mohamad.s
04-08-2011, 04:37 PM
آموزش انواع پیتزا مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :
پنیر پارماس 100 گرم
آرد 3و 1/4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 و 1 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 1 :
2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
پيتزا پياز و تن ماهي
مواد لازم :
خمیر شماره 1 به مقدار لازم
پیاز یک کیلو
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل مقداری
آویشن 2قاشق چایخوری
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده شده 250 گرم
زیتون سیاه 125 گرم
تن ماهی 100 گرم
طرز تهيه :
ابتدا خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم ، سپس پیازها را حلقه حلقه کرده ، در تابه بزرگی دو قاشق روغن زیتون را داغ کرده و و حلقه های پیاز را در آن حدود 5 دقیقه تف می دهیم . نمک ، فلفل و آویشن را به آن اضافه می کنیم . سپس مواد را کنار گذاشته تا خنک شوند . آنگاه زیتون ها را نصف کرده از هسته جدا می کنیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، سطح سینی را چرب کنید . خمیر را روی سینی پهن کرده با چنگال سوراخهایی در سطح خمیر ایجاد کرده و با سس روی آن را می پوشانیم . سپس پیازها را روی آن پخش می کنیم و تن ماهی را روی آن نیز روغن زیتون می ریزیم . پیتزا را در قسمت میانی فر قرار داده تا به مدت 20 دقیقه بماند . سپس از فر بیرون آورده ، پنیر را به پیتزا اضافه کرده و مجددا به مدت 5 دقیقه دیگر به فر انتقال می دهیم .
پنیر پارماس 100 گرم
آرد 3و 1/4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 و 1 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 1 :
2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
پيتزا پياز و تن ماهي
مواد لازم :
خمیر شماره 1 به مقدار لازم
پیاز یک کیلو
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل مقداری
آویشن 2قاشق چایخوری
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده شده 250 گرم
زیتون سیاه 125 گرم
تن ماهی 100 گرم
طرز تهيه :
ابتدا خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم ، سپس پیازها را حلقه حلقه کرده ، در تابه بزرگی دو قاشق روغن زیتون را داغ کرده و و حلقه های پیاز را در آن حدود 5 دقیقه تف می دهیم . نمک ، فلفل و آویشن را به آن اضافه می کنیم . سپس مواد را کنار گذاشته تا خنک شوند . آنگاه زیتون ها را نصف کرده از هسته جدا می کنیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، سطح سینی را چرب کنید . خمیر را روی سینی پهن کرده با چنگال سوراخهایی در سطح خمیر ایجاد کرده و با سس روی آن را می پوشانیم . سپس پیازها را روی آن پخش می کنیم و تن ماهی را روی آن نیز روغن زیتون می ریزیم . پیتزا را در قسمت میانی فر قرار داده تا به مدت 20 دقیقه بماند . سپس از فر بیرون آورده ، پنیر را به پیتزا اضافه کرده و مجددا به مدت 5 دقیقه دیگر به فر انتقال می دهیم .