PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش انواع اردور



mohamad.s
04-08-2011, 04:41 PM
آموزش انواع اردور

راتاتوی
مدت فراهم سازی:15 دقیقه
مدت طبخ: 20 ای 25 دقیقه
برای 4 نفر
مقدار کالری: 235 در هر بخش
مواد مورد نیاز: 1 عدد بادنجان، نمک و فلفل،
2 عدد پیاز متوسط، 2 عدد کدو، 1 فلفل قرمز دلمه ای،
1 فلفل سبز دلمه ای، 675 گرم گوجه فرنگی، 4 تا 6 قاشق سوپخوری روغن،
2 حبه سیر له شده، 4/1 قاشق چایخوری مخلوط سبزی خشک
بادنجانها را نازک برش کنید و در آبکش یریزید و نمک فراوان به روی آن بپاشید
تا تلخی آن گرفته شود. هنگامی که مشغول آماده سازی سبزیجات دیگر هستید
آنرا به همان حال بگذارید تا خشک شود. پیاز و کدو را نازک نازک برش کنید.
مغز و دانه فلفلها را دراورید و آنها را برش کنید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و
4 تکه کنید و تخم آنها را دراورید.
روغن را در ظرف حرارت دهید پیاز و سیر را در آن سرخ کنید تا نرم شود.
برشهای بادنجان را با آب بشویید، خشک کنید و با باقیمانده سبزیجات و نمک
و فلفل به ظرف پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط به جوش آید.
حرارت را کم کنید و درش را ببندید تا برای 20 تا 25 دقیقه به آرامی بجوشد.
در طول پخت گاهگاهی سبزیجات را هم بزنید تا مطمئن گردید که عصاره مواد
کاملا باهم مخلود گشته است.
توصیه پخت: راتاتوی به عنوان پیش غذایی تازه و مناسب است.
سبزیجات را به جای تکه های ریز، در اندازه های بزرگ خرد کنید
و سپس آنرا بپزید. بعد از خنک شدن، آنرا در یخچال سرد کنید
و با نون گرم سرو نمایید.


__________________