبسم را نه می‌توان خرید و نه می‌توان گدائی كرد و نه می‌توان دزدید، زیرا تبسم یك كالای زمینی نیست، مگر زمانی‌كه عطا شود. پس لبخند را فراموش نكنید. لبخند بی‌هزینه شما، گرانبهاترین هدیه است.

در تمام دنیا انسان‌ها وقتی خوشحالند، لبخند می‌زنند بر طبق تحقیقات انسان‌شناسان، لبخند یكی از احساسات جهانی و شاخص احساسات انسانی است. توانائی لبخند زدن یكی از تفاوت‌های اصلی فیزیولوژیك بین انسان و حیوان است. توانائی لبخند زدن از كاركردهای سطوح عالی مغز است كه فقط در نوع انسان و حیوان است. توانائی لبخند زدن از كاركردهای سطوح عالی مغز است كه فقط در نوع انسان مشاهده شده است. در حالی‌كه انقباض عضلات صورت برای نشان دادن خشم و تنفر در اغلب پستانداران عالی وجود دارد.

دكتر "پل اكمن" محقق ارتباطات غیركلامی می‌گوید: "لبخند یكی از ساده‌ترین و در عین حال یكی از گیج‌كننده‌ترین حالات انسان است." برای یك لبخند، تنها یك ماهیچه صورت مورد نیاز است، در حالی‌كه برای نشان دادن اندوه و یا تنفر، دست كم باید دو ماهیچه صورت‌تان را به‌كار بگیرید، یعنی برای لبخند زدن به انرژی به مراتب كمتری نیاز دارید. پس كسانی‌كه پیوسته اخم به چهره دارند، انرژی فراوانی را مصرف می‌كنند تا خصوصیتی را در چهره خود پدید آورند.

تحقیقات علمی جدید همگی مؤید آن ضرب‌المثل قدیمی‌اند كه می‌گوید: "خنده بر هر درد بی‌درمان دواست." بر طبق تحقیقات پزشكان خندیدن بر تمام اندام‌های بدن تأثیر می‌گذارد، به‌عنوان مسكن طبیعی عمل می‌كند، فشار روانی را كاهش می‌دهد، كالری‌ها را به سرعت می‌سوزاند و سوءهاضمه را بهبود می‌بخشد. در حال حاضر نیز دانشمندان معتقدند كه می‌توانیم با خنده چاقی را از بین ببریم، زیرا خنده به سرعت سوخت و ساز را افزایش می‌دهد. جریان خون و فرآیندهای هاضمه با خندیدن سرعت می‌یابند و كل سیستم بدن از حالت ركود و كسالت خارج می‌شود.

دكتر "جون گومز" روان‌پزشك می‌گوید: "خنده در نهایت بهترین شیوه كنار آمدن با هیجانات عصبی و موقعیت‌های پراسترس است. خنده، استرس را همچون یخی در برابر آتش ذوب می‌كند. لبخند و خنده، رشد سرطان را متوقف می‌كند. همچنین كسانی‌كه بیشتر می‌خندند، كمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند. و كسانی‌كه در زندگی، خود را از شادی دور نگه می‌دارند، به مراتب بیشتر از مردم شاد به سرطان دچار می‌شوند.

گاهی پیش می‌آید كه تمایلی به لبخند زدن نداریم و حالمان چندان خوش نیست؛ در چنین صورتی می‌توانیم نكات زیر را به‌كار ببندیم و همه باید به مؤثر بودن آنها امیدوار باشیم تا هیچ‌گاه چهره‌مان از لبخندی زیبا خالی نباشد. این سخن مارك تواین را فراموش نكنید "كه هیچ چیز غم‌انگیزتر از دیدن چهره‌های جوان ولی عبوس نیست."

به‌خود بقبولانید كه لبخند بزنید و یا پیش خود آوازی را زمزمه كنید. طوری رفتار كنید كه گوئی شاد و خوشحالید. این امر موجب می‌شود كه شادی، شما را فراموش نكند. اغلب ما درست به همان اندازه احساس شادی می‌كنیم كه تصمیم گرفته‌ایم شاد باشیم. همیشه قدردان باشید و به نعماتی كه دارید بیندیشید. همیشه احساس قدرشناسی با طبیعی‌ترین لبخند دنیا همراه می‌شود. همه جا پیام‌آور دوستی، شادی و نشاط باشید تا هم از شما استقبال كنند و اگر تاكنون چنین می‌پنداشتیم كه ابتدا باید شاد باشیم و سپس لبخند بزنیم، طبق تئوری جدید می‌توانیم ابتدا لبخند بزنیم و سپس شاد شویم.

عبارتی در ستایش لبخند از پیامبر اكرم

لبخند زدن تو به روی برادرانت، برای تو صدقه است. حضرت محمد (ص)

mehraboOon
04-08-2011, 11:35 PM
لبخند را فراموش نکنید

http://negahak.net/images/stories/b/farvardin90/01.jpg


از فواید لبخند زدن


1. لبخند جذابتان می کند

همه ما به سمت افرادیکه لبخند می زنند کشیده می شویم. لبخند یک کشش و جذبه فوری ایجاد می کند. دوست داریم نسبت به آنها شناخت پیدا کنیم.


2. لبخند حال و هوایتان را تغییر می دهد.

دفعه بعدی که احساس بی حوصلگی و ناراحتی کردید، لبخند بزنید. لبخند به بدن حقه می زند.


3. لبخند مسری است.

لبخند زدن برایتان شادی می آورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید و اطرافیان را مانند آهن ربا به سمت خود می کشید.


4. لبخند زدن استرس را از بین می برد.

وقتی استرس دارید، لبخند بزنید. با اینکار استرستان کمتر می شود و می توانید برای بهبود اوضاع وارد عمل شوید.


5. لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

به این دلیل عملکرد ایمنی بدن تقویت می شود که شما احساس آرامش بیشتری دارید. با لبخند زدن از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید.


6. لبخند زدن فشارخونتان را پایین می آورد.

وقتی لبخند می زنید، فشارخونتان به طرز قابل توجهی پایین می آید. لبخند بزنید و خودتان امتحان کنید.


7. لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد می کند.

تحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود روحیه می شود. می توان گفت لبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است.


8. لبخند زدن چهره تان را جوانتر نشان می دهد.

عضلاتی که برای لبخند زدن استفاده می شوند صورت را بالا می کشند. پس نیازی به کشیدن پوست صورتتان ندارید، سعی کنید همیشه لبخند بزنید.


9. لبخند زدن باعث می شود موفق به نظر برسید.

به نظر می رسد که افرادیکه لبخند می زنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و در کارشان بیشتر پیشرفت می کنند.


10. لبخند زدن کمک می کند مثبت اندیش باشید.

لبخند بزنید. حالا سعی کنید بدون از بین رفتن آن لبخند به یک مسئله منفی فکر کنید. خیلی سخت است. وقتی لبخند می زنیم بدن ما به بقیه بدن پیغام می فرستد که "زندگی خوب پیش می رود". پس با لبخند زدن از افسردگی، استرس و نگرانی دور بمانید.

http://negahak.net/images/stories/b/farvardin90/05.jpg




از کودکی بخند تا خاطراتی خوش را به زمان بزرگسالی ات هدیه کنی


http://negahak.net/images/stories/b/farvardin90/06.jpg


http://negahak.net/images/stories/b/farvardin90/07.jpg

هنگامی که فکر می کنی سالخورده شدی و چهره ات پژمرده،
لبخند زیباترین پیرایش برای چهره توست


http://negahak.net/images/stories/b/farvardin90/08.jpg

پس... همیشه لبخند بزنید
و شادبودن را هیچگاه از خود دریغ نکنید